!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το γελαστό (χαζοχαρούμενο) παιδί!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το γελαστό (χαζοχαρούμενο) παιδί!
'
Τα γέλια του Αλέξη Τσίπρα ενώ μιλούσε για την πτώση F-16 και τον θάνατο δύο πιλότων
Μιλώντας για το πρώτο τηλέφωνο που δέχθηκε, λέει ότι ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για να του ανακοινώσει την πτώση ενός F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα. Με τον κ. Τσίπρα να βάζει τα γέλια γιατί δεν ήξερε πού ήταν το τριψήφιο... παρά το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο Έλληνες πιλότους. Και να καταλήγει πάλι γελώντας, ότι σχολίασε το γεγονός λέγοντας: Ωραίο ποδαρικό κάναμε...
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 5441714177
Τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά!
.
Τα γέλια του Αλέξη Τσίπρα ενώ μιλούσε για την πτώση F-16 και τον θάνατο δύο πιλότων
Μιλώντας για το πρώτο τηλέφωνο που δέχθηκε, λέει ότι ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για να του ανακοινώσει την πτώση ενός F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα. Με τον κ. Τσίπρα να βάζει τα γέλια γιατί δεν ήξερε πού ήταν το τριψήφιο... παρά το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο Έλληνες πιλότους. Και να καταλήγει πάλι γελώντας, ότι σχολίασε το γεγονός λέγοντας: Ωραίο ποδαρικό κάναμε...
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 5441714177
Τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Re: Το γελαστό (χαζοχαρούμενο) παιδί!
-1%
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
αυτο ηταν, θα ψηφισω τον κουλη που νοιαζεται για τους στρατιωτικους
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
fagano3
Ο Οττο εγραψε οτι δεν παιρνει ψυχοφαρμακα το τσογλανι.
Αν δεν παιρνει ειναι τρομακτικο ποσο υπανθρωπος μπορει να ειναι ο τσιπρας.
Δες ύφος ο σροιτερ ,σαν εξωγήινο τον κοιτάει !
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αυτό πράγματι. Ήταν τόσο μεγάλη καφρίλα που είτε με σοσιοπάθεια εξηγείτε είτε με φάρμακα.fagano3 έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 16:10 Ο Οττο εγραψε οτι δεν παιρνει ψυχοφαρμακα το τσογλανι.
-
Δημοκράτης
1 και σήμερα
άντε να τελειώνουμε με το ρεμάλι
άντε να τελειώνουμε με το ρεμάλι
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Ο Αλέξης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που τον νιώθεις σα να ναι ρε παιδί μου άνθρωπος της διπλανής πόρτας δλδ οι συνήθειες, το στυλ του θυμίζει άνθρωπο της καθημερινότητας με τα πάθη, τις αδυναμίες που δεν προσποιείται ,που είναι αυθόρμητος... Μια τέτοια ατυχή κατάσταση με γέλιο άκαιρο την είχα ζήσει κι εγώ σε ένα διάλογο μιλώντας για ένα θέμα και τον κατάλαβα τον Αλέξη ότι αν είναι ανθρώπινο αυτό που έζησε σε εκείνη τη συνέντευξη... τα νέα παιδιά που κυβερνάνε δεν είναι σαν τους παλιούς ηγέτες που ήταν τρομακτικοι ,ένα πράγμα σα γίγαντες... γέρος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου ,Μητσοτάκης γέρος κλπ.
αυτό το κείμενο απ την καρδιά μου το'χω γράψει ,ποια δίωξη να έρθει και τι να μου ζητήσουν να απολογηθώ δηλαδή άμα γίνει καμία φάση;
αυτό το κείμενο απ την καρδιά μου το'χω γράψει ,ποια δίωξη να έρθει και τι να μου ζητήσουν να απολογηθώ δηλαδή άμα γίνει καμία φάση;
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
-
Von Mackensen
+1
Θα ήθελα να τελειώνουμε μια καλή με αυτό το @ αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
-
Δημοκράτης
Αυτό είναι στο χέρι του κουλή και πσοο θέλει να τους πάει γαμιωντας μετά τις εκλογές. Τόσα έκαναν σε άλλες εποχές τώρα θα ήταν κρεμασμένοιVon Mackensen έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 17:11
+1
Θα ήθελα να τελειώνουμε μια καλή με αυτό το @ αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
ξεκαθαρα φαρμακα, και ο κουλης θα τα χρειαστει αλλωστε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΜΑς ΤΑΞΕΙΔΕΨΕΣ!!111Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 17:01 Ο Αλέξης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που τον νιώθεις σα να ναι ρε παιδί μου άνθρωπος της διπλανής πόρτας δλδ οι συνήθειες, το στυλ του θυμίζει άνθρωπο της καθημερινότητας με τα πάθη, τις αδυναμίες που δεν προσποιείται ,που είναι αυθόρμητος... Μια τέτοια ατυχή κατάσταση με γέλιο άκαιρο την είχα ζήσει κι εγώ σε ένα διάλογο μιλώντας για ένα θέμα και τον κατάλαβα τον Αλέξη ότι αν είναι ανθρώπινο αυτό που έζησε σε εκείνη τη συνέντευξη... τα νέα παιδιά που κυβερνάνε δεν είναι σαν τους παλιούς ηγέτες που ήταν τρομακτικοι ,ένα πράγμα σα γίγαντες... γέρος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου ,Μητσοτάκης γέρος κλπ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
ευχαριστώ για τη θετική ανταπόκριση ,ας μη κρύβουμε το μυστικό μας ,όλη μαγεία του γραψίματός είναι να τα υπαγορεύεις και να ηχογραφεί το μηχάνημα ,είναι πιο ζωντανός ο λόγος ...δεν είναι ο άψυχός λόγος που προκύπτει με την πληκτρολόγηση ,τα λέμε αυθόρμητα και τα καταγράφουμε ,απλά διορθώνεις το σαρδάμ μην τυχόν αντί οργανισμού γραφτεί οργασμού η αντί για για κούτσα βγει τίποτα άλλο ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 17:51ΜΑς ΤΑΞΕΙΔΕΨΕΣ!!111Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 17:01 Ο Αλέξης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που τον νιώθεις σα να ναι ρε παιδί μου άνθρωπος της διπλανής πόρτας δλδ οι συνήθειες, το στυλ του θυμίζει άνθρωπο της καθημερινότητας με τα πάθη, τις αδυναμίες που δεν προσποιείται ,που είναι αυθόρμητος... Μια τέτοια ατυχή κατάσταση με γέλιο άκαιρο την είχα ζήσει κι εγώ σε ένα διάλογο μιλώντας για ένα θέμα και τον κατάλαβα τον Αλέξη ότι αν είναι ανθρώπινο αυτό που έζησε σε εκείνη τη συνέντευξη... τα νέα παιδιά που κυβερνάνε δεν είναι σαν τους παλιούς ηγέτες που ήταν τρομακτικοι ,ένα πράγμα σα γίγαντες... γέρος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου ,Μητσοτάκης γέρος κλπ.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση