!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπουργοί Κυβέρνησης ΝΔ
Re: Υπουργοί Κυβέρνησης ΝΔ
Στο υπουργείο Αμυνας καλυτερος απο τον Στρατηγό Χρηστο Μανωλα δεν υπάρχει ουτε με παραγγελία .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 08 Ιούλ 2019, 13:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομίζω ότι άλλοι τον πονάνε περισσότερο από τον Κικίλια.
Κάτι δεν πήγε καλά στις προτεραιότητες της λίστας, μπλέξανε τα εξελάκια, εγαμήθη η μελιτζάνα, άστα να πάνε.
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι λιγάκι υποτονικός τελευταία είναι η αλήθεια
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Αν σε χαρακτηριζει κατι , ειναι οι ευστοχες προβλεψεις σου .Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:02 Για κάθε τί που θα πηγαίνει τώρα στραβά, που θα πάνε ΠΑΡΑ πολλά, η ΝΔ δεν έχει καμία δικαιολογία.
Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2019, 19:24
Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Το βράδυ των εκλογών να έχεις έτοιμο ένα κασόνι βαζελίνη, θα σου χρειαστεί.
- nik_killthemall
ισχύει ! υψιστο μπάζο ο καμμένος, απλά φαίνεται να διατηρείται η μπαζοπαράδοση.vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:59ναι αλλά Καμμένος κάποτε!nik_killthemall έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:55πολλά γνωστα μπάζα ... κικιλιας στο αμυνας ? βαρβιτσιωτης στο ναυτιλιας ? σταικουρας στο οικονομικων ? αχ. καραμανλης στο υποδομων ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γμτ, δεν έχω ήχο εδώ. Ευτυχώς που είχε υπότιτλοιΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:31Νομίζω ότι άλλοι τον πονάνε περισσότερο από τον Κικίλια.
Κάτι δεν πήγε καλά στις προτεραιότητες της λίστας, μπλέξανε τα εξελάκια, εγαμήθη η μελιτζάνα, άστα να πάνε.![]()
Spoiler
Το 'χε ξαναπάθει και παλιότερα, επί ΓΑΠ. Αλλά εκεί του πήρε λίγο χρόνο, δεν έγινε έτσι απότομα. Στην αρχή ήταν μια χαρά, όσο περνούσαν οι μήνες και έπεφτε καζούρα από δεξιά κι αριστερά για τις μαλακίες των πράσινων, άλλαξε πολύ στυλάκι ο ΣΕ.argouen έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:31Είναι λιγάκι υποτονικός τελευταία είναι η αλήθειαούτε εναν επιτάφειο δεν είδαμε χθες
![]()
Έχω και άλλο.shrike έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:39Γμτ, δεν έχω ήχο εδώ. Ευτυχώς που είχε υπότιτλοιΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:31Νομίζω ότι άλλοι τον πονάνε περισσότερο από τον Κικίλια.shrike έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:20
Ξενερώνει. Ή hangover απ' το πάρτυ που (θα) έστησε, ή επειδή έμαθε για τον Κικίλια.
Κάτι απ' τα δυο, σίγουρα...
Κάτι δεν πήγε καλά στις προτεραιότητες της λίστας, μπλέξανε τα εξελάκια, εγαμήθη η μελιτζάνα, άστα να πάνε.![]()
Spoiler
![]()
Κάτι για Βορίδη, ακούω. Και τα μυαλά στα κάγκελα, τον χάνουμε τον πόντικα πατριώτ.Υπουργείο Ναυτιλίας: Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης ή Γιάννης Πλακιωτάκης
Πο ποπο πο πο, τι καημό ποποπο ποντικαμ, τα τρελατώ.
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
ΟΚ, αυτό το ξέρω (εννοώ κι απ' τους Πυραμίντος), οπότε δεν χρειάζομαι ήχο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:53Έχω και άλλο.Κάτι για Βορίδη, ακούω. Και τα μυαλά στα κάγκελα, τον χάνουμε τον πόντικα πατριώτ.Υπουργείο Ναυτιλίας: Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης ή Γιάννης Πλακιωτάκης
Πο ποπο πο πο, τι καημό ποποπο ποντικαμ, τα τρελατώ.![]()
Spoiler
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:31Νομίζω ότι άλλοι τον πονάνε περισσότερο από τον Κικίλια.
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Στην Πειραιώς για υπουργείο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τον είχες και εσύ στην Μυτιλήνη;Αγις έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:25 Στο υπουργείο Αμυνας καλυτερος απο τον Στρατηγό Χρηστο Μανωλα δεν υπάρχει ουτε με παραγγελία .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
14:36
Οι "καραμπόλες" συνεχίζονται με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης να είναι το μεγάλο ερώτημα της ημέρας. Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Άμυνας με τον Βασίλη Κικίλια να κατευθύνεται στο Υγείας και Γεωργαντά ή Καραγκούνη στο Δικαιοσύνης.
https://www.news247.gr/ekloges/ekloges- ... 95841.html
- hellegennes
Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι ευχάριστα, αν και δεν το περίμενα. Απογοητευτικό αν ισχύει.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:54 Με τις μέχρι τώρα διαρροές:
Υπουργείο Οικονομικών: Χρήστος Σταϊκούρας
Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών: Στέλιος Πέτσας (ΓΛΚ)
Υπουργείο Ανάπτυξης: Αδωνις Γεωργιάδης
Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος: Κωστής Χατζηδάκης
Υπουργείο Εσωτερικών: Τάκης Θεδωρικάκος
Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής : Κυριάκος Πιερρακάκης
Υπουργείο Εξωτερικών: Νίκος Δένδιας
Υπουργείο Αμυνας: Βασίλης Κικίλιας
Υπουργείο Παιδείας: Νίκη Κεραμέως
Υπουργείο Εργασίας: Γιάννης Βρούτσης
Υπουργείο Υγείας: Κώστας Τσιάρας
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Κώστας Αχ. Καραμανλής
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Μεταναστευτικής Πολιτικής: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Υπουργείο Ναυτιλίας: Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης ή Γιάννης Πλακιωτάκης
Υπουργείο Τουρισμού: Ολγα Κεφαλογιάννη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κικιλιας υγειας? Χαχαχαχα. Αδωνις, Βοριδης, Σταικουρας, Χατζηδακης, Κεφαλογιαννη Βρουτσης κτλ μεγαλη ανανεωση. Η Αννα Μισελ και η Βουλτεψη δεν θα παρουν καμια θεσουλα?
να μην σε απασχολω απο την εργασία σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-