Μηχανικός έγραψε: 29 Ιουν 2019, 09:55
Σεισμίκ σε περιμένουμε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας που θα διεξαχθεί από 5-7 Σεπτεμβρίου 2019.
Πιστεύω να έχεις υποβάλει τις εργασίες σου.
Βλέπω το μεροκάματο το βγάζετε ακόμα μαζί μου!
Δεν έχετε καταλάβει ότι με τον τρόπο σας τόσα χρόνια κατασκευάσατε μια διάνοια.
Κοντεύω να τελειώσω το τέλειο προκάτ δική μου πατέντα θα βάλω και την πατέντα μου το αντισεισμικό και άντε άστο να κουνάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 29 Ιουν 2019, 17:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
seismic έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:35
Βλέπω το μεροκάματο το βγάζετε ακόμα μαζί μου!
Δεν έχετε καταλάβει ότι με τον τρόπο σας τόσα χρόνια κατασκευάσατε μια διάνυα.
Κοντεύω να τελειώσω το τέλειο προκάτ δική μου πατέντα θα βάλω και την πατέντα μου το αντισεισμικό και άντε άστο να κουνάει.
seismic έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:35Βλέπω το μεροκάματο το βγάζετε ακόμα μαζί μου!
seismic έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:35Βλέπω το μεροκάματο το βγάζετε ακόμα μαζί μου!
Δεν έχετε καταλάβει ότι με τον τρόπο σας τόσα χρόνια κατασκευάσατε μια διάνοια.
Στην αυλή σου τα κάνεις κι αυτά ή κανονικά;
Έχω μεγάλη αυλή. Όταν πιάσω τα μαθηματικά ζήτω που καήκατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 29 Ιουν 2019, 17:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το έγραψες έτσι επίτηδες για τρολ?
Όχι δεν είναι αστείο. Δουλεύω εδώ και πολύ καιρό μια κατασκευή προκάτ για να ρίξω ακόμα περισσότερο το κόστος των προκάτ και να βάλω και την πατέντα μου.
Αφού δεν δέχονται την πατέντα μου θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα από τον κάθε ένα και το κάνω 50 χρόνια. κατασκευές με την πατέντα μου.
seismic έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:53Όταν πιάσω τα μαθηματικά ζήτω που καήκατε.
Πόσα χρόνια βλέπεις να χρειάζεσαι; Κάτι πολλαπλασιαμοί και διαιρέσεις είναι.
Ζόρικο αλλά όχι ακατόρθωτο για μια «διάνυα» σαν εσένα.
Για πες μου εσύ που ξέρεις και είσαι διάνοια
Όπως φαίνεται στο σχήμα υπάρχει το ανασήκωμα της βάσης του επιμήκους υποστυλώματος στην θέση D2 και το ανασήκωμα της ανώτατης στάθμης του στην θέση D1 όπου προέρχεται από την ροπή ανατροπής F που κατεβάζει το επιμήκη υποστύλωμα λόγο των αδρανειακών εντάσεων που δέχεται από τις πλάκες και τις δοκούς καθ ύψος. Πόση πρέπει να είναι η ροπή ευστάθειας ( Β ) στο δώμα στο σημείο του υποστυλώματος B1 ώστε να μην χάσει την καθετότητα το υποστύλωμα με αποτέλεσμα να έχουμε το ανασήκωμα ( D1 ) και ( D2 ) όταν οι πλάγιες αδρανειακές εντάσεις που δέχεται το υποστύλωμα είναι της τάξεως των 20 t ανά όροφο? Πέλμα βάσης από άκρο σε άκρο 5 m
Είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα και περιμένετε να το λύσω εγώ για να πείτε ότι είμαι λάθος και δεν ξέρω
Αλλά ξέρω θα μου πείτε ότι εσείς μάθατε πολλαπλασιασμό και διαίρεση με μήλα και όχι με πορτοκάλια..