Θα έκανα το ίδιο διαπίστωση γιά οποιοδήποτε κόμμα, είμαι της απλής
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Re: Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Highlander
Μπα, όχι και ο πιο τυχερός. Είναι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους για μεγάλη ποινή.Lugozzi έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:25Λαγός ο πιο τυχερόςBeria έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:19Πραγματικά, το στήσιμο και η απουσία όλων των βουλευτών είναι εικόνα φραξιονισμένης οργάνωσηςNero έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:14που είναι ο Κασίδας και οι άλλοι βουλευτές? Την κάνανε ήδη? Εν τω μεταξύ μόλις έχασαν τα λεφτά της βουλής έπεσε η μάσκα: "αγώνας απέναντι στο μπολσεβικισμό(wtf, που ζει?) και στον καπιταλισμό" και "ζήτω η νίκη"...Spoiler
Πού είναι τα παλληκάρια (Κασ, Λαγός, Παναγιώταρος, Μίχος κλπ);
Στας Βρυξέλλας
Σε χάλασε η Ισπανία εσένα. Στα είχα πει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εγώ υπέρ της απλής αναλογικής είμαι αλλά όπως βλέπεις, και η ενισχυμένη έχει ενίοτε και τα θετικά της.Μπίστης έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:28Θα έκανα το ίδιο διαπίστωση γιά οποιοδήποτε κόμμα, είμαι της απλής
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Γι αυτό τον έστειλαν εκείHighlander έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:28Μπα, όχι και ο πιο τυχερός. Είναι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους για μεγάλη ποινή.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γιατί; τι του εξασφαλίζει η Ευρωβουλή;Lugozzi έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:30Γι αυτό τον έστειλαν εκείHighlander έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:28Μπα, όχι και ο πιο τυχερός. Είναι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους για μεγάλη ποινή.
Για κακουργήματα δεν υπάρχει ασυλία
Εκτός αν εννοείς ότι είναι καλό που θα βρίσκεται έξω και θα την κοπανήσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Μιχος δεν έχει αποχωρησει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
Ποια Ισπανια.Με κατεστρεψε οτι εκοψα το τσιγαρο.
Ειμαι σαν 15χρονο.Και φαντασου δεν εχω χασει ακομα τα κιλα που εβαλα που το κοψα.
Αμα τα χασω και αυτα και βελτιωθει ακομα περισσοτερο η κυκλοφορια του αιματος παει με χανετε πατριωτη.
Με βλεπω να ξεκιναω σεκτα στη λατινικη αμερικη.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μπίστης έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:25Έτσι αποφασισε ο αντιαναλογικός νομοθέτης:
3%+1 εκπροσώπηση
3% παρά κάτι τίποτα.
Πραγματικά νομοθεσία για τα πανηγύρια. Αν υποθέταμε ότι ο νομοθέτης ήταν αδιάφθορος, θα του δινα ένα 50ρακι για IQ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Για να την κοπανήσει, για τι άλλο;Beria έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:31 Γιατί; τι του εξασφαλίζει η Ευρωβουλή;
-
Nero
ελπίζουν να χαλαρώσουν οι περιοριστικοί όροι. Σίγουρα είναι χάρη, αφού παραβλέψανε όλα τα γράμματα πριν το Λ και τον έβαλαν πρώτο πρώτο στο ψηφοδέλτιοBeria έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:31Γιατί; τι του εξασφαλίζει η Ευρωβουλή;Lugozzi έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:30Γι αυτό τον έστειλαν εκείHighlander έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:28
Μπα, όχι και ο πιο τυχερός. Είναι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους για μεγάλη ποινή.
Αναγκαστικά θα του επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα.Nero έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:33 ελπίζουν να χαλαρώσουν οι περιοριστικοί όροι. Σίγουρα είναι χάρη, αφού παραβλέψανε όλα τα γράμματα πριν το Λ και τον έβαλαν πρώτο πρώτο στο ψηφοδέλτιο![]()
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Ήταν να πάει το όριο στο 2% αλλά το απέρριψε ο Παυλόπουλος..
- blackpaint
στη δικογραφια ειναι αυταΜπίστης έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:27Παραμύθια δηλαδήblackpaint έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:23https://jailgoldendawn.com/%CF%85%CF%80 ... %B5%CF%82/
https://www.koutipandoras.gr/article/oi ... ysis-aygis
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-