!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Π-α-ν-ι-κ-ό-ς στην Κουμουνδούρου
- wooded glade
Π-α-ν-ι-κ-ό-ς στην Κουμουνδούρου
Ενώ το SKY προσπαθεί να καταπολεμήσει την αποχή δίνοντας διαφορά μόλις 8%, οι πληροφορίες φτάνουν από κάθε κατεύθυνση για φοβερή συντριβή του Σύριζα την Κυριακή.
Μετά βίας αναμένεται να διατηρηθεί το 20% αλλά οι ψήφοι δεν φαίνεται να πηγαίνουν στον Βαρουφάκη.
Ο τελευταίος ελπίζει να ξεπεράσει το 3% με καλή διαφορά αλλά ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών -μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη- φαίνεται ότι δεν θα είναι άλλος από το ΚΚΕ !
Κυριολεκτικά επικρατεί μία ΚΚΕ-mania στις τάξεις των πρώην πλέον ψηφοφόρων του Σύριζα, μετά και από την εξαιρετική χτεσινή συγκέντρωση που έκανε ο σύντροφος Κουτσούμπας στο Σύνταγμα.
Μετά βίας αναμένεται να διατηρηθεί το 20% αλλά οι ψήφοι δεν φαίνεται να πηγαίνουν στον Βαρουφάκη.
Ο τελευταίος ελπίζει να ξεπεράσει το 3% με καλή διαφορά αλλά ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών -μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη- φαίνεται ότι δεν θα είναι άλλος από το ΚΚΕ !
Κυριολεκτικά επικρατεί μία ΚΚΕ-mania στις τάξεις των πρώην πλέον ψηφοφόρων του Σύριζα, μετά και από την εξαιρετική χτεσινή συγκέντρωση που έκανε ο σύντροφος Κουτσούμπας στο Σύνταγμα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Π-α-ν-ι-κ-ό-ς στην Κουμουνδούρου
Από πού οι πλεροφορίες, γούντυ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- wooded glade
- Otto Weininger
Κάτι τέτοια φτάνουν και στα αυτιά μου. Και όχι από την πιάτσα γενικά και αόριστα.
Αλλά δεν εφησυχάζουμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
Ναι αλλα ΚΚΕ;Otto Weininger έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:36Κάτι τέτοια φτάνουν και στα αυτιά μου. Και όχι από την πιάτσα γενικά και αόριστα.
Αλλά δεν εφησυχάζουμε.
Κύριοι, τους πάμε γαμιώντας μέχρις τις 19:00 την Κυριακή
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Κάποιοι θεραπεύονται αργά, κάποιοι καθόλου. Γιατρός είσαι, το ξέρεις καλύτερα απο μένα.talaipwros έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:37Ναι αλλα ΚΚΕ;Otto Weininger έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:36Κάτι τέτοια φτάνουν και στα αυτιά μου. Και όχι από την πιάτσα γενικά και αόριστα.
Αλλά δεν εφησυχάζουμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
και μετά τους πάμε τσο και λο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Μπείτε στο User\Documents\polls\ και επιλέξτε "Εμφάνιση κρυφών αρχείων" από το μενού Προβολή.
δεν προβλέπεται να ησυχάσετε ποτέOtto Weininger έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:39Κάποιοι θεραπεύονται αργά, κάποιοι καθόλου. Γιατρός είσαι, το ξέρεις καλύτερα απο μένα.talaipwros έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:37Ναι αλλα ΚΚΕ;Otto Weininger έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:36
Κάτι τέτοια φτάνουν και στα αυτιά μου. Και όχι από την πιάτσα γενικά και αόριστα.
Αλλά δεν εφησυχάζουμε.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι αληθεια για τις αποζημιωσεις στην ηλεια? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα συγκυβερνήσει με την ΝΔ.talaipwros έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:37Ναι αλλα ΚΚΕ;Otto Weininger έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 20:36Κάτι τέτοια φτάνουν και στα αυτιά μου. Και όχι από την πιάτσα γενικά και αόριστα.
Αλλά δεν εφησυχάζουμε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση