!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:55
Μηχανικός έγραψε: 25 Ιουν 2019, 10:15
Daje έγραψε: 25 Ιουν 2019, 10:02

90, 91,92,93,94,95,96,97,98............ :003:
και τα 6 αν τα δεις ανάποδα είναι 9
Άλλα είναι τα εξάρια άλλο τα ενενηντάρια και άλλο τα εννιάρια
Τα εννιάρια είναι 10 :g030:
και εδω βλεπουμε την περιληψη ολου του τοπικ.

αμ λες μαλακιες, αμ επιμενεις στις μαλακιες οταν σου δειχνουν το σωστο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Archmage

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage »

Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2019, 09:05
seismic έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:55Άλλα είναι τα εξάρια άλλο τα ενενηντάρια και άλλο τα εννιάρια Τα εννιάρια είναι 10 :g030:
και εδω βλεπουμε την περιληψη ολου του τοπικ. αμ λες μαλακιες, αμ επιμενεις στις μαλακιες οταν σου δειχνουν το σωστο.
Ναι αλλά έχει το καλυτερότερο αντισεισμικό στον πλανήτη, με πειράματα, δημοσιεύσεις και προσφορές συνεργασίας από μεγάλες εταιρίες.

υγ: Ακόμα και με τα νούμερα μπροστά του (9,19,29,39,49,59,69,79,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99) πάλι δε θα μπορεί να τα μετρήσει ο εφευρέτης...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Σκέφτηκα νέα πατέντα

«Αντισεισμική ενίσχυση υφιστάμενων κτιρίων με εξωτερικά αναρριχώμενα φυτά»

Τα φυτά έχουν ρίζες που <βιδώνουν> στο έδαφος χωρίς να χρειάζεται γεώτρηση.
Ο κορμός τους και τα κλαδιά τους δένουν το κτίριο με το έδαφος.
Θα φυτεύω τα φυτά-τένοντες, θα τα ποτίζω και αυτά θα μεγαλώνουν θα πακτώνονται στο έδαφος και θα αγκυλώνονται στο κτίριο μόνα τους.
Θα πάρω βραβείο για θα πετύχω την ενίσχυση κτιρίων με μηδενικό κόστος, την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων (μικρότερες απαιτήσεις κλιματιστικών το καλοκαίρι, την βελτίωση του πρασίνου στις πόλεις.

Προχωράω σε μελέτη να δω πόσα φυτά χρειάζονται.

Εικόνα
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Αγκύρωση βαρέου τύπου. :003:
Εικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

1) Αυτό που έφερα ως νέον στην επιστήμη της αντισεισμικής τεχνολογίας των κατασκευών, και επιτέλους αρχίζετε να το καταλαβαίνεται είναι ότι σχεδιάζεται λάθος όταν απλά πατάτε την κατασκευή στο έδαφος.
Όταν δεν υπάρχει πάκτωση εδάφους κατασκευής όλες οι εντάσεις αδράνειας μετατρέπονται σε στροφές - ροπές και οδηγούνται στις διατομές των φερόντων στοιχείων δοκού υποστυλώματος και πλάκας.
2) Όταν υπάρχει πάκτωση κατασκευής και εδάφους όλες οι εντάσεις αδράνειας εκτρέπονται και οδηγούνται μέσα στο έδαφος και όχι πάνω στις διατομές που τις στέλνεται σήμερα..
3) Υπάρχει μεγάλη διαφορά από πάκτωση σε πάκτωση.
α) Αν πακτώσουμε την βάση ενός μικρής και τετράγωνης διατομής υποστυλώματος με το έδαφος το όφελος είναι μικρό.
β) Αν πακτώσουμε αμφίπλευρα την βάση ενός επιμήκους τοιχώματος με το έδαφος το όφελος είναι πάρα πάρα πολύ μεγαλύτερο.
γ) Αν πακτώσουμε αμφίπλευρα τα ανώτατα άκρα ενός επιμήκους τοιχώματος με το έδαφος το όφελος είναι ασύλληπτα ακόμα μεγαλύτερο.
δ) Αν πακτώσουμε αμφίπλευρα, σε κάθε γωνία, όλα τα ανώτατα άκρα μιας κτιριοκατασκευής εξολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα με το έδαφος, παίρνουμε το μεγαλύτερο όφελος που μπορούμε να έχουμε.

Ο λόγος είναι απλός, και έχει να κάνει με τον μοχλοβραχίονα, και την ελαστικότητα.
Θα το αναλύσω και με μαθηματικά για να κλείσω μερικά στόματα που λένε ότι δεν ξέρω πολλαπλασιασμό και διαίρεση. :lol:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 27 Ιουν 2019, 03:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27 Βλέπω, ο seismic έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά γι αυτή τη δουλειά, για τις πατέντες και τις ανανεώσεις κλπ αλλά το τεστ που έκανε στο ΕΜΠ δεν τον ικανοποίησε.Άλλη ανάλυση σε επίσημο φορέα, πλην της δικής του προσομοίωσης που ανέβασε και σε βίντεο, δε βλέπω να έκανε. Έχει χιλιάδες πανεπιστήμια κι ένα σωρό ιδιωτικές εταιρίες για να κάνει τεστ ο άνθρωπος. Άρα, να του προτείνουμε μέρη να πάει να κάνει τεστ και αναλύσεις την κατασκευή του, όπως την έχει σκεφτεί. Άμα έχει άδικο, θα το παρατήσει ή θα το βελτιώσει ώστε να δουλεύει. Άμα έχει δίκαιο, τόσο το καλύτερο.
Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα. Άμα κάνεις τις αναλύσεις και σου φαίνονται σωστές, αλλά δείχνουν ότι η πατέντα έχει θέματα, τότε πρέπει να βελτιώσεις την πατέντα για να δουλεύει. Εγώ βρήκα κάτι λινκ που έψαξα πρόχειρα στο γκούγκλε για πανεπιστήμια και εταιρίες που κάνουν earthquake testing. Άμα ψάξεις κι εσύ, θα βρεις.

Επίσης, πιστεύω ότι μπορεί κάποιοι συμφορουμίτες να ξέρουν κάνα καλό μέρος να πάει να κάνει τα τεστ του ο άνθρωπος, να λυθεί αυτό το θέμα.
:smt023
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Archmage έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:46
pal έγραψε: 25 Ιουν 2019, 23:54Τι κατάλαβα εγώ:
1) Φτιάχνει ένα μεγάλο μακρόστενο δοκάρι, το στερεώνει στο χώμα, και βάζει και την πατέντα με τους υδραυλικούς αποσβεστήρες.
2) Γύρω από τον κύβο χτίζει ένα σπίτι κύβο από μπετό στην αυλή του που το βάζει να πατάει σε κάποιου είδους ελατήρια.
3) Άμα γίνει σεισμός, σύμφωνα με αυτά που λέει, το δοκάρι δεν κουνιέται πέρα δώθε καθότι έχει τους υδραυλικούς αποσβεστήρες και είναι βιδωμένο βαθεία στο χώμα.
'4) Οταν το σπίτι ο κύβος από μπετό στην αυλή του πάει να κουνηθεί, το εμποδίζει το κεντρικό δοκάρι και τα ελατήρια κι έτσι δε κάνει μεγάλη κίνηση πέρα δώθε και δε σπαει.
Fixed.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί το γεγονός ότι ο κύβος από μπετό είναι εξαιρετικά γερός.

Από την άλλη δε χρειάζονται πατέντες και 200.000 ευρώ για να το καταλάβουμε.

pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα.
Του το έχουν εξηγήσει ακόμα και στα φόρουμ αστρολογίας που γράφει για την πατέντα του. Του έχουν κάνει πράξεις για να του εξηγήσουν ότι δε συμβαίνει αυτό που νομίζει. Του έχουν δώσει τη θεωρία που πρέπει να διαβάσει. Του έχουν υποδείξει περιοδικά για να δημοσιεύσει. Αποτέλεσμα μηδέν.
και τι δουλεια εχουν οι μηχανικοι στα φορουμ αστρολογιας; μηπως τελικα εχει δικιο οτι τον παρακολουθειτε και τον καταδιωκετε;
seismic

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 02:02
Archmage έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:46
pal έγραψε: 25 Ιουν 2019, 23:54Τι κατάλαβα εγώ:
1) Φτιάχνει ένα μεγάλο μακρόστενο δοκάρι, το στερεώνει στο χώμα, και βάζει και την πατέντα με τους υδραυλικούς αποσβεστήρες.
2) Γύρω από τον κύβο χτίζει ένα σπίτι κύβο από μπετό στην αυλή του που το βάζει να πατάει σε κάποιου είδους ελατήρια.
3) Άμα γίνει σεισμός, σύμφωνα με αυτά που λέει, το δοκάρι δεν κουνιέται πέρα δώθε καθότι έχει τους υδραυλικούς αποσβεστήρες και είναι βιδωμένο βαθεία στο χώμα.
'4) Οταν το σπίτι ο κύβος από μπετό στην αυλή του πάει να κουνηθεί, το εμποδίζει το κεντρικό δοκάρι και τα ελατήρια κι έτσι δε κάνει μεγάλη κίνηση πέρα δώθε και δε σπαει.
Fixed.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί το γεγονός ότι ο κύβος από μπετό είναι εξαιρετικά γερός.

Από την άλλη δε χρειάζονται πατέντες και 200.000 ευρώ για να το καταλάβουμε.

pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα.
Του το έχουν εξηγήσει ακόμα και στα φόρουμ αστρολογίας που γράφει για την πατέντα του. Του έχουν κάνει πράξεις για να του εξηγήσουν ότι δε συμβαίνει αυτό που νομίζει. Του έχουν δώσει τη θεωρία που πρέπει να διαβάσει. Του έχουν υποδείξει περιοδικά για να δημοσιεύσει. Αποτέλεσμα μηδέν.
και τι δουλεια εχουν οι μηχανικοι στα φορουμ αστρολογιας; μηπως τελικα εχει δικιο οτι τον παρακολουθειτε και τον καταδιωκετε;
:smt023 :+1: :goodpost: :bravo:
Διεθνή λαμόγια είναι. Με ακολουθούν για να με συκοφαντούν από την μια και από την άλλη συλλέγουν την έρευνά μου και προσπαθούν να την παραποιήσουν λίγο και να την παρουσιάσουν για δική τους. Αλλά μεριμνώ πάντα να είμαι πολλά χιλιόμετρα πιο μπροστά και να με βλέπουν με τα κιάλια. Σας έχω παρουσιάσει το πρώτο αεροπλάνο των αδελφών Ράιτ και εγώ έχω προχωρήσει τα σχέδια ενός F35 Αν θελήσουν να με αφήσουν στην απέξω, θα βλέπουν πάντα τα οπίσθια μου. :D
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 27 Ιουν 2019, 02:13
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 02:02 και τι δουλεια εχουν οι μηχανικοι στα φορουμ αστρολογιας; μηπως τελικα εχει δικιο οτι τον παρακολουθειτε και τον καταδιωκετε;
:smt023 :+1: :goodpost: :bravo:
Διεθνή λαμόγια είναι. Με ακολουθούν για να με συκοφαντούν από την μια και από την άλλη συλλέγουν την έρευνά μου και προσπαθούν να την παραποιήσουν λίγο και να την παρουσιάσουν για δική τους. Αλλά μεριμνώ πάντα να είμαι πολλά χιλιόμετρα πιο μπροστά και να με βλέπουν με τα κιάλια. Σας έχω παρουσιάσει το πρώτο αεροπλάνο των αδελφών Ράιτ και εγώ έχω προχωρήσει τα σχέδια ενός F35 Αν θελήσουν να με αφήσουν στην απέξω, θα βλέπουν πάντα τα οπίσθια μου. :D
το κοκκινο ειναι αληθες, δεν μπορει κανεις να κλωτσησει κατι που δεν βλεπει.

επισης, βλεπω υπεραριστης ποιοτητας τρολλινκ απο τον ορεστη, εγκρινω. :bravo:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Για κοτέτσια κανει η ευρεσιτεχνια ή ειναι μονο για σπιτια;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Που ΄σαι ρε Seismic!
Eυκαιρια ζωης.Δως τους την πατεντα σου ρε να σωθουν οι ανθρωποι!!!

Καμπανάκι κινδύνου για ρωγμές στον πυρηνικό σταθμό Ακούγιου-Τουρκία

https://www.defence-point.gr/news/toyrk ... o-akoygioy
seismic

stergiosbik έγραψε: 27 Ιουν 2019, 09:26 Για κοτέτσια κανει η ευρεσιτεχνια ή ειναι μονο για σπιτια;
Θα σου έλεγα για πού είναι αλλά φοβάμαι μην το λερώσω. :003:
seismic

Δημοσιεύτηκε
Asevastos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Asevastos »

seismic έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:13 Δημοσιεύτηκε
Στην Σούπερ Κατερίνα ή στον Μπλέικ;
seismic

Asevastos έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:18
seismic έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:13 Δημοσιεύτηκε
Στην Σούπερ Κατερίνα ή στον Μπλέικ;
Στον Τιραμόλα! Αφού το φόρουμ δεν κατεβάζει ούτε μια φωτογραφεία τι να κάνω? :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 27 Ιουν 2019, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”