!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προ των πυλών της ΝΔ ο Δημήτρης Καμμένος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: Προ των πυλών της ΝΔ ο Δημήτρης Καμμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Σε αυτό συμφωνώ 100% απλά πιστεύω ότι τα επόμενα 4 χρόνια ο βασικός στόχος θα είναι να πεθάνει ο σύριζα και να μην υπάρξει περίπτωση να ξαναλυβερνησους τέτοια καθάρματα. Δεν νομίζω πως η ΔΕΗ θα προκαλέσει τόσα προβλήματα ώστε να γίνει τόσο μεγάλη στραβή που να ξαναφέρουν οι λαϊκό δεξιοί τον συριζα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:58 Το ότι ο Τατσόπουλος μπορεί να είναι καλύτερο αντιπολιτευτικό χαρτί από τους εθνικόφρονες συριζόπληκτους, παίζει ως υπόθεση;

Αυτό το ξέρουν οι υπεύθυνοι του ....στρατηγικού σχεδιασμού. :D
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:01 Σε αυτό συμφωνώ 100% απλά πιστεύω ότι τα επόμενα 4 χρόνια ο βασικός στόχος θα είναι να πεθάνει ο σύριζα και να μην υπάρξει περίπτωση να ξαναλυβερνησους τέτοια καθάρματα. Δεν νομίζω πως η ΔΕΗ θα προκαλέσει τόσα προβλήματα ώστε να γίνει τόσο μεγάλη στραβή που να ξαναφέρουν οι λαϊκό δεξιοί τον συριζα
η λαϊκή και η σκληρή δεξιά μισούν απίστευτα το Τσίπρα. είναι μια ασφαλής και σταθερή δεξαμενή ψήφων αν γίνουν οι σωστές κινήσεις. οι κεντρώοι και οι ποταμίσιοι μπορούν να πάνε αλλού αν γίνει μια ανασύνθεση της κεντροαριστεράς.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
πατησιωτης

Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:01 Σε αυτό συμφωνώ 100% απλά πιστεύω ότι τα επόμενα 4 χρόνια ο βασικός στόχος θα είναι να πεθάνει ο σύριζα και να μην υπάρξει περίπτωση να ξαναλυβερνησους τέτοια καθάρματα. Δεν νομίζω πως η ΔΕΗ θα προκαλέσει τόσα προβλήματα ώστε να γίνει τόσο μεγάλη στραβή που να ξαναφέρουν οι λαϊκό δεξιοί τον συριζα
Ξεχνάς το έπος του φρέσκου γάλακτος ή των φαρμακείων.Δεν έλεγαν θα φέρουμε τον σύριζα,άρχισαν να λένε για "τράπεζες",Γερμανούς,μερκελιστές κλπ.Ο Πόρτα Πόρτα πρέπει να είναι υπεύθυνος για το σημείο στο πρόγραμμα των ΑΝΕΛ που έγραφε ότι πρέπει η Τράπεζα της Ελλάδος να ελέγχεται από το κράτος την ίδια ώρα που το κόμμα έλεγε ότι είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Nero έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:36 Μαυροβασίλης. Κάτι λέγαμε για αναχωρητισμό. Εγώ πάντως έχω έχω ένα έξτρα sleeping bag φυλαγμένο
χρειάζεται, θα έχεις καλή παρέα στο πουργκατοριο:
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:26 Ο μαξ πολεμάει το σύστημα από πολύ μέσα, κάπου στο λεπτό του έντερο, ο δε ΣΕ είναι πεποισμένος ότι βρήκε το χρυσόμαλλο δέρας της πρόβειας δεξιάς.

#isesapostaseis
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
πατησιωτης

southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:04
η λαϊκή και η σκληρή δεξιά μισούν απίστευτα το Τσίπρα. είναι μια ασφαλής και σταθερή δεξαμενή ψήφων αν γίνουν οι σωστές κινήσεις. οι κεντρώοι και οι ποταμίσιοι μπορούν να πάνε αλλού αν γίνει μια ανασύνθεση της κεντροαριστεράς.

Αυτοί είναι που έφεραν τον Τσίπρα γιατι μισούν περισσότερο τους "διεθνείς τραπεζότες" και τους Γερμανούς.Μπαλτάκος,Αμβρόσιος Καλαβρύτων,"φιλόσοφος" Γιανναράς κλπ΄υπήρξαν όλοι τσιπρικοί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:58
Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:55

Σωστό αλλά τωρα ειναι 2019 πιστεύω ότι μετά τον συριζα θα κοπούν αυτά τα καραγκιοζηλικια για καμιά 5ετια
Δεν θεωρώ ότι ο καμένος είναι κανένας σοβαρός άνθρωπος απλά νομίζω ότι δεν θα είναι το προβλημα της ΝΔ και κουβαλάει αρκετούς ψήφους
Σαφέστατα βέβαια μπορεί να έχεις 100% δίκιο και να υπάρξει θέμα. Προσωπικά φοβάμαι πιο πολύ τον Τατσόπουλο που ελπίζω να μην εκλεγει
Το ότι ο Τατσόπουλος μπορεί να είναι καλύτερο αντιπολιτευτικό χαρτί από τους εθνικόφρονες συριζόπληκτους, παίζει ως υπόθεση; :lol:
θα πρέπει να βρει και ... ψηφοφόρους :smt005: ο ανταγωνισμός είναι έντονος εκεί που θα πολιτευτεί
Βλέπεις τους πολιτικούς με συναισθηματική φόρτιση. Εγώ τους βλέπω σαν πιόνια.

Δεν το λέω "υπεροπτικά", απλώς προσπαθώ να φανταστώ ποιος θα είναι πιο χρήσιμος στο χ ή ψ πεδίο. Ένας πρώην συριζαίος που "έφτυσε" τον σύριζα ή ένας εθνικόφρων που αν και δήλωσε υποταγή στον Τσίπρα, οι ζαίοι συνέχιζαν να τον αποκαλούν ξένο σώμα και βαρίδι;

Δεκτές και άλλες απόψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Ψεκασμένος παπαρολόγος άσχετος με τα οικονομικά και σε καμία επαφή με την φιλελεύθερη γραμμή (οικονομικά και κοινωνικά) που προσπαθεί να περάσει ο Κούλης. Δεν έχει καμία δουλειά στην τωρινή ΝΔ. Αν τον περισυλέξει η ΝΔ προεκλογικά θα δώσει το εντελώς λάθος μήνυμα.
πατησιωτης

https://www.zougla.gr/books/article/i-f ... v-polidora

Τα κείμενα του «Βιγλάτορα» εν τέλει ήταν γραφή μάχης. Και μια πηγαία και ενστικτώδης απόρριψη του κακού, όπως και μια συνειδητή και ορθολογική επιλογή του καλού. Που απέβη νικηφόρα, με την ήττα της ΝΔ και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, και τον σχηματισμό της κυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ. Αυτό είναι η δικαίωση του αγώνα. Κατά του μνη¬μονίου και της τρόϊκας. Κατά των εθελόδουλων κυβερνώντων, που είχαν επιλέξει τον ηθικά και εθνικά απαράδεκτο ρόλο του «φοροεισπράκτορα», του «ανθύπατου» ή του «αρμοστή» άλλων εποχών. Αλήθεια, πώς νόμισαν πως ένας τέτοιος ρόλος θα ήταν επιτρεπτός ή ανεκτός; Πότε παρεγράφη η καθολική απαξία του;».

Ο Πολύδωρας όταν ΝΟΜΙΖΕ ότι ο Βαρουφάκης θα καταργήσει τα μνημόνια έβγαλε και βιβλίο. :smt005:
Δημοκράτης

πατησιωτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:06
Ξεχνάς το έπος του φρέσκου γάλακτος ή των φαρμακείων.Δεν έλεγαν θα φέρουμε τον σύριζα,άρχισαν να λένε για "τράπεζες",Γερμανούς,μερκελιστές κλπ.Ο Πόρτα Πόρτα πρέπει να είναι υπεύθυνος για το σημείο στο πρόγραμμα των ΑΝΕΛ που έγραφε ότι πρέπει η Τράπεζα της Ελλάδος να ελέγχεται από το κράτος την ίδια ώρα που το κόμμα έλεγε ότι είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη. :smt005:
Απλώς ελπίζω ότι στην μετά τσιπρα εποχή δεν θα ξαναρχίσουν τις ίδιες βλακειες ελπίζω να μην είμαι πολύ αισιοδοξος
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

πατησιωτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:08
southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:04

Αυτοί είναι που έφεραν τον Τσίπρα γιατι μισούν περισσότερο τους "διεθνείς τραπεζότες" και τους Γερμανούς.Μπαλτάκος,Αμβρόσιος Καλαβρύτων,"φιλόσοφος" Γιανναράς κλπ΄υπήρξαν όλοι τσιπρικοί.
η σκληρή δεξιά δεν εκφράστηκε ποτέ υπέρ του Τσίπρα. αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πιο πολύ για το μεταναστευτικό από τα μνημόνια. Αν θες δυνατή αυτοδυναμία τότε θα χρειαστείς και αυτές τις ψήφους. Ο Μητσοτάκης κάνει μια προσπάθεια για διεύρυνση προς τα δεξιά. Θα έχει κάνει τους υπολογισμούς του. η μόδα του αντι μνημονίου έχει ηττηθεί οριστικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:12
Απλώς ελπίζω ότι στην μετά τσιπρα εποχή δεν θα ξαναρχίσουν τις ίδιες βλακειες ελπίζω να μην είμαι πολύ αισιοδοξος
Η βλακεία δεν είναι ίωση. Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, τον πρώην ποταμισιο Αμυρα, πως τον βλέπετε; Η ΝΔ τον περιμαζεψε λόγω της αντίθεσης του στη συμφωνία των Πρεσπων;
Δημοκράτης

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:15
Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:12
Η βλακεία δεν είναι ίωση. Βασικό.
:goodpost:
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:08
Nero έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:36 Μαυροβασίλης. Κάτι λέγαμε για αναχωρητισμό. Εγώ πάντως έχω έχω ένα έξτρα sleeping bag φυλαγμένο
χρειάζεται, θα έχεις καλή παρέα στο πουργκατοριο:
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:26 Ο μαξ πολεμάει το σύστημα από πολύ μέσα, κάπου στο λεπτό του έντερο, ο δε ΣΕ είναι πεποισμένος ότι βρήκε το χρυσόμαλλο δέρας της πρόβειας δεξιάς.

#isesapostaseis
Δεν ήταν στο πουργκατόριο οι ανένταχτοι που λέγαμε, δεν ήταν πουθενά. Και δεν είναι θέμα ίσων αποστάσεων εδώ, ίσα ίσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”