!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έντονη ζωή αρσενικού

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Έντονη ζωή αρσενικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Ως συνήθως οι ταινίες πάντα χειρότερες απ τα βιβλία.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Και το βιβλιο μάπα είναι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:26 Και το βιβλιο μάπα είναι .
Διαφωνώ, είναι καλογραμμένο και στιβαρό σε δομή, σε κρατά σε αγωνία και μυστήριο πετυχαίνωντας το σκοπό του.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Επιτηδευμένα θολό - αλαμπουρνέζικο - ασπόνδυλο στο κλασσικό στύλ - ύφος των τελευταίων βιβλίων του - που το παράχεσε . Ισως πάλι βάζει περισσότερο ουισκυ στο τσαι του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59 Ρίχτε ιδέες να τις κλέψω αφού τις εμπλουτίσω. Βοηθήστε με για ένα στόρι που θα σπάσει ταμεία
και θα κάνει καρδούλες να γλιστρούν από τους υπονόμους.

Το λοιπόν.
Έχω την αρχή και το τέλος.
Μου λείπει ο κορμός στον οποίο χρειάζομαι τα εξής.

Θέλω ένα αρσενικό όπου εγκαταλείπει την πόλη του. Απαντήστε και βοηθήστε.
1. Γιατί φεύγει; (αν και την έχω την απάντηση)
2. ΠΟυ πάει;
3. Γιατί;
4. Τι θέλει να κερδίσει; Τι επιθυμεί;
5. Τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του
6. Τι μπορεί να κάνει για το ξεπεράσει
7. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εκεί και στιγματίζει - καθορίζει τη ζωή του;
8. Κάποιος ανταγωνιστής
9. Ένας μέντορας
10. Μια ανατροπή στα σχέδιά του

Εντάξει είναι πολλά το ξέρω, αλλά δεν σας φοβάμαι. Συμβάλετε στο θεάρεστο έργο μου κι αν ποτέ εκδοθεί θα σας μαζζέψω σε τρικούβερτο πάρτι!
:romance-heart:
1.
...Ο φίλος μας έχει περάσει τη πρωτη ερωτική απογοήτευση της όχι και τόσο μεγάλης ζωής του, και μάλιστα πάνω στην πρώτη προσπάθεια.
Μέσα στην απερισκεψία που συλλογικά ονομάζουμε νιότη, αποφασίζει να αυτοκτονήσει.
Ανεβαίνει λοιπόν σε μια γέφυρα για να πέσει μα εκεί ανακαλύπτει κάποιον άλλον άνθρωπο στο ίδιο σημείο.
Ο άλλος άνθρωπος καταλαβαίνει αμέσως γιατί ο ήρωάς μας βρίσκεται εκεί, και τον καταφέρνει να το παραδεχτεί.
Με αυτό τον τρόπο ο φίλος μας χάνει την επιθυμία για θάνατο.
Ο άλλος άνθρωπος του εξομολογείται πως και αυτός είναι εκεί για να πεθάνει, και μάλιστα για τον ίδιο λόγο. Ύστερα προθυμοποιείται να πεθάνει και για τους δύο.
Του δίνει ένα κλειδί ξενοδοχείου και τον διώχνει από το σημείο.

2.
Ο φίλος μας βρίσκει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όλα τα έγγραφα του άλλου ανθρώπου, μα και βαλίτσες γεμάτες με χρήματα.
Φεύγει από το μέρος που άφησε την καρδιά του για το μέρος απ' όπου προέρχεται ο άλλος άνθρωπος, λαμβάνοντας το όνομα του -
και φυσικά τα χρήματά του.

3.
'Αγνωστος σε άγνωστο μέρος, ο ξαναγεννημένος φίλος μας ξεκινά να ξοδεύει τα χρήματα του άλλου ανθρώπου, ντυνόμενος ακριβά,
και περιφερόμενος ακριβά.

4.
Η επιθυμία του είναι να ξεχάσει, και φυσικά να μην ερωτευτεί ξανά. Ούτω, ραγίζει πολλές καρδιές ο ίδιος, ξοδεύοντας πολλά χρήματα φυσικά,
διότι αυτός είναι και ο πλέον σίγουρος τρόπος με τον οποίο ραγίζει μια καρδιά.

5.
Τα χρόνια φεύγουν και αυτός ο τρόπος ζωής βαραίνει τον ήρωά μας. Αρχίζει να αισθάνεται πως η ευτυχία του διαφεύγει παρότι έχει όλα όσα επιθυμεί. Χειρότερα, αρχίζει να έχει σκέψεις για τον παλιό του εαυτο, μα και την αγάπη που τον οδήγησε στην ερωτική εξορία.

6.
Αποφασίζει συνεπώς να φτιάξει μια ζωή ξανά, σταματώντας τις ασωτείες, και προσπαθεί ξανά να ερωτευτεί, παρότι αυτό αποβαίνει δύσκολο για έναν ακολουθιακά καρδιοραγιστή, έναν άνδρα ο οποίος έχει για δέρμα ένα λεπτό στρώμα από χιόνι, το οποίο λιώνει τρυφερά κάτω από το άγγιγμα... Για να φανερώσει έναν ακλόνιστο παγετώνα.

7.
Τελικά, συναντά μια γυναίκα η οποία δεν πτοείται από την απωθητική του φύση... (και πως να πτοηθεί φυσικά όταν βλέπει τις βαλίτσες με το χρήμα). Ο φίλος μας ξεκινά να σχεδιάζει το μέλλον στο γνωστό του ξένο μέρος ως κάποιος ίδιος άλλος δίπλα σε μια γυναίκα η οποία κανει ό,τι περνά από τα χέρια της, (μα και τα στήθη,τους γλουτούς της και τα χείλη) ώστε
να δώσει καινούρια ανάσα στην νεκρωμένη από τις σουρτουκιές καρδιά.

8.
Μια μέρα, ο φίλος μας πιστεύει πως βλέπει τον άλλο άνθρωπο, αυτόν που έπρεπε να ειχε πεθάνει εκείνη τη νύχτα στη γεφυρα. Τρέχει να τον προλάβει μα δεν τα καταφέρνει.
Προσπαθεί στη συνέχεια να πείσει τον εαυτό του πως έκανε λάθος, μα τρυπάται κάθε βράδυ από το στριφογύρισμα της αμφιβολίας βαθιά μέσα στο στήθος του.

9.
Η ανησυχία του καταλαγιάζει για να επανορθωθεί τρανότερη ξανά με μια σειρά από όνειρα στα οποία τον επισκέπτεται η πρώτη του αγάπη.
Στην αρχή δεν του μιλά. Στη συνέχεια του μιλά με τα λόγια που θα εκστόμιζε ο ίδιος, όπως γίνεται πάντα φυσικά στα όνειρα.
Του εκφράζει την απογοήτευσή της για το πως εκείνος περιέπλεξε τα πράγματ με τον έρωτα του, και μετά με τη φυγή του. Όπως και το ότι δεν έπρεπε να απογοητευτεί αλλά να παραμείνει και να επιμείνει, διότι το μέλλον είναι πολλά πολλά πράγματα, εκτός από σίγουρο.
Πάνω που ο φίλος μας αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της στα όνειρά του, αναπάντεχα ένα βράδυ την ξαναβλέπει διαφορετική.
Εκείνη του λέει πως ο άλλος άνθρωπος δεν αυτοκτόνησε εκείνη τη μέρα στη γέφυρα μα ανέλαβε τη ζωή που εκείνος παράτησε, και πως ο άλλος άνθρωπος τώρα έχει ξεκινήσει τη νέα του ζωή μαζί της, όπως και ότι τώρα καλό θα ήταν για όλους τους να παραμείνει ο ίδιος εξαφανισμένος.

10.
Αυτό το όνειρο βάζει τον φίλο μας σε βαθειά περισυλλογή. Αποφασίζει να αναζητήσει τα ίχνη της παλιάς του αγάπης, και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην σχέση του με την νέα του αγάπη.
Αυτός όμως δεν είναι ο λόγος που τα σχέδια του ανατρέπονται- όχι βέβαια.
Ο λόγος είναι πως οι βαλίτσες με το χρήμα άδειασαν..
Και αυτό επηρεάζει και τις παλιές, και τις νέες αγάπες...

Επηρέαζει και τις αγοραστικές συνήθειες.
moiraia_ola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moiraia_ola »

Δυστυχώς δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Ίσως γιατί ποτέ δεν το βρίσκω αλλού απ το μέσα μου
και το μέσα μου, δεν βοηθάει.

Ευχαριστώ για τις φιλότιμες προσπάθειες, ήσασταν απολαυστικοί
βοηθητικοί, αστεράτοι!

{Με γοήτευε πάντα, πώς με ένα δυο ερεθίσματα, αναπτύσσονται διαφορετικές σκέψεις}
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59 Παίδες, ενώ κάποτε ταξίδευα σε όλα τα μέρη του κόσμου, δεκαπέντε χρόνια πριν
με βρήκε κλειστοφοβία τρομερή και φοβερή.

Δεν αντεχω σε κλειστούς χώρους, δεν μπαίνω σε ασανσέρ, γενικά σε μέρη που δεν έχω τον έλεγχο.
Είναι μια φρίκη, βαρούσα πανικούς, τελευταία κάπως τα διαχειρίζομαι
αλλά έχω βγάλει απ τη ζωή μου οτιδήποτε μου προκαλεί ασφυξία.

Φέτος που έκλεισα τα σαράντα, αποφάσισα, τι στο καλό μ επιασε
να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα ταξίδι με αεροπλάνο.
Μία ώρα μόνο πτήση, να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

Το εισιτήριο είναι για την επόμενη βδομάδα κι εγώ αρχίζω και χάνω τον ύπνο μου.

Τί θα γίνει αν πάθω πανικό εκεί; Τι να κάνω πριν; Να πάρω κανα χάπι, να μεθύσω, να φρικάρω
ή να μην πάω να τελειώνω;

Ουφ, στηρίξτε με! :oops:
Γεια σου.
Είμαι ένα αρσενικό με έντονη ζωή.

Έχω φύγει απο την γή μου πριν 23 χρόνια να βρω μία ερώτηση, ένα στόχο που δικαιώνει ένα βαθύ σκοπό, ένα έπαθλο προσωπικό, μια προσπάθεια να δω μετά τα εμπόδιά μου, να περάσω τον δάσκαλο και να γίνω μαθητής.

Βλέπω θα πάρουμε την ίδια πτήση, και δεν ξέρω γιατί, θα ήθελα να σου πω την ιστορία μου, είναι ίσως πολύ μοναδική, έρωτας, μυστήριο προδοσία και λύτρωση, αλλά δεν ξέρω, ελπίζω να σε δω εκεί.

Spoiler
πάντως πέρα από τα σοβαρά, εμένα με την αλλεργία στις γάτες έπιασε, δεν άντεχα ούτε λεπτό, μετά από 15 μέρες όμως μαρτυρίου, το ξεπέρασα, στην ίδια ηλικία και εγώ, είναι η εποχή των πειραμάτων μάλλον :)
moiraia_ola έγραψε: 15 Μάιος 2018, 09:42 {Με γοήτευε πάντα, πώς με ένα δυο ερεθίσματα, αναπτύσσονται διαφορετικές σκέψεις}
και εμένα, ευτυχώς κάθε τέσσερα χρόνια έχουμε εκλογές και δεν παρασύρομαι. :003:
moiraia_ola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moiraia_ola »

enaon έγραψε: 17 Μάιος 2018, 06:41
moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59 Παίδες, ενώ κάποτε ταξίδευα σε όλα τα μέρη του κόσμου, δεκαπέντε χρόνια πριν
με βρήκε κλειστοφοβία τρομερή και φοβερή.

Δεν αντεχω σε κλειστούς χώρους, δεν μπαίνω σε ασανσέρ, γενικά σε μέρη που δεν έχω τον έλεγχο.
Είναι μια φρίκη, βαρούσα πανικούς, τελευταία κάπως τα διαχειρίζομαι
αλλά έχω βγάλει απ τη ζωή μου οτιδήποτε μου προκαλεί ασφυξία.

Φέτος που έκλεισα τα σαράντα, αποφάσισα, τι στο καλό μ επιασε
να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα ταξίδι με αεροπλάνο.
Μία ώρα μόνο πτήση, να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

Το εισιτήριο είναι για την επόμενη βδομάδα κι εγώ αρχίζω και χάνω τον ύπνο μου.

Τί θα γίνει αν πάθω πανικό εκεί; Τι να κάνω πριν; Να πάρω κανα χάπι, να μεθύσω, να φρικάρω
ή να μην πάω να τελειώνω;

Ουφ, στηρίξτε με! :oops:
Γεια σου.
Είμαι ένα αρσενικό με έντονη ζωή.

Έχω φύγει απο την γή μου πριν 23 χρόνια να βρω μία ερώτηση, ένα στόχο που δικαιώνει ένα βαθύ σκοπό, ένα έπαθλο προσωπικό, μια προσπάθεια να δω μετά τα εμπόδιά μου, να περάσω τον δάσκαλο και να γίνω μαθητής.

Βλέπω θα πάρουμε την ίδια πτήση, και δεν ξέρω γιατί, θα ήθελα να σου πω την ιστορία μου, είναι ίσως πολύ μοναδική, έρωτας, μυστήριο προδοσία και λύτρωση, αλλά δεν ξέρω, ελπίζω να σε δω εκεί.

Spoiler
πάντως πέρα από τα σοβαρά, εμένα με την αλλεργία στις γάτες έπιασε, δεν άντεχα ούτε λεπτό, μετά από 15 μέρες όμως μαρτυρίου, το ξεπέρασα, στην ίδια ηλικία και εγώ, είναι η εποχή των πειραμάτων μάλλον :)
moiraia_ola έγραψε: 15 Μάιος 2018, 09:42 {Με γοήτευε πάντα, πώς με ένα δυο ερεθίσματα, αναπτύσσονται διαφορετικές σκέψεις}
και εμένα, ευτυχώς κάθε τέσσερα χρόνια έχουμε εκλογές και δεν παρασύρομαι. :003:

χαχα είσαι ωραιος! Τα λέμε στην πτήση και ο θεός βοηθός!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Δεν ξέρω μαν. Εγώ ούτε τις ταινίες δεν έχω δει. Ούτε την πρώτη, ούτε την δεύτερη. Κι ούτε πρόκειται.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

moiraia_ola έγραψε: 15 Μάιος 2018, 09:42 Δυστυχώς δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Ίσως γιατί ποτέ δεν το βρίσκω αλλού απ το μέσα μου
και το μέσα μου, δεν βοηθάει.
Καποιος πρεπει να στο βαλει μεσα σου και να ειναι τοσο ισχυρο και βαθυ που να νοιωσεις οτι ειναι δικο σου.
Ισως αυτη να ειναι η λυση.
υ.γ. Συγνωμη αν ειναι διφορουμενο το νοημα, αλλα νομιζω οτι καταλαβες τι εννοω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Yochanan έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:57
Δεν ξέρω μαν. Εγώ ούτε τις ταινίες δεν έχω δει. Ούτε την πρώτη, ούτε την δεύτερη. Κι ούτε πρόκειται.
Φαντάσου βιβλίο που έγραψε ο Γουντυ και διόρθωσε - επιμελήθηκε η Μπλούζ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”