!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συσσίτιο μονο για Έλληνες Vs Επίδομα μόνο για Ελληνες
Re: Συσσίτιο μονο για Έλληνες Vs Επίδομα μόνο για Ελληνες
τι ειπες ρε οι ελληνες πανε να δουλευουν δεν πανε να παρουν επιδόματα εξω
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν παίρνουν επιδόματα οι Έλληνες στο εξωτερικό.run έγραψε: 24 Ιουν 2019, 16:50 τι ειπες ρε οι ελληνες πανε να δουλευουν δεν πανε να παρουν επιδόματα εξω
Ανέκδοτο της χρονιάς.
αυτοι που πανε για επιδόματα χωρις να δουλευουν είναι γνωστοι αυτό κανουν και στην ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
τι λες μωρε ανεκδοτα κτλ δουλευουν πληρωνουν φορους παιρνουν επιδοματα
χμ...run έγραψε: 24 Ιουν 2019, 16:54
τι λες μωρε ανεκδοτα κτλ δουλευουν πληρωνουν φορους παιρνουν επιδοματα
και πώς θα λύσεις το ζήτημα να μην δώσεις επιδόματα σε όσους ξένους δουλεύουν, πληρώνουν φόρους, στην Ελλάδα, έτσι όπως λέει ο ανόητος ο Κυρανάκης;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
οσοι πληρωνουν φορους θα παιρνουν τα νομιμα
άρα λέει βλακείες ο Κυρανάκης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- metaxoskolikas
αυτό είναι ένα σωστό μέτρο. αλλά γιατί δε λέει ξεκάθαρα άμα θα το παίρνουν οι τσιγγάνοι ή όχι;;
κατά τ' άλλα πρώτα να εφαρμόσουν έστω και ένα πατριωτικό μέτρο και μετά δίνουμε τα...συγχαρητήρια. προς το παρόν δεν τους εμπιστεύομαι ούτε στο ελάχιστο
γιατί σημειωτέον ο κυρανάκης έλεγε ότι θα χαρεί άμα δεν μπουν στη βουλή ο βελόπουλος και ο μιχαλολιάκος επειδή είναι ακροδεξιοί!!
κατά τ' άλλα πρώτα να εφαρμόσουν έστω και ένα πατριωτικό μέτρο και μετά δίνουμε τα...συγχαρητήρια. προς το παρόν δεν τους εμπιστεύομαι ούτε στο ελάχιστο
γιατί σημειωτέον ο κυρανάκης έλεγε ότι θα χαρεί άμα δεν μπουν στη βουλή ο βελόπουλος και ο μιχαλολιάκος επειδή είναι ακροδεξιοί!!
Με τις σωστές κατευθύνσεις να πάνε εκεί που πρέπει αλλιώς θα έχουμε ακόμη μια τρύπαNero έγραψε: 24 Ιουν 2019, 16:47φυσικά γιατί ακόμα και αν παραβλέψεις όλες τις άλλες παραμέτρους, είναι αι πολύ πρωτοποριακό μέτρο. καμιά ελληνική κυβέρνηση ποτέ πριν δεν σκέφτηκε να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας με επιδόματα. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει
στην τελική ας το αναλάβει το έργο η χρυσή αυγή ...ε! τι να σου πω τώρα;
σκασιλα μου τι λε ο κυρανακης
- metaxoskolikas
όχι όσοι πληρώνουν φόρους, οι Έλληνες μόνο.
διαφορετικά δεν έχει νόημα το μέτρο.
Αν κάνω παιδιά και τα δίνω μετα σε ορφανοτροφεία τσιμπάω τό διχιλιαρο; Ωραία επιχείρηση αυτή.
Βόρειο Μακεδόνες;Δεν είναι Ελληνική;metaxoskolikas έγραψε: 24 Ιουν 2019, 17:07όχι όσοι πληρώνουν φόρους, οι Έλληνες μόνο.
διαφορετικά δεν έχει νόημα το μέτρο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς!Nero έγραψε: 24 Ιουν 2019, 16:39 πριν απο καιρό είχα πει πως είναι δυνατόν να τα σκατώνουν τόσο άσχημα πριν ακόμα βγούνε κυβέρνηση. Από τότε συνεχίζουν χωρίς σταματημό. Η επικείμενη αυτοδυναμία τους έχει δώσει πλήρη 'ανεση να πουν και να κάνουν ο,τι μαλακία τους κατέβει....
Στη λούπα του ρατσιστικού βόθρου και η Κυρανώ, βλέπω. Και δεν τον ειχα για φασίστα αυτον. Τον είχα για φάση Κεραμέως αυτό τον τύπο. Τον ειχα για εναν εκ των σοβαρών, αλλα επεσα εξω.
- Otto Weininger
Φασίστας ο Κυρανακης;
Ρε μαλακες έλεος κάπου με την καραμέλα αυτή.
Ρε μαλακες έλεος κάπου με την καραμέλα αυτή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 13 Απαντήσεις