Jack Shephard έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 12:33 Αύριο δεν εφησυχάζει κανείς ψηφοφόρος της ΝΔ.
Η νίκη είναι δεδομένη. Η ισχυρή αυτοδυναμία - που είναι απαραίτητη - όχι. Πρώτα ψήφος έπειτα παραλία.
Υπάρχουν συνθήκες για ιστορική - στρατηγική που λένε και οι Συριζαίοι - ήττα της αριστεράς, όσο περνάει από το χέρι μας κάνουμε ότι μπορούμε για να ευοδωθούν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελειώσατε
-
Δημοκράτης
Re: Τελειώσατε
- Otto Weininger
Πασοκος/ΓΑΠ - Χρυσή Αυγή - ΣΥΡΙΖΑ.phorumitis έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 12:44Όσο μου επιτρέπουν οι πολλές μου υποχρεώσεις θα είμαι εδώ για να ξευτιλιζω τη φασιστοκυβερνηση της νδ
Τώρα τι κόμμα είσαι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όταν σε επαινούν οι εχθροί της πατρίδας σου.
Σόιμπλε για Τσίπρα: Υπερβολικά επιτυχημένος για τους Έλληνες

Σόιμπλε για Τσίπρα: Υπερβολικά επιτυχημένος για τους Έλληνες

Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Με μόνο πιθανό εταίρο το ΚΙΝΑΛ που δε ξέρει τι θέλει (συγκυβέρνηση ή ανοχή) οι προοπτικές δεν είναι θετικές για μία πιθανή συγκυβέρνηση.foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 12:38 Καθόλου απαραίτητο δεν είναι να κυβερνήσει μόνη της η ΝΔ. Ίσα ίσα είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα είναι κακή ιδέα.
Αν η ΝΔ αναγκαστεί να πάει σε νέες εκλογές, καθώς δεν υπάρχει κουλτούρα συνεργασίας πρώτου - δεύτερου κόμματος θα πρέπει ή να πάνε σε συνθήκες 89 με τη ΝΔ να πρέπει να διεκδικήσει κοντά στο 50% και πάλι να έχει οριακή πλειοψηφία ή θα πάμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις Βελγίου με ακυβερνησία για μήνες.
Θα ήταν καλύτερες οι προοπτικές για πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας αν στη Βουλή δεν υπήρχαν κόμματα τύπου ΚΚΕ, ΧΑ και ελ λύσεις, με τα οποία δε θέλει κανείς να συνεργαστεί και δε θέλουν ούτε αυτά (για το ΚΚΕ).Δηλαδή όσα κόμματα δοκιμάσουν να σχηματίσουν συγκυβέρνηση θα πρέπει να βρουν τους 151 από ένα pool 250-270 βουλευτών, όχι 300.
Όλα αυτά είναι προτιμότερα από ασύδοτους μπογδανοκολλαγονους.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λαθος
ειναι χρησιμο να ειναι ασυδοτοι για να δουμε και τι πραγματικα μπορουν να κανουν και τι οχι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
όχι άλλα πειράματα στην πλάτη μας. Δεν αντέχουμε. Έτσι λέγανε κάποιοι τι χειρότερο μπορεί να γίνει με τον Τσίπρα στις αρχές του 2015 και μάθαμε ότι υπήρχε πολύ πιο κάτω.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Όχι δεν είναι.
Επιπλεόν: αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα οι μπογδανοκολλαγόνοι παίζει να εκλεγούν έτσι κι αλλιώς. Προοπτική όμως να συμμετέχουν στη κυβέρνηση δεν υπάρχει (εκτός αν με το κολλαγόνο εννοείς το Γεωργιάδη που δε μπορούμε να το αποφύγουμε).
Το δικό μας πρόσθετο καθήκον είναι να διαλέξουμε καλύτερους υποψηφίους από τους Μπογδάνους.
Επιπλεόν: αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα οι μπογδανοκολλαγόνοι παίζει να εκλεγούν έτσι κι αλλιώς. Προοπτική όμως να συμμετέχουν στη κυβέρνηση δεν υπάρχει (εκτός αν με το κολλαγόνο εννοείς το Γεωργιάδη που δε μπορούμε να το αποφύγουμε).
Το δικό μας πρόσθετο καθήκον είναι να διαλέξουμε καλύτερους υποψηφίους από τους Μπογδάνους.
-
talaipwros
Η μανα θα το ριξει τζημερο λογω τατσοπουλου.
Μετα τα καραγκιοζιλίκια του επικρατειας δεν δικαιούμαι να την πιέσω.
Παρα τ'αυτα ελπίζω σε αυτοδυναμία
Μετα τα καραγκιοζιλίκια του επικρατειας δεν δικαιούμαι να την πιέσω.
Παρα τ'αυτα ελπίζω σε αυτοδυναμία
Δεν είμαι σίγουρος ότι η αυτοδυναμία θα είναι επωφελής για τον τόπο. Θα προτιμούσα συνεργασία με 1-2 κόμματα ακόμα. Όσο πιο πολλοί βρίσκονται στην αντιπολίτευση τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει μάχη χαρακωμάτων προκειμένου να μην παρθούν αντιδημοφιλή μέτρα που είναι απαραίτητα.
Επίσης μου είναι αρκετά ενοχλητική όλη αυτή η κίνηση που βλέπω στο γραφείου του γαλάζιου βουλευτή της περιοχής. Σαν να ετοιμάζονται όλοι για κατάληψη της εξουσίας και ρεβάνς.
Επίσης μου είναι αρκετά ενοχλητική όλη αυτή η κίνηση που βλέπω στο γραφείου του γαλάζιου βουλευτή της περιοχής. Σαν να ετοιμάζονται όλοι για κατάληψη της εξουσίας και ρεβάνς.
Σχεδόν συμπεριφορές στερητικού συνδρόμου. Λες και πέφτει η χούντα ένα πράμα. Τη στιγμή που οι αντιδραστικότερες διατάξεις, το τρίτο μνημόνιο, οι Πρέσπες και άλλες πολλές καυτές πατάτες περάσανε από τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Μια χαρά τα πηγαίνει η κυβερνητική εναλλαγή στην Ελλάδα από το 2009 και μετά. Ο ένας προετοιμάζει το δρόμο για τον άλλο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Ορέστης 35
Πρωτος εκρουσα τον κωδωνα του κινδυνου. Να ξερετε οτι πολλοι που ηταν ετοιμοι να ψηφισουν ΝΔ ελπιζοντας σε σοβαρη διακυβερνηση, παρατηρουν φαινομενα επικινδυνα, τη διψα για εξουσια, και λακιζουν σε κεντρωα κομματα την τελευταια στιγμη. Πισω απο το μαρκετινγκ ερχεται ο παλαιοκομματισμος.ST48410 έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 13:33 Δεν είμαι σίγουρος ότι η αυτοδυναμία θα είναι επωφελής για τον τόπο. Θα προτιμούσα συνεργασία με 1-2 κόμματα ακόμα. Όσο πιο πολλοί βρίσκονται στην αντιπολίτευση τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει μάχη χαρακωμάτων προκειμένου να μην παρθούν αντιδημοφιλή μέτρα που είναι απαραίτητα.
Όσο αντιπαθές και να μου είναι το κωλόσογο θα ήθελα να επιτύχει στην διακυβέρνηση της χώρας, το τρακ ρέκορντ του δε μου επιτρέπει να θρέφω ελπίδες ούτε είμαι τόσο πολύ ηλίθιος αλλά θα το ήθελα. Δεδομένου τώρα ότι είναι αρκετά δύσκολο να πάρει την αυτοδυναμία το αμέσως καλύτερο ως προς την φθορά που λες θα ήταν να συγκυβερνήσει με το ροζ πασοκ και όχι με το ορίτζιναλ, εξάλλου πόσο ακόμη να φθαρεί κι αυτό το γκλέμλινς. Ο κόσμος βέβαια ακόμη ψηφίζει νουδου θα με πεις, οκ καμία ελπίδα, τόπαμε; τόπαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 06 Ιούλ 2019, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.