Δεκα χρονια στη φαπα λεμεphorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:34Ποια δεκαετία, σε τρία χρόνια το πολύ θα κυβερνάει ξανά ο Συριζα, όσο για τη ζημιά έχω λεφτά να την πληρώσω εγώ, δεν είμαι σαν το σερβιτόρο ψηφοφορο της νδ που λυποταν τη μεσαία τάξη, χαχαtalaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:28Μετα την 10ετια θα κριθεί η ΝΔ. Πληρωνε την ζημιά Συριζα τώρα αλλιως μπουζουphorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:27
Ό,τι γίνεται από την προηγούμενη εβδομάδα εχει την υπογραφή των καθαρματων της νδ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΥΡΙΖΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
-
talaipwros
Re: ΣΥΡΙΖΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
- phorumitis
Ήδη με την αύξηση των λογαριασμών της ΔΕΗ να υπολογίζεις απώλειες για τα πουστρακια της νδtalaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:36Δεκα χρονια στη φαπα λεμεphorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:34Ποια δεκαετία, σε τρία χρόνια το πολύ θα κυβερνάει ξανά ο Συριζα, όσο για τη ζημιά έχω λεφτά να την πληρώσω εγώ, δεν είμαι σαν το σερβιτόρο ψηφοφορο της νδ που λυποταν τη μεσαία τάξη, χαχαtalaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:28
Μετα την 10ετια θα κριθεί η ΝΔ. Πληρωνε την ζημιά Συριζα τώρα αλλιως μπουζου
Ποιον ρωτάς;Kataras έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:59Για την ταμπακιέρα τίποτα;talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:53Ε μετα την απωλεια της κουταλας, ουτε 60λεπτοι δεν πληρώνονταιunder έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:48 Συντροφε,οποιος δει τον ισολογισμο που εβαλες θα καταλαβει οτι επιβιωνεις χαρη στο χατζιλικι του μπαμπα.
Τωρα κανα 10λεπτο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nero
Γνωρίζω άτομο, οπαδό του Σώρρα που έχει φέσι τη ΔΕΗ 20.000 ευρώ. Όχι για εργοστάσιο στο σπίτι, που μένουνε 3 άτομα, και φυσικά επειδή δεν το κόβουνε ο λογαριασμός θα συνεχίσει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει 
Ρε συ, δεν φαίνεται καλά η εικόνα. Αυτά τα περίπου 30 εκατομμύρια γιά εξυπηρέτηση των δανείων που λέει στα αριστερά, τι είναι;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ρε μαν, εντάξει αν τρολάρεις, αλλά αν τις εννοείς αυτές τις μαλακίες που λές, πρέπει να 'χεις πολλά απωθημένα.talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:36Δεκα χρονια στη φαπα λεμεphorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:34Ποια δεκαετία, σε τρία χρόνια το πολύ θα κυβερνάει ξανά ο Συριζα, όσο για τη ζημιά έχω λεφτά να την πληρώσω εγώ, δεν είμαι σαν το σερβιτόρο ψηφοφορο της νδ που λυποταν τη μεσαία τάξη, χαχαtalaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:28
Μετα την 10ετια θα κριθεί η ΝΔ. Πληρωνε την ζημιά Συριζα τώρα αλλιως μπουζου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- phorumitis
Μπαμπακας του ήταν ο ΠαπανδρέουKauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57Ρε μαν, εντάξει αν τρολάρεις, αλλά αν τις εννοείς αυτές τις μαλακίες που λές, πρέπει να 'χεις πολλά απωθημένα.talaipwros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:36Δεκα χρονια στη φαπα λεμεphorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:34
Ποια δεκαετία, σε τρία χρόνια το πολύ θα κυβερνάει ξανά ο Συριζα, όσο για τη ζημιά έχω λεφτά να την πληρώσω εγώ, δεν είμαι σαν το σερβιτόρο ψηφοφορο της νδ που λυποταν τη μεσαία τάξη, χαχα
Δε μπορεί να είναι μόνο πολιτικά όλα αυτά. Εδώ κάτι σε προσωπικά πρέπει να παίζει. Τεσπα, δεν το συνεχίζω, δεν είναι και ωραίο. Αλλά καλό είναι και ο άλλος να μην βγάζει τ' απωθημένα του σε κάθε πολιτική συζήτηση. Άκου "δέκα χρόνια στη φάπα". Σα ν'ακούς Γάβρο να τη λέει σε βάζελο για τα πρω(κ)ταθλήματα.phorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:01Μπαμπακας του ήταν ο ΠαπανδρέουKauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57Ρε μαν, εντάξει αν τρολάρεις, αλλά αν τις εννοείς αυτές τις μαλακίες που λές, πρέπει να 'χεις πολλά απωθημένα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Ε πες το Χρυσόστομε..Αυτό φταίει.Chainis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:52Αδιάφορο πόσα χρωστάει.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:16Οκ ας μείνουμε στη ΔΕΗ.Chainis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 15:09
Για νερό ή για ηλεκτρισμό μιλάμε;
Για την ΔΕΗ ή την χώρα μιλάμε;
Άμα είναι να το πιάσουμε από την χρεοκοπία του Τρικούπη.
Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρωστάει αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία στη ΔΕΗ;
#μπαταχτσήδες
Όπως στ' αρχίδια μας και πόσα χρωστάνε όλοι οι άλλοι ο καθένας χωριστά.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο σύριζα απαγόρευσε να κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ με αποτέλεσμα να της χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια οι περισσότεροι Έλληνες.
Ας αρχισει λοιπον η Νέα κυβερνηση να κοβει το ρευμα σε οποιον χρωστάει ωστε να αρχισουν να πληρωνουν.
Ας ξεκινήσει λοιπον με τη ΝΔ που χρωσταει μισό εκατομμύριο στη ΔΕΗ.
Η ΝΔ δεν χρωσταει στη ΔΕΗ.
Οπως ειπαμε τα λειτουργικα εξοδα της ΝΔ ειναι πληρως ισοσκελισμενα απο τα εσοδα της.
Εδω ο ισολογισμος με το αποτελεσμα προ δανειακων υποχρεωσεων και μετα.
https://nd.gr/sites/ndmain/files/docs/d ... s_2018.pdf
Η ΝΔ χρωσταγε πριν 5,5 χρονια 500 χιλιαρικα τα οποια τα ρυθμισε και πληρωνει κανονικα τη ρυθμιση της οπως παραδεχτηκε και ο Σκουρλετης πριν 3 χρονια
https://www.iefimerida.gr/news/249485/s ... me-tin-dei
Οπως ειπαμε τα λειτουργικα εξοδα της ΝΔ ειναι πληρως ισοσκελισμενα απο τα εσοδα της.
Εδω ο ισολογισμος με το αποτελεσμα προ δανειακων υποχρεωσεων και μετα.
https://nd.gr/sites/ndmain/files/docs/d ... s_2018.pdf
Η ΝΔ χρωσταγε πριν 5,5 χρονια 500 χιλιαρικα τα οποια τα ρυθμισε και πληρωνει κανονικα τη ρυθμιση της οπως παραδεχτηκε και ο Σκουρλετης πριν 3 χρονια
https://www.iefimerida.gr/news/249485/s ... me-tin-dei
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Με άλλα λόγια... Ετοιμαστείτε για αυξήσεις στην ΔΕΗ...under έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 12:02 Η ΔΕΗ δεν εχει λεφτα ουτε για να αγορασει κολωνες...
Τι να λεμε γι αυτους τους απατεωνες ρε ;
Και εχουν τα μουτρα και μιλανε τα τσολια...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Χαρη στους συριζοξεφτιλες που αφησαν 1,2 δις ζημιες το τελευταιο 15μηνο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ναι, ξέχασες τα ωραία που έγραφε ο ταλαιπ κ ο κάθε ταλαιπ επί δημοψηφίσματος. Τώρα θα τους μάθουμε. Απλά μερικοί εδώ μέσα παραμένουν σκατοψυχοι, και αυτό δύσκολα αλλάζει να ξέρεις.Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:18Δε μπορεί να είναι μόνο πολιτικά όλα αυτά. Εδώ κάτι σε προσωπικά πρέπει να παίζει. Τεσπα, δεν το συνεχίζω, δεν είναι και ωραίο. Αλλά καλό είναι και ο άλλος να μην βγάζει τ' απωθημένα του σε κάθε πολιτική συζήτηση. Άκου "δέκα χρόνια στη φάπα". Σα ν'ακούς Γάβρο να τη λέει σε βάζελο για τα πρω(κ)ταθλήματα.phorumitis έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:01Μπαμπακας του ήταν ο ΠαπανδρέουKauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 16:57
Ρε μαν, εντάξει αν τρολάρεις, αλλά αν τις εννοείς αυτές τις μαλακίες που λές, πρέπει να 'χεις πολλά απωθημένα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Η ΔΕΗ το 2014 είχε χρέος 4,99 δις.under έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 14:31Παρεμπιπτοντως η ΝΔ παρεδωσε το 14 ΔΕΗ με κερδη.vc15 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 14:27 Φίλε μου οι συριζαιοι είναι υποστηρικτές του κρατισμού και του μεγάλου κράτους ,γιατί πέντε χρόνια δεν μας δείξατε πώς γίνεται μια δημόσια επιχείρηση βιοσιμη και κερδοφόρα?να σας ψηφίσουμε και με τα δύο χέρια όσοι είμαστε αναποφάσιστοι?
Η ΝΔ του Σαμαρά, άφησε κληρονομιά στην ΔΕΗ φέσι 4,99 δις.
Τι να κάνουμε τώρα;
Να αντιστρέψουμε την πραγματικότητα;
Τώρα έχει 3,74 δις.
Τι έγινε; Έπεσε χρήμα από τον ουρανό;
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Πηγή;under έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 17:46 Χαρη στους συριζοξεφτιλες που αφησαν 1,2 δις ζημιες το τελευταιο 15μηνο.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης