Σε ποιον φορέα?seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:38Μου λείπουν τα πειράματα στο έδαφος για την αντοχή του εδάφους και της αγκύρωσης. Τα πειράματα σε κτίρια έχουν γίνει.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27 Βλέπω, ο seismic έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά γι αυτή τη δουλειά, για τις πατέντες και τις ανανεώσεις κλπ αλλά το τεστ που έκανε στο ΕΜΠ δεν τον ικανοποίησε. Έχει χιλιάδες πανεπιστήμια κι ένα σωρό ιδιωτικές εταιρίες για να κάνει τεστ ο άνθρωπος. Άρα, να του προτείνουμε μέρη να πάει να κάνει τεστ και αναλύσεις την κατασκευή του, όπως την έχει σκεφτεί. Άμα έχει άδικο, θα το παρατήσει ή θα το βελτιώσει ώστε να δουλεύει. Άμα έχει δίκαιο, τόσο το καλύτερο.
Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα. Άμα κάνεις τις αναλύσεις και σου φαίνονται σωστές, αλλά δείχνουν ότι η πατέντα έχει θέματα, τότε πρέπει να βελτιώσεις την πατέντα για να δουλεύει. Εγώ βρήκα κάτι λινκ που έψαξα πρόχειρα στο γκούγκλε για πανεπιστήμια και εταιρίες που κάνουν earthquake testing. Άμα ψάξεις κι εσύ, θα βρεις.
Επίσης, πιστεύω ότι μπορεί κάποιοι συμφορουμίτες να ξέρουν κάνα καλό μέρος να πάει να κάνει τα τεστ του ο άνθρωπος, να λυθεί αυτό το θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Έχω συνεργάτη τον ομότιμο καθηγητή Παναγιώτη Καρύδη https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... E%B7%CF%82 και μου έχει κάνει τα πάντα. Δυσκολευόμαστε να δοκιμάσουμε τον μηχανισμό στο έδαφος γιατί είναι μεγάλες και επικίνδυνες οι εντάσεις και δεν βρίσκουμε πατέντα για να δοκιμαστεί και να πάρουμε πιστοποιητικό αγκυρώσεων.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:39Σε ποιον φορέα?seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:38Μου λείπουν τα πειράματα στο έδαφος για την αντοχή του εδάφους και της αγκύρωσης. Τα πειράματα σε κτίρια έχουν γίνει.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27 Βλέπω, ο seismic έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά γι αυτή τη δουλειά, για τις πατέντες και τις ανανεώσεις κλπ αλλά το τεστ που έκανε στο ΕΜΠ δεν τον ικανοποίησε. Έχει χιλιάδες πανεπιστήμια κι ένα σωρό ιδιωτικές εταιρίες για να κάνει τεστ ο άνθρωπος. Άρα, να του προτείνουμε μέρη να πάει να κάνει τεστ και αναλύσεις την κατασκευή του, όπως την έχει σκεφτεί. Άμα έχει άδικο, θα το παρατήσει ή θα το βελτιώσει ώστε να δουλεύει. Άμα έχει δίκαιο, τόσο το καλύτερο.
Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα. Άμα κάνεις τις αναλύσεις και σου φαίνονται σωστές, αλλά δείχνουν ότι η πατέντα έχει θέματα, τότε πρέπει να βελτιώσεις την πατέντα για να δουλεύει. Εγώ βρήκα κάτι λινκ που έψαξα πρόχειρα στο γκούγκλε για πανεπιστήμια και εταιρίες που κάνουν earthquake testing. Άμα ψάξεις κι εσύ, θα βρεις.
Επίσης, πιστεύω ότι μπορεί κάποιοι συμφορουμίτες να ξέρουν κάνα καλό μέρος να πάει να κάνει τα τεστ του ο άνθρωπος, να λυθεί αυτό το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 26 Ιουν 2019, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Fixed.pal έγραψε: 25 Ιουν 2019, 23:54Τι κατάλαβα εγώ:
1) Φτιάχνει ένα μεγάλο μακρόστενο δοκάρι, το στερεώνει στο χώμα, και βάζει και την πατέντα με τους υδραυλικούς αποσβεστήρες.
2) Γύρω από τον κύβο χτίζει ένα σπίτι κύβο από μπετό στην αυλή του που το βάζει να πατάει σε κάποιου είδους ελατήρια.
3) Άμα γίνει σεισμός, σύμφωνα με αυτά που λέει, το δοκάρι δεν κουνιέται πέρα δώθε καθότι έχει τους υδραυλικούς αποσβεστήρες και είναι βιδωμένο βαθεία στο χώμα.
'4) Οταν το σπίτι ο κύβος από μπετό στην αυλή του πάει να κουνηθεί, το εμποδίζει το κεντρικό δοκάρι και τα ελατήρια κι έτσι δε κάνει μεγάλη κίνηση πέρα δώθε και δε σπαει.
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί το γεγονός ότι ο κύβος από μπετό είναι εξαιρετικά γερός.
Από την άλλη δε χρειάζονται πατέντες και 200.000 ευρώ για να το καταλάβουμε.
Του το έχουν εξηγήσει ακόμα και στα φόρουμ αστρολογίας που γράφει για την πατέντα του. Του έχουν κάνει πράξεις για να του εξηγήσουν ότι δε συμβαίνει αυτό που νομίζει. Του έχουν δώσει τη θεωρία που πρέπει να διαβάσει. Του έχουν υποδείξει περιοδικά για να δημοσιεύσει. Αποτέλεσμα μηδέν.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα.
Και γιατί ο ένας κύβος με τον δικό σας σχεδιασμό έσπασε και ο άλλος ο δικός μου σας έγραψε στα @@κια του?Archmage έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:46Fixed.pal έγραψε: 25 Ιουν 2019, 23:54Τι κατάλαβα εγώ:
1) Φτιάχνει ένα μεγάλο μακρόστενο δοκάρι, το στερεώνει στο χώμα, και βάζει και την πατέντα με τους υδραυλικούς αποσβεστήρες.
2) Γύρω από τον κύβο χτίζει ένα σπίτι κύβο από μπετό στην αυλή του που το βάζει να πατάει σε κάποιου είδους ελατήρια.
3) Άμα γίνει σεισμός, σύμφωνα με αυτά που λέει, το δοκάρι δεν κουνιέται πέρα δώθε καθότι έχει τους υδραυλικούς αποσβεστήρες και είναι βιδωμένο βαθεία στο χώμα.
'4) Οταν το σπίτι ο κύβος από μπετό στην αυλή του πάει να κουνηθεί, το εμποδίζει το κεντρικό δοκάρι και τα ελατήρια κι έτσι δε κάνει μεγάλη κίνηση πέρα δώθε και δε σπαει.
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί το γεγονός ότι ο κύβος από μπετό είναι εξαιρετικά γερός.
Από την άλλη δε χρειάζονται πατέντες και 200.000 ευρώ για να το καταλάβουμε.
Του το έχουν εξηγήσει ακόμα και στα φόρουμ αστρολογίας που γράφει για την πατέντα του. Του έχουν κάνει πράξεις για να του εξηγήσουν ότι δε συμβαίνει αυτό που νομίζει. Του έχουν δώσει τη θεωρία που πρέπει να διαβάσει. Του έχουν υποδείξει περιοδικά για να δημοσιεύσει. Αποτέλεσμα μηδέν.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:27Άμα δεν κάμεις τεστ και αναλύσεις seismic, όσο και να την παλεύεις μόνος σου με youtube και phorum και τέτοια, χαίρι δε θα δεις. Θες αναλύσεις, πάει και τελείωσε, αλλιώς τζάμπα θα τρως τα λεφτά σου να ανανεώνεις πατέντες. Άμα έχεις αναλύσεις, όποιος σου λέει σουμουτου θα τους τις τρίβεις στα μούτρα.
Απάντησε αν μπορείς.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Μπορεί να σου φανεί βλακεία αυτό που θα πω, αλλά η πρόθεσή μου είναι καλή. Είδα εδώ
http://www.bristol.ac.uk/engineering/fa ... arthquake/
ότι αυτοί πχ έχουν μια πλατφόρμα 3Χ3Χ15 που σηκώνει 15 τόνους. Μήπως θα σε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο?
ότι αυτοί πχ έχουν μια πλατφόρμα 3Χ3Χ15 που σηκώνει 15 τόνους. Μήπως θα σε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο?
Αυτά τα πειράματα στοιχείζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν τα έχω.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:53 Μπορεί να σου φανεί βλακεία αυτό που θα πω, αλλά η πρόθεσή μου είναι καλή. Είδα εδώ
Η προσομοίωση είναι ποιο φθηνή και την έχω. Αλλά και τα πειράματα που έκανα μετράνε. Άσε να λένε οι άσχετοι εδώ μέσα.
Εγώ ακούω τους ιδικούς διευθυντές σεισμικών πειραμάτων. Η επιτάχυνση που έχει η δική μου σεισμική τράπεζα 2,5g δεν την έχουν οι άλλες σεισμικές τράπεζες. Υπολογισμοί χρειάζονται και τους έχω. Για το έδαφος δεν τους έχω αλλά το πρόβλημα λύνεται με μεγαλύτερο βάθος γεώτρησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 26 Ιουν 2019, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ο δικός σου κύβος είναι πιο γερός.seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:49Και γιατί ο ένας κύβος με τον δικό σας σχεδιασμό έσπασε και ο άλλος ο δικός μου σας έγραψε στα @@κια του? Απάντησε αν μπορείς.
Τα είπαμε αυτά καιρό πριν, αλλά δε σκαμπάζεις παρακάτω, τι να κάνουμε.
Όλων η πρόθεση στην αρχή καλή ήταν. Μετά κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Αλλά δοκίμασε κι εσύ
Τι είπαμε ρε @@ρα ψεύτη. Απάντησε γιατί ο ένας κύβος έσπασε και ο άλλος με την διπλάσια επιτάχυνση δεν έπαθε τίποτα?Archmage έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:08Γιατί ο δικός σου κύβος είναι πιο γερός.seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:49Και γιατί ο ένας κύβος με τον δικό σας σχεδιασμό έσπασε και ο άλλος ο δικός μου σας έγραψε στα @@κια του? Απάντησε αν μπορείς.
Τα είπαμε αυτά καιρό πριν, αλλά δε σκαμπάζεις παρακάτω, τι να κάνουμε.
Όλων η πρόθεση στην αρχή καλή ήταν. Μετά κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Αλλά δοκίμασε κι εσύ![]()
Διότιseismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:10Τι είπαμε ρε @@ρα ψεύτη. Απάντησε γιατί ο ένας κύβος έσπασε και ο άλλος με την διπλάσια επιτάχυνση δεν έπαθε τίποτα?
Είναι
Πιο
Γερός
Ο κύβος λέω.
Είναι πιο γερός.
Τον έφτιαξες πιο γερό, πιο ανθεκτικό από τον άλλο κύβο.
Κύβος είναι το κεφάλι σου. Αν δεις το αποτύπωμα στα μπετά των δύο αυτών δοκιμίων θα διαπιστώσεις ότι είναι το ίδιο δοκίμιο με και χωρίς την πατέντα μου.
Θες κάποιο αξιόπιστο φορέα να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά επίσημα (=επίσημα έγγραφα), θα ήταν χρήσιμο να έχει υπάρξει κάποια ενασχόληση με το θέμα από την επιστημονική κοινότητα, θέλεις οικονομοτεχνική μελέτη από αξιόπιστο φορέα ότι αυτό συμφέρει και μετά μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για επενδυτή, αν βέβαια είναι δυνατό το σχέδιό σου να υλοποιηθεί και ταυτόχρονα να πληρεί τις προυποθέσεις της ισχύουσας σχετικής νομοθεσίας. Για αλλαγή της νομοθεσίας, μόνο εάν η ιδέα σου γίνει ευρέως αποδεκτή και πάλι θέλει πολύ χρόνο.seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:58Αυτά τα πειράματα στοιχείζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν τα έχω.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:53 Μπορεί να σου φανεί βλακεία αυτό που θα πω, αλλά η πρόθεσή μου είναι καλή. Είδα εδώ
Η προσομοίωση είναι ποιο φθηνή και την έχω. Αλλά και τα πειράματα που έκανα μετράνε. Άσε να λένε οι άσχετοι εδώ μέσα.
Εγώ ακούω τους ιδικούς διευθυντές σεισμικών πειραμάτων.
Στην προκείμενη περίπτωση, όταν η μόνη απόδειξη είναι η ίδια η ιδέα, η προσομοίωση που έκανες μόνος σου και οι προφορικές σου διαβεβαιώσεις ότι συνεργάζεσαι με κάποιον καθηγητή που έκανε κάποια τεστ, αλλά ο οποίος δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση γι αυτό το θέμα και τέλος όταν η ιδέα σου είναι πολύ διαφορετική από τα γνωστά, το να περιμένεις οι άλλοι θα πειστούν και θα χοροπηδήξουνε από ενθουσιασμό, είναι τόσο απίθανο όσο να σας πω εγώ τώρα ότι είμαι μοντέλο της Βικτώρια Σήκρετ και να περιμένω να με πιστέψετε ενώ μπορεί να είμαι σαύρα ή κάποιος τρολ Μήτσος.
Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.
Φίλε, άντε λέμε ότι ο Αρχιμάγος κι η Pal κι ο Μήτσος κι ο Κίτσος κι ο Μπάμπης ο Σουγιάς κι ο Μάκης ο Μανάβης κι άλλοι σχετικοί ή άσχετοι εδώ μέσα συμφωνήσουμε μαζί σου και πούμε "Γαμάτη ιδέα". Θα γίνει κάτι ουσιώδες? Έχει κάποια σημασία?seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:17Κύβος είναι το κεφάλι σου. Αν δεις το αποτύπωμα στα μπετά των δύο αυτών δοκιμίων θα διαπιστώσεις ότι είναι το ίδιο δοκίμιο με και χωρίς την πατέντα μου.
Προσπαθώ να στερεώσω κάποιες μεγάλες ανεμογεννήτριες στο έδαφος καταργώντας το σκυρόδεμα της βάσης. Αν γίνει αυτό έπεται συνέχεια.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:18Θες κάποιο αξιόπιστο φορέα να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά επίσημα (=επίσημα έγγραφα), θα ήταν χρήσιμο να έχει υπάρξει κάποια ενασχόληση με το θέμα από την επιστημονική κοινότητα, θέλεις οικονομοτεχνική μελέτη από αξιόπιστο φορέα ότι αυτό συμφέρει και μετά μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για επενδυτή, αν βέβαια είναι δυνατό το σχέδιό σου να υλοποιηθεί και ταυτόχρονα να πληρεί τις προυποθέσεις της ισχύουσας σχετικής νομοθεσίας. Για αλλαγή της νομοθεσίας, μόνο εάν η ιδέα σου γίνει ευρέως αποδεκτή και πάλι θέλει πολύ χρόνο.seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:58Αυτά τα πειράματα στοιχείζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν τα έχω.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 00:53 Μπορεί να σου φανεί βλακεία αυτό που θα πω, αλλά η πρόθεσή μου είναι καλή. Είδα εδώ
Εγώ ακούω τους ιδικούς διευθυντές σεισμικών πειραμάτων.
Στην προκείμενη περίπτωση, όταν η μόνη απόδειξη είναι η ίδια η ιδέα, η προσομοίωση που έκανες μόνος σου και οι προφορικές σου διαβεβαιώσεις ότι συνεργάζεσαι με κάποιον καθηγητή που έκανε κάποια τεστ, αλλά ο οποίος δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση γι αυτό το θέμα και τέλος όταν η ιδέα σου είναι πολύ διαφορετική από τα γνωστά, το να περιμένεις οι άλλοι θα πειστούν και θα χοροπηδήξουνε από ενθουσιασμό, είναι τόσο απίθανο όσο να σας πω εγώ τώρα ότι είμαι μοντέλο της Βικτώρια Σήκρετ και να περιμένω να με πιστέψετε ενώ μπορεί να είμαι σαύρα ή κάποιος τρολ Μήτσος.
Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.
Αν κάνω δημοσίευση της νέας έρευνας του καθηγητή και της δικής μου την έχασα την πατέντα.
Για εσάς όχι. Για εμένα έχει διότι μέσα από την αντιπαράθεση διόρθωσα τα λάθη της πατέντας.pal έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:21Φίλε, άντε λέμε ότι ο Αρχιμάγος κι η Pal κι ο Μήτσος κι ο Κίτσος κι ο Μπάμπης ο Σουγιάς κι ο Μάκης ο Μανάβης κι άλλοι σχετικοί ή άσχετοι εδώ μέσα συμφωνήσουμε μαζί σου και πούμε "Γαμάτη ιδέα". Θα γίνει κάτι ουσιώδες? Έχει κάποια σημασία?seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:17Κύβος είναι το κεφάλι σου. Αν δεις το αποτύπωμα στα μπετά των δύο αυτών δοκιμίων θα διαπιστώσεις ότι είναι το ίδιο δοκίμιο με και χωρίς την πατέντα μου.Archmage έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:13
Διότι
Είναι
Πιο
Γερός
Ο κύβος λέω.
Είναι πιο γερός.
Τον έφτιαξες πιο γερό, πιο ανθεκτικό από τον άλλο κύβο.
Δε μας ενδιαφέρουν τα μπετά στην αυλή σου, οι άνθρωποι δε μένουν σε κυβάκια από μπετό. Έστω ότι είναι τέλεια.seismic έγραψε: 26 Ιουν 2019, 01:17Κύβος είναι το κεφάλι σου. Αν δεις το αποτύπωμα στα μπετά των δύο αυτών δοκιμίων θα διαπιστώσεις ότι είναι το ίδιο δοκίμιο με και χωρίς την πατέντα μου.
Μας ενδιαφέρει με ποια μέθοδο από αυτά θα υπολογίσεις οτιδήποτε για ένα πραγματικό σπίτι. Πιο πριν δεν ήξερες την τύφλα σου (ούτε βασικές αρχές ομοιότητας δε σκαμπάζεις), τώρα πάλι τα ίδια: για πραγματικό σπίτι ούτε κουβέντα.
Όσες φορές και να στο πούν εσύ θα επιστρέψεις στη μοναδική σαχλαμάρα που ξέρεις: «αυτό που έφτιαξα στην αυλή μου είναι φοβερό»
Μπράβο που έδωσες 200.000 ευρώ για ένα κύβο από μπετό που αντέχει 2,5g.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση