!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μπραβο πελετιδη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: μπραβο πελετιδη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

foscilis έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:17 Πρέπει να πω ότι ΟΚ είναι ρε παιδί μου δικαίωμα κάποιου να πιστεύει ότι δεν πρέπει να καίγονται αλλά μόνο να θάβονται.

Θέλει όμως βαθιά ριζωμένο στην ψυχή θράσος να ισχυρίζεται ταυτόχρονα ότι το κάνει από σεβασμό στο νεκρό με δεδομένες τις συνθήκες ταφής, βλέπε εκταφή σε μισοσαπισμένη κατάσταση, βλέπε τσάκισμα να χωρέσεις στο οστεοφυλάκιο, βλέπε πέταμα στο χωνευτήρι αν δεν τα σκάσουν οι δικοί σου...
Ωραίο επιχείρημα. Στην καύση πάλι αν δουν ότι δεν εχει καεί πλήρως θα τον βάζουν λίγο ακόμα στο γκριλ ή το πάνω κάτω και τέλος.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως εμένα το μήνυμα του φόσι με συγκλόνισε. Σκέψου να έχω πεθάνει 2-3 χρόνια, και εκεί που είμαι ήρεμος αλλά μισοφαγωμένος, οι δικοί μου να μην τα σκάσουν και να με συνθλίψουν για να χωρέσω εκεί που λέει. Ποτέ να μην το ζήσει άνθρωπος αυτό παιδιά, φρίκη.
Εμπεδοκλής

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:27 πάντως εμένα το μήνυμα του φόσι με συγκλόνισε. Σκέψου να έχω πεθάνει 2-3 χρόνια, και εκεί που είμαι ήρεμος αλλά μισοφαγωμένος, οι δικοί μου να μην τα σκάσουν και να με συνθλίψουν για να χωρέσω εκεί που λέει. Ποτέ να μην το ζήσει άνθρωπος αυτό παιδιά, φρίκη.
Φαντάζεσαι να σε τον ρίξουν στο λάκκο με τους λαθρομετανάστες; Να κολλήσει και τίποτα. Ούτε στον εχθρό μου.
Εμπεδοκλής

foscilis έγραψε: 31 Μάιος 2019, 15:43
Tigrayan έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:22 Η αποτέφρωση είναι ήδη νόμιμη στην Ελλάδα οπότε τι το καινούργιο;
είναι νόμιμη αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποτεφρωτήρια.
Πώς και έτσι; Δεν βρέθηκε κανένας ιδιώτης επενδυτής να φτιάξει ένα; Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε εδώ μέσα έχει ζήτηση. Θα χεζόταν στο τάλιρο...Ή μήπως θα ήταν η δεύτερη πιο ζημιογόνα επιχείρηση μετά από την πώληση πάγου σε Εσκιμώους;
Άβαταρ μέλους
enaon

γιατί να παλεύεις στην ζωή αν δεν μπορείς να ζήσεις σαν άνθρωπος στον θάνατο;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:27 πάντως εμένα το μήνυμα του φόσι με συγκλόνισε. Σκέψου να έχω πεθάνει 2-3 χρόνια, και εκεί που είμαι ήρεμος αλλά μισοφαγωμένος, οι δικοί μου να μην τα σκάσουν και να με συνθλίψουν για να χωρέσω εκεί που λέει.
δεν είπα ότι θα πάθεις κάτι. Είπα ότι δεν είναι σεβασμός να σε επιδεικνύουν μισοσαπισμένο στους δικούς σου ή να σου κοπανάνε τα κόκκαλα με το σφυρί για να σε στριμώξουν στο μπαουλάκι ούτε να εξαρτάται από το αν τα σκάει κάποιος το αν θα σε πετάξουν στη χωματερή.

Δεν ξέρω μπορεί και να είναι.
Άβαταρ μέλους
enaon

foscilis έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:41 Είπα ότι δεν είναι σεβασμός να σε επιδεικνύουν
σεβασμός σε ποιόν βρε; Εσύ δεν θα έχεις θέμα κανένα, ή μπορεί και να έχεις λες;
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:08
Pirate7G έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:44
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:59 Βαρέθηκα. Άμα πεθάνεις και δεν σε κάψουν να τους κάνεις μήνυση ή να βρυκολακιάσεις...
Καλά οκ. Η καύση νεκρών είναι γεγονός. Θα την υπομεινεις και θα υπομείνεις να ακούς για το υπόλοιπο της ζωής σου, ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν την καυση και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα, όσο κι αν το θες. :smt047
Ξέρεις ποιος άλλος δεν μπορεί να κάνει τίποτα όσο και αν θέλει; Ο πεθαμένος...
Για ακόμα μια συνεχόμενη φορά λάθος είσαι.
Πρώτον γιατι ο νόμος δεν αφήνει κανέναν να κάνει στο σώμα του αποβιώσαντος αυτό που θέλει κι όχι αυτό που είχε ορίσει ο αποβιώσας να γινει. 1-0
Δεύτερον οι άνθρωποι έχουν συγγενείς που τους αγαπάνε και σεβονται τις επιθυμίες τους. Ειδικά αν είναι η τελευταία τους. Εντάξει υπάρχουν και κατι διεστραμμενες απολίτιστες νευρώσες που θέλουν να κάνουν το δικό τους. Τον πίνουν όμως λόγω του νόμου, όπως προανέφερα. 2-0
Και πραγματικά πόσο απολαυστικό είναι να βλέπεις τα φασιστοειδή να υστεριάζουν επειδή δεν μπορούν να επιβάλλουν τα εμμονικα θέλω τους ούτε στην ζωή, αλλά ακόμα πιο αστεία, ούτε και στον θάνατο κάποιου.
Πραγματικα διασκεδάζω πάρα πολύ με το πηξιμό τους.

Καλως ήρθες στον κόσμο που θα βλέπεις του νεκρούς να καίγονται και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. :smt047

Αντε γειά :lol:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Pirate7G έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:14
Pirate7G έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:44

Καλά οκ. Η καύση νεκρών είναι γεγονός. Θα την υπομεινεις και θα υπομείνεις να ακούς για το υπόλοιπο της ζωής σου, ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν την καυση και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα, όσο κι αν το θες. :smt047
Πρώτον γιατι ο νόμος δεν αφήνει κανέναν να κάνει στο σώμα του αποβιώσαντος αυτό που θέλει κι όχι αυτό που είχε ορίσει ο αποβιώσας να γινει. 1-0
Δεύτερον οι άνθρωποι έχουν συγγενείς που τους αγαπάνε και σεβονται τις επιθυμίες τους. Ειδικά αν είναι η τελευταία τους. Εντάξει υπάρχουν και κατι διεστραμμενες απολίτιστες νευρώσες που θέλουν να κάνουν το δικό τους. Τον πίνουν όμως λόγω του νόμου, όπως προανέφερα. 2-0
Και πραγματικά πόσο απολαυστικό είναι να βλέπεις τα φασιστοειδή να υστεριάζουν επειδή δεν μπορούν να επιβάλλουν τα εμμονικα θέλω τους ούτε στην ζωή, αλλά ακόμα πιο αστεία, ούτε και στον θάνατο κάποιου.

Καλως ήρθες στον κόσμο που θα βλέπεις του νεκρούς να καίγονται και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. :smt047

Φυσικά και ο νόμος είναι με τους ζωντανούς. Κανένας πεθαμένος δεν έκανε ποτέ μήνυση 1-1.
Δεύτερον, οι συγγενείς κάνουν αυτό που ο πολιτισμός της εκάστοτε εποχής επιβάλλει αλλά κσι η τσέπη τους. Αν ο πεθαμένος έχει ζητήσει να τον πάνε διακοπές στις Φιλιππίνες και να τον πετάξουν στη θάλασσα φυσικά και δεν θα γίνει 2-2. Μιας και είπαμε για εμμονές, μάντεψε ποιοι δεν έχουν εμμονές. Οι πεθαμένοι. 2-3.

Καλώς ήρθες στον κόσμο που βλέπεις και τους ζωντανούς να καίγονται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις αφού μετά γίνονται πεθαμένοι. Και ξέρεις που αναφέρομαι.

Πώς όμως δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη κάποιο ιδιωτικό αποτεφρωτήριο; Αφού έχει ζήτηση. Ή τελικά το νεκροταφείο μικρών ζώων έχουν περισσότερη ζήτηση; :lol:
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:35
Pirate7G έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:14

Φυσικά και ο νόμος είναι με τους ζωντανούς. Κανένας πεθαμένος δεν έκανε ποτέ μήνυση 1-1.
Δεύτερον, οι συγγενείς κάνουν αυτό που ο πολιτισμός της εκάστοτε εποχής επιβάλλει αλλά κσι η τσέπη τους. Αν ο πεθαμένος έχει ζητήσει να τον πάνε διακοπές στις Φιλιππίνες και να τον πετάξουν στη θάλασσα φυσικά και δεν θα γίνει 2-2. Μιας και είπαμε για εμμονές, μάντεψε ποιοι δεν έχουν εμμονές. Οι πεθαμένοι. 2-3.

Καλώς ήρθες στον κόσμο που βλέπεις και τους ζωντανούς να καίγονται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις αφού μετά γίνονται πεθαμένοι. Και ξέρεις που αναφέρομαι.

Πώς όμως δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη κάποιο ιδιωτικό αποτεφρωτήριο; Αφού έχει ζήτηση. Ή τελικά το νεκροταφείο μικρών ζώων έχουν περισσότερη ζήτηση; :lol:

Ο νόμος ορίζει στους ζωντανούς το θα πράξουν. Κι αφού υπάρχει νόμος για αποτέφρωση οι ζωντανοί θα τον ακολουθήσουν. 2-1
Αν ο αποβιώσας έχει ορίσει να αποτεφρωθει κι έχει προβεί σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες θα αποτεφρωθει. Κι επειδή οι συγγενείς σεβονται κι αγαπάνε τον άνθρωπο που έχασαν δεν θα φερθούν σαν απολιτιστα ορκ κάνοντας ότι θέλουν με την σορό του. 3-2
Ειμαστε στην εποχή όπου ο πολιτισμός επιτρέπει κι αποδέχεται την καυση των νεκρών. Άρα τύποι σαν εσένα είστε απολίτιστοι, αφού δεν τον δέχεστε. Καλως ήρθες στην εποχή μας λοιπόν. 4-2
Οι εμμονές αναφέρονταν σε ζωντανούς. 5-3
Πρόσεξε τι σου εγραψα:

Ναι ξέρω τι εννοείς. Εννοείς τους εργαζόμενους στην μαρφιν που έκαψαν άγνωστοι, γιατί ο Μακιαβελι των τραπεζών τους ανάγκασε να πάνε για δουλειά. Ούτε στημένο να ήταν.

Ε ορίστε να τώρα που φτιάχνεται. Αφού βάσει της έρευνας αγοράς που εκανες δεν υπάρχει ζήτηση, γιατί φτιάχνεται; Μα προφανώς γιατί υπάρχει ζήτηση, άρα και πάλι λάθος εισαι. 6-3.
Πελατακι έγινες :smt005: :smt023
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Ρε συ, αισθάνομαι ότι συνομιλώ με αυτιστικό. Να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά; Ποιος νόμος και ποιο άρθρο ορίζει στους ζωντανούς τι θα πράξουν; Και πόσοι πήγαν φυλακή επειδή δεν έπραξαν όπως ζητούσε ο νεκρός;

Επειδή βαριέμαι να μετράω μέτρα τα γκολ και αφαίρεσε όσα έβαλες με οφσάιντ. ..

Για τους ποιους εννοούσα σε παραπέμπω σε μία από τις δημοσιεύσεις μου στην πρώτη σελίδα. Αλλά και αυτοί που ανέφερες μου κάνουν. Ασχέτως ποιοι και γιατί τους έκαψαν επιβεβαιώνει τη ρήση μου.

Μα δεν φτιάχνεται. Από το 2016 που μπήκε ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει πέσει ούτε ένα τετραγωνικό τσιμέντου. Και δεν πάνε να φτιάξουν την τζάιαντ του Γιάγκου Δράκου για να είναι εδώ και τρία χρόνια στο ίδιο σημείο...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:52
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:48 Μην τρως το σανό.
καλά δεν το έχω ψάξει κιόλας, όλο άλλους θάβω, θα ασχοληθώ σοβαρά όταν μου τύχει εμένα. Αλλά έχει πλάκα που θέλουμε να μας κάνουμε κάρβουνο, φιλοσοφικά δηλαδή, δεν ξέρω πώς να το πω ακριβώς. :003:
αποχαιρετιστήριο κωλοδάχτυλο στους σκατότραγους μπορείς να το πεις.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

'
Αντιγράφω από εδώ: viewtopic.php?f=24&t=12199

Εικόνες ντροπής στο νεκροταφείο Σχιστού – Σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας

Εικόνες ντροπής και φρίκης επικρατούν στο νεκροταφείο του Σχιστού, το μεγαλύτερο κοιμητήριο της χώρας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τ/σ Open, σοροί νεκρών που δεν έχουν διαλυθεί -εξαιτίας χημειοθεραπείας ή άλλων φαρμάκων που λάμβαναν κατά την ασθένειά τους- μετά την εκταφή τοποθετούνται σε λευκά σεντόνια και θάβονται στοιβαγμένες μέσα στα χορτάρια.

Παρόλο που ο κανονισμός αναφέρει ότι «κατά την εκταφή αν προκύψει αδιάλυτο ή μερικώς αδιάλυτο πτώμα, απαγορεύεται οποιαδήποτε παρακράτηση ή καθάρισμα του πτώματος και πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε τάφο αδιαλύτων…», αυτό δεν συμβαίνει καθώς στον τομέα αδιάλυτων δεν υπάρχει πλέον χώρος, όπως και στους τάφους.
Παρόμοια είναι η εικόνα που επικρατεί και μέσα στο κοιμητήριο, αφού τέτοιες σακούλες –οι οποίες θα έπρεπε να μεταφέρονται κανονικά σε συγκεκριμένο μέρος για λόγους δημόσιας υγιεινής- συναντά κανείς και στους διαδρόμους του νεκροταφείου. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί εύλογα και λόγους ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Τέλος, το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου θυμίζει αυτοσχέδια χωματερή, με δεκάδες μαύρες σακούλες που περιέχουν υπολείμματα από τις εκταφές των νεκρών (σεντόνια, μαξιλάρια από τα φέρετρα και άλλα υλικά που δεν έχουν λιώσει). Όλες αυτές οι σακούλες είναι πεταμένες σε κοινή θέα υπό τον ήλιο, εγείροντας σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας.

Όχι για ευαίσθητα στομάχια!
...

Κατά τα λοιπά έχουμε κάποιους κολλημένους που αντιδρούν σφόδρα και επιμένουν "παραδοσιακά", ένεκα η χριστιανοσύνη!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

Πάντως από όσο ξέρω μέχρι και στο Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), στο Αμπού Ντάμπι(Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα), στην Ντόχα (Κατάρ) και γενικά στα Αραβικά ισλαμικά κράτη του Κόλπου έχουν πλέον αποτεφρωτήρια: https://www.thenational.ae/uae/sharjah- ... y-1.634229
και στην Ελλάδα δεν υπάρχει αποτεφρωτήριο ακόμα.Αλλά και η Βουλγαρία για την ώρα εξυπηρετεί αυτή την ανάγκη προσωρινά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Εμπεδοκλής

Apergos8 έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:27 Πάντως από όσο ξέρω μέχρι και στο Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), στο Αμπού Ντάμπι(Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα), στην Ντόχα (Κατάρ) και γενικά στα Αραβικά ισλαμικά κράτη του Κόλπου έχουν πλέον αποτεφρωτήρια: https://www.thenational.ae/uae/sharjah- ... y-1.634229
και στην Ελλάδα δεν υπάρχει αποτεφρωτήριο ακόμα.Αλλά και η Βουλγαρία για την ώρα εξυπηρετεί αυτή την ανάγκη προσωρινά.
Άντε πάλι. Κάποιος έγραψε ότι από το 2006 έχει νομοθετηθεί η δημιουργία τους και κανένας δήμος ή ιδιώτης δεν έχει κατασκευάσει ακόμη. Και αυτό διότι δεν υπάρχει ζήτηση. Ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης ένα πράγμα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”