!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:58
Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:39 Έλα τώρα. Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις λογισμικό ταύτισης με τον φασισμό οποιουδήποτε δεν είναι συμπαραταγμενος με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο κολοφωνας του ζαιισμου.
δεν έχει δώσει δικαιώματα λαίμαι :lol:
τώρα εντάξει το ταημινγκ είναι μάλλον ατυχές εκτός κι αν ο Κ. είναι ο νέος Χελμουτ Σμιτ και μόνο εγώ δεν έχω πάρει το μεμο
Ο Σμιτ κάπνιζε και μπροστά στην κάμερα. Το έβαζε όρο για να δώσει συνέντευξη. Αυτός είναι φανατικός αντικαπνιστης. :e040:

Μα αυτή είναι η πεμπτουσία της φαρσοκωμωδιας στην οποία είναι πρωταγωνιστες. Το ότι θα τους κουτουπωσει ο Κουλης. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:43
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:40 Γερές παράνοιες Βαράνε οι εξηντάλεπτοι :lol: πάιδες μη ζορίζεστε μέσα στη ζέστη και έχομε άλλα. Αφήστε το να συμβεί
τι ζωδιο ειπαμε? :003:
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:03 Μα αυτή είναι η πεμπτουσία της φαρσοκωμωδιας στην οποία είναι πρωταγωνιστες. Το ότι θα τους κουτουπωσει ο Κουλης. :lol:
ας ανοίξει σταμχαημ για τα μπουρζουόπαιδα που παίζουν αντάρτικο πόλης και θα κόψω το κάπνισμα για πάρτη του :romance-hearteyes:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:59
omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:42 μα δεν ειναι "θεσμικη" παρατυπια οπως παρατυπα την βαφτισες, ειναι κλασσικη περιπτωση πολιτικης κωλοτουμπας τυπου εμ σαμπου εμ κοντισιονερ :lol:
Οκ, δεν έχεις διάθεση και άρχισες πάλι να κάνει κόπυ πέιστ απ' τα σκονάκια γενικής χρήσης. Δεν παίζω. :P

καποιες φορες -οπως αυτη- ειναι προτιμοτερο να σιωπας απο την ακατασχετη φλυαρια
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

6 σελιδες με μηδεν απαντησεις. Παω για υπνο τωρα γιατι κουραστηκα να μαζευω τη μπαλα.

Ο,τι πατατα κανει ο αρχηγος σας το βαπτιζετε συριζαικη προπαγανδα. Σας ειχα για πιο ικανους. Ειστε τυχεροι που αντιπολιτευεστε τον συριζα και οχι κανενα σοβαρο κομμα να σας ριξει στα ταρταρα και να τρεχετε να μετονομοστειτε σε "κινημα αρπαχτης"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 26 Ιουν 2019, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

southern έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:25
Jolly Roger έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:07 μας έπρηξες ρε νότιε κι εσύ με τους Γλυξβούργους

είπαμε

ethnic nationalism = δεν είναι Έλληνες
civic nationalism = είναι Έλληνες

μάντεψε, όμως, πόσο "αντιβασιλικοί" ήταν οι δήθεν οπαδοί του ελληνικού ethnic nationalism στην πράξη. :lol:
παλιότερα η μάνα μου αγόραζε και το περιοδικό Στέμμα.
Πραγματικά τώρα, δε νομίζω να έχω ξαναδεί χρήστη του διαδικτύου σαν και εσένα.
Τι σχέση έχει με τον Αντετοκούνμπο και τον Μητσοτάκη το ότι αγόραζε η μάνα σου το περιοδικό Στέμμα;
Ελπίζω να είσαι τρολ.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Highlander έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:28
Jolly Roger έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:07 μας έπρηξες ρε νότιε κι εσύ με τους Γλυξβούργους

είπαμε

ethnic nationalism = δεν είναι Έλληνες
civic nationalism = είναι Έλληνες

μάντεψε, όμως, πόσο "αντιβασιλικοί" ήταν οι δήθεν οπαδοί του ελληνικού ethnic nationalism στην πράξη. :lol:
Τι σχέση έχει με τον Αντετοκούνμπο και τον Μητσοτάκη το ότι αγόραζε η μάνα σου το περιοδικό Στέμμα;
Ελπίζω να είσαι τρολ.
Ούτε και εγώ πιο ανοιχτά εθνομηδενιστη από ότι εσύ. Ένας λόγος που θα ψηφίσω τη ΝΔ, είσαι και εσύ. οι πιο νορμάλ συριζαιοι όπως ο dna και ο αινειαν δεν είναι προκλητικοί.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

southern έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:40
Highlander έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:28
Ελπίζω να είσαι τρολ.
Ούτε και εγώ πιο ανοιχτά εθνομηδενιστη από ότι εσύ. Ένας λόγος που θα ψηφίσω τη ΝΔ, είσαι και εσύ. οι πιο νορμάλ συριζαιοι όπως ο dna και ο αινειαν δεν είναι προκλητικοί.
Ναι, γιατί αλλιώς θα ψήφιζες ΣΥΡΙΖΑ. :lol:
Ο Αινειαν εκφράζει ακραίες θέσεις της δεξιάς. Δε θεωρώ ότι ανήκει ιδεολογικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον έχει βρεθεί συγκυριακά.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

southern έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:40 οι πιο νορμάλ συριζαιοι όπως ο dna και ο αινειαν δεν είναι προκλητικοί.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

ok so what ?

οι μεν δεν αναγνωριζαν ιθαγενεια σε παιδιά μεταναστών όπως ο ΕλληνΟρθοδοξος Γιαννης, και οι δε δεν αναγνωριζαν την διάκριση της αριστείας και της πρωτιάς σε όλα τα παιδιά, πρωτιά όπως του Γιαννη.

οθωμανοβαλκάνια κομπλεξικά περιττώματα και οι μεν και οι δε.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

nik_killthemall έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:36 ok so what ?

οι μεν δεν αναγνωριζαν ιθαγενεια σε παιδιά μεταναστών όπως ο ΕλληνΟρθοδοξος Γιαννης, και οι δε δεν αναγνωριζαν την διάκριση της αριστείας και της πρωτιάς σε όλα τα παιδιά, πρωτιά όπως του Γιαννη.

οθωμανοβαλκάνια κομπλεξικά περιττώματα και οι μεν και οι δε.

ο Συριζα δηλαδη ειναι κατα του MVP, των πρωταθληματων, του Champions League, του Μουντιαλ, των Ολυμπιακων κοκ. :smt005: :smt005: :smt005:

κανονικα δηλαδη δεν θαπρεπε να κυκλοφορει συριζαιος στην κατηγορια των αθλητικων εφοσον ειναι κατα των απανταχου διακρισεων! :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

όταν σταματήσεις να τον παίζεις και μάθεις να διαβάζεις/ακούς βίντεο, θα καταλάβεις πως σύμφωνα με τον τον ζαίο είναι ρετσινιά, και όχι στίγμα. Κατά τον ζαίο στίγμα είναι κάθε χειρότερος του γιάννη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

nik_killthemall έγραψε: 26 Ιουν 2019, 03:35 όταν σταματήσεις να τον παίζεις και μάθεις να διαβάζεις/ακούς βίντεο, θα καταλάβεις πως σύμφωνα με τον τον ζαίο είναι ρετσινιά, και όχι στίγμα. Κατά τον ζαίο στίγμα είναι κάθε χειρότερος του γιάννη.

και καπως ετσι πρεπει να δρουσαν οι Γραμματεις και οι Φαρισαιοι..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”