φξδdon't speak έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:39Μέλι Φασολάκια στάζει το στόμα σου.Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:32 Διαγράψτε το '' καλό '' από τον τιτλο του νηματος - ειναι αστοχο - παραπλανητικο .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να σε φιλήσω στο στόμα τότε.Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:46φξδdon't speak έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:39Μέλι Φασολάκια στάζει το στόμα σου.Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:32 Διαγράψτε το '' καλό '' από τον τιτλο του νηματος - ειναι αστοχο - παραπλανητικο .
Μπα! Καλώς τα μάτια μας τα δύο.Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:46φξδdon't speak έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:39Μέλι Φασολάκια στάζει το στόμα σου.Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 20:32 Διαγράψτε το '' καλό '' από τον τιτλο του νηματος - ειναι αστοχο - παραπλανητικο .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Για τα φασολακια σου το λεει! 
Ασε τις γλύκες και ανέβαζε καθημερινα φωτογραφιες απο τις δημιουργίες σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το ξέρω καλέ.
Ακόμα δεν ήρθες κι άρχισες τις απαιτήσεις; Άμα είσαι πολύ καλό παιδί θα το σκεφτώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Τι γνωμη εχεις για κεφτε απο ρεβυθι, κολοκυθι + κουκουναρι;Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:04Το ξέρω καλέ.Ακόμα δεν ήρθες κι άρχισες τις απαιτήσεις; Άμα είσαι πολύ καλό παιδί θα το σκεφτώ.
Δεν έχω δοκιμάσει , έχεις φτιάξει;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:06Τι γνωμη εχεις για κεφτε απο ρεβυθι, κολοκυθι + κουκουναρι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Οχι ακομα. Θελω να ανακαλυψω με πειραματισμους να ανακαλυψω τον πιο νοστιμοχορτοφαγικο κεφτε.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:16Δεν έχω δοκιμάσει , έχεις φτιάξει;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:06Τι γνωμη εχεις για κεφτε απο ρεβυθι, κολοκυθι + κουκουναρι;Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:04
Το ξέρω καλέ.
Ακόμα δεν ήρθες κι άρχισες τις απαιτήσεις; Άμα είσαι πολύ καλό παιδί θα το σκεφτώ.
Δε ξέρω επειδή το κολοκύθι θα βγάλει υγρά αν μπορεί να σταθεί ο κιοφτες. Από την άλλη ίσως το ρεβύθι να τραβήξει τα υγρά. Κάνε μια δοκιμή να δούμε.Ορέστης 35 έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:33Οχι ακομα. Θελω να ανακαλυψω με πειραματισμους να ανακαλυψω τον πιο νοστιμοχορτοφαγικο κεφτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Είπα να κάνω αποτοξίνωση. 3ις μέρες θα τρώω μόνο καρπούζι. Καλά, την 3η μέρα θα το συνοδεύσω και με λίγο χαλλούμι. :p
Επειδή ποτέ δεν έτρωγαν οι Έλληνες βατράχια, δεν υπάρχει μέθοδος ψαρέματος με παγίδες όπως υπάρχει για ποταμίσια ψάρια ή χέλια.
Έχεις καμιά ιδέα πως θα τα μαζεύαμε από το ποτάμι;
Ένας τρόπος που σκέπτομαι είναι με καμάκι όπως πιάνουμε τις σουπιές.
Να μην σκεπτεσαι...Μηχανικός έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:50Επειδή ποτέ δεν έτρωγαν οι Έλληνες βατράχια, δεν υπάρχει μέθοδος ψαρέματος με παγίδες όπως υπάρχει για ποταμίσια ψάρια ή χέλια.
Έχεις καμιά ιδέα πως θα τα μαζεύαμε από το ποτάμι;
Ένας τρόπος που σκέπτομαι είναι με καμάκι όπως πιάνουμε τις σουπιές.
Καποτε στα εφηβικά μου χρόνια εβγαινε καλο μεροκάματο με τα βατραχια .
Τσουβάλια μαζευαμε για εξαγωγη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ούτε στην κατοχή έτρωγαν βατράχια στο χωριό του παππού που είναι δίπλα στο ποτάμι και υπήρχαν άπειρα.
Δεν πιστεύω να πιάνατε και μπαμπακίνες, τα τεράστια βατράχια που ζουν και μακριά από τα ποτάμια;
Δεν πιστεύω να πιάνατε και μπαμπακίνες, τα τεράστια βατράχια που ζουν και μακριά από τα ποτάμια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις