!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αυχενας σε καμψη

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Αυχενας σε καμψη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri »

Σας φερνει υπνηλια οταν εχετε τον αυχενα σε καμψη;
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Re: Αυχενας σε καμψη

bump. Παρακαλω πειτε αν σας εχει συμβει.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Όχι. Εμένα μάλιστα μου συμβαίνει το αντίστροφο, κάμπτεται ο αυχένας μου όταν νυστάζω.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

this_man έγραψε: 11 Ιουν 2019, 16:54 Όχι. Εμένα μάλιστα μου συμβαίνει το αντίστροφο, κάμπτεται ο αυχένας μου όταν νυστάζω.

Μα ισως γι αυτο γινεται αυναισθητα. Για να χαλαρωνεις και να παραμενεις σε υπνο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”