Μήπως είσαι ο γνωστός μας από τα Πηγάδια Ταϋγέτου;ενωσηΚ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 16:13 καλά θα περάσω από εκεί το επόμενο σουκού και έτσι και μάθω ότι δεν πηγαίνει τακτικά κάποιος φίλος πολιτικου μηχανικου με τα αρνακι του, θα σε κανω ρομπα σε όλο το σάη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
alamo
Τώρα πήρα λαλαγκιθρες από τις ζάβες που εξυπηρετούν, εκεί ο θεός να το κάνει εξυπηρέτηση , Κρήτης και αύρας κανα χιλιόμετρο από παραλία ναυαρινου, πρατήριο ο φούρνος ,δεν είναι πρατήριο , έχει utilities αλλά δεν καίει ξύλο. Με τιποτα. Δεν έχω δει ποτέ ξεφόρτωμα ούτε ξημερώματα ποτέ. Ούτε μια φλούδα ξύλου σε όλο το τετραγωνο
Στο χωριό είχα τη θεια μου με φανταστικό χτισμένο φούρνο, που εκτός από πίτες έκανε και ό,τι ήθελες ψητό. Πολλοί επώνυμοι, πολιτικοί και λοιποί, έτυχε να περνάνε απ΄έξω την ώρα που κάτι ψήνονταν ή έβγαινε, και δοκίμαζαν. Εγώ θα τους πετούσα έξω με τις κλωτσιές, με τι θάρρος σταματάς στην αυλή του άλλου και ρωτάς, ρε; Θεός σχωρέσ΄τη, ωραία γυναίκα.
Ordem e Progresso.
https://www.youtube.com/watch?v=YPa88zWlVJMalamo έγραψε: 22 Ιουν 2019, 16:21 Τώρα πήρα λαλαγκιθρες από τις ζάβες που εξυπηρετούν, εκεί ο θεός να το κάνει εξυπηρέτηση , Κρήτης και αύρας κανα χιλιόμετρο από παραλία ναυαρινου, πρατήριο ο φούρνος ,δεν είναι πρατήριο , έχει utilities αλλά δεν καίει ξύλο. Με τιποτα. Δεν έχω δει ποτέ ξεφόρτωμα ούτε ξημερώματα ποτέ. Ούτε μια φλούδα ξύλου σε όλο το τετραγωνο
-
alamo
Είσαι λίγο χαλασμένο και που να καταλάβεις; Πρέπει και να γεννήθηκες με δαυτο.
Εσύ δε μας τα λες καλά. Που πήγε η θρακιώτικη φιλοξενία που έλεγες ότι είσαστε μπροστά και από τους Κρητικούς;Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 16:23 Στο χωριό είχα τη θεια μου με φανταστικό χτισμένο φούρνο, που εκτός από πίτες έκανε και ό,τι ήθελες ψητό. Πολλοί επώνυμοι, πολιτικοί και λοιποί, έτυχε να περνάνε απ΄έξω την ώρα που κάτι ψήνονταν ή έβγαινε, και δοκίμαζαν. Εγώ θα τους πετούσα έξω με τις κλωτσιές, με τι θάρρος σταματάς στην αυλή του άλλου και ρωτάς, ρε; Θεός σχωρέσ΄τη, ωραία γυναίκα.
Την τήρησε η θεια μου, εγώ δεν είμαι 100% Θραξ, έχω κι άλλα χούγια.Μηχανικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 20:02Εσύ δε μας τα λες καλά. Που πήγε η θρακιώτικη φιλοξενία που έλεγες ότι είσαστε μπροστά και από τους Κρητικούς;
Ordem e Progresso.
Χάλασε, έγινε Ευρωπαίος.
Έφτιαξα μπιφτέκια και έβαλα μέσα κρεμμύδι, μουστάρδα, κέτσαπ αραιωμένη με νερό, ρίγανη, αλατοπίπερο και αυγό. Τα έψησα στο αντικολλητικό με τις ρίγες και έγιναν πολύ νόστιμα και ζουμερά. Αφού κατάφερα και έφαγε η ανηψιά μου μπιφτέκια και της άρεσαν
Και τα συνόδεψα με ρύζι.
Και τα συνόδεψα με ρύζι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 23 Ιουν 2019, 23:59 Έφτιαξα μπιφτέκια και έβαλα μέσα κρεμμύδι, μουστάρδα, κέτσαπ αραιωμένη με νερό, ρίγανη, αλατοπίπερο και αυγό. Τα έψησα στο αντικολλητικό με τις ρίγες και έγιναν πολύ νόστιμα και ζουμερά. Αφού κατάφερα και έφαγε η ανηψιά μου μπιφτέκια και της άρεσαν![]()
Και τα συνόδεψα με ρύζι.
ενδιαφερον αυτο.Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 15:06
Εναλλακτικά γεμιστά χωρίς κρέας γίνονται και με κομματάκια χταπόδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μια χαρά βγήκε. Το δοκιμάσαμε. Πρώτη την είχε κάποτε η μάνα μου την ιδέα, πριν χρόνια, και μας το έκανε, και είπαμε, ΟΚ, γιατί όχι;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-