Θα τα πούμε όταν γυρίσω σπίτι, έξω και από το κινητό δεν μπορώ να κάνω πολλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
Re: Milf
Θα τα πούμε όταν γυρίσω σπίτι, έξω και από το κινητό δεν μπορώ να κάνω πολλά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εντάξει λοιπόν! Πάρε!
Spoiler
Όσα μπουτάκια θέλεις, έχω και άλλα αν θες!

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Καραμελωμένα. Εμείς από τη Θεσσαλονίκη είμαστε μερακλήδες άνθρωποι.
μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:01 Ελλαδάρα. Η μονη χωρα στον κοσμο οπου οι βιαστές κομπάζουν δημόσια για τα κατορθώματα τους.
Επειδή έχω κοιτάξει πολλές φορές όμορφες γυναίκες στον δρόμο παρακαλώ να συμπεριληφθώ στους βιαστές κι εγώ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι, εισαι (μισογυνης). Το ξεραμε απο πιο πριν ομως.Chainis έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:40μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:01 Ελλαδάρα. Η μονη χωρα στον κοσμο οπου οι βιαστές κομπάζουν δημόσια για τα κατορθώματα τους.![]()
Επειδή έχω κοιτάξει πολλές φορές όμορφες γυναίκες στον δρόμο παρακαλώ να συμπεριληφθώ στους βιαστές κι εγώ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ρε τι μαθαίνω τώρα στα γεράματα!μίστερ μαξ έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:40Ναι, εισαι (μισογυνης). Το ξεραμε απο πιο πριν ομως.Chainis έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:40μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:01 Ελλαδάρα. Η μονη χωρα στον κοσμο οπου οι βιαστές κομπάζουν δημόσια για τα κατορθώματα τους.![]()
Να 'σαι καλά ρε Μαξ, τι θα κάναμε χωρίς εσένα δεν ξέρω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Προσυπογράφω.μίστερ μαξ έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:40Ναι, εισαι (μισογυνης). Το ξεραμε απο πιο πριν ομως.Chainis έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:40μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:01 Ελλαδάρα. Η μονη χωρα στον κοσμο οπου οι βιαστές κομπάζουν δημόσια για τα κατορθώματα τους.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι άλλος ειδικός ψυχολόγος.
Υπάρχει κανένας άλλος που με έχει καταλάβει τόσο καλά;
Υπάρχει κανένας άλλος που με έχει καταλάβει τόσο καλά;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και εγώ μισώ τις γυναίκες τόσο πολύ, που τις κοιτάω στον δρόμο . Προσπαθώ να μην είμαι μισογύνης, αλλά φοράνε κοντά σορτσάκια 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
enterprise-psi έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:59 Και εγώ μισώ τις γυναίκες τόσο πολύ, που τις κοιτάω στον δρόμο . Προσπαθώ να μην είμαι μισογύνης, αλλά φοράνε κοντά σορτσάκια![]()
Αμ τα κολάν;
Τα ξώβυζα που φοράνε;
Μιλάμε για απύθμενο μίσος!
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Γίνεται να με βάλετε κ μένα στην λίστα σας ρε;Chainis έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 13:01enterprise-psi έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:59 Και εγώ μισώ τις γυναίκες τόσο πολύ, που τις κοιτάω στον δρόμο . Προσπαθώ να μην είμαι μισογύνης, αλλά φοράνε κοντά σορτσάκια![]()
![]()
Αμ τα κολάν;
Τα ξώβυζα που φοράνε;
Μιλάμε για απύθμενο μίσος!![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.