Οχι βεβαια. Επρεπε να ετρωγες και καμια φαπα.perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:30 της απαντω για βλαχακι γκαβλα εισαι και παρεξηγηθηκε και με εβρισε ,ειναι σωστο αυτο?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
Re: Milf
Ηταν καλη? Για πες
Βυζαρες στητες και ασυλληπτοι γλουτοι και οπισθια?
Σαρκωδη χειλη και λαγνο βλεμμα?
Βλεμμα ειμαι καλη κοπελα με αρχες αλλα θελω να με σκισεις?
Βυζαρες στητες και ασυλληπτοι γλουτοι και οπισθια?
Σαρκωδη χειλη και λαγνο βλεμμα?
Βλεμμα ειμαι καλη κοπελα με αρχες αλλα θελω να με σκισεις?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
stergiosbik
Σκατοψυχο ψωνιο ηταν.
Απο τις γυναικες που χρειαζονται ενα ΣΚ κατα Αφγανισταν μερια να στρωσουν χαρακτηρα.
Απο τις γυναικες που χρειαζονται ενα ΣΚ κατα Αφγανισταν μερια να στρωσουν χαρακτηρα.
Άκομψο το να κοιτάς επίμονα, αλλά το μαζεύεις αν πεις κάτι του τύπου ‘το ωραίο το κοιτάω’. Βέβαια αν έχεις φάτσα βιαστή, μαλλιά παρανοϊκού επιστήμονα και σάλια να στάζουν από τα χείλη, χεσε μέσα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δε μου φαίνεται να ήταν τέτοια φάση, γιατί αν ο Περσέας έμοιαζε με βλαμμένο άτομο, η άλλη δε θα άνοιγε καθόλου παρτίδες μαζί του. Θα έφτυνε τον κόρφο της και θα τον αγνοούσε μέχρι να φύγει.Λεγεών έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:32 Άκομψο το να κοιτάς επίμονα, αλλά το μαζεύεις αν πεις κάτι του τύπου ‘το ωραίο το κοιτάω’. Βέβαια αν έχεις φάτσα βιαστή, μαλλιά παρανοϊκού επιστήμονα και σάλια να στάζουν από τα χείλη, χεσε μέσα.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
stergiosbik έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:27 Σκατοψυχο ψωνιο ηταν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είχες τρύπια εξάτμιση; Λαμπάκια στους υαλοκαθαριστήρες; 500w ηχεία; Που πας ρε καραμητρο;perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:30 38-43 στον δρομο την κοιταζα και μου λεει ,ενταξει με κοιταξες καλα?
και της απαντω για βλαχακι γκαβλα εισαι και παρεξηγηθηκε και με εβρισε ,ειναι σωστο αυτο?
thoughts?
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μιας και το'φερε η συζητηση, να σημειωθει στα πρακτικα οτι εχω ενα φιλο (ωραιος εμφανισιακα και αλητοβειος) του οποιου του γινεται ΚΑΓΚΕΛΟ οταν ακουσει γυναικα βλαχα να προφερει το "ν(j)i" και το "λ(j)ι"
Δεν πανα ειναι μετρια εμφανισιακα, ειναι το φετιχ του.
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πολjοί το έχουν αυτό. Τι να πεις. Κουνjημένα μυαλά.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:45 Μιας και το'φερε η συζητηση, να σημειωθει στα πρακτικα οτι εχω ενα φιλο (ωραιος εμφανισιακα και αλητοβειος) του οποιου του γινεται ΚΑΓΚΕΛΟ οταν ακουσει γυναικα βλαχα να προφερει το "ν(j)i" και το "λ(j)ι"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ παθαίνω ακριβώς το αντίθετο.Naida έγραψε: 27 Ιουν 2019, 16:23Πολjοί το έχουν αυτό. Τι να πεις. Κουνjημένα μυαλά.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:45 Μιας και το'φερε η συζητηση, να σημειωθει στα πρακτικα οτι εχω ενα φιλο (ωραιος εμφανισιακα και αλητοβειος) του οποιου του γινεται ΚΑΓΚΕΛΟ οταν ακουσει γυναικα βλαχα να προφερει το "ν(j)i" και το "λ(j)ι"
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α μωρέ κρίμαsys3x έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:11Εγώ παθαίνω ακριβώς το αντίθετο.Naida έγραψε: 27 Ιουν 2019, 16:23Πολjοί το έχουν αυτό. Τι να πεις. Κουνjημένα μυαλά.Daje έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:45 Μιας και το'φερε η συζητηση, να σημειωθει στα πρακτικα οτι εχω ενα φιλο (ωραιος εμφανισιακα και αλητοβειος) του οποιου του γινεται ΚΑΓΚΕΛΟ οταν ακουσει γυναικα βλαχα να προφερει το "ν(j)i" και το "λ(j)ι"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...