Μάλιστα, δεν τα ξέρω όλα.
Η νυμφομανής γυναίκα, ψυχαναγκάζεται, έχει μια αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, που δεν μπορεί να ελέγξει. Η νυμφομανία είναι πολλές φορές επικίνδυνη για την υγεία της γυναίκας ανφέρουν οι ειδικοί αφού μέσα στον παροξυσμό της δεν λαμβάνει καμία προφύλαξη με συνέπεια να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εκτεθεί σε κίνδυνο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Η νυμφομανία είναι μια ψυχική αλλά και συναισθηματική διαταραχή, η οποία όμως μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς, προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων.
Από σπόντα είχα δει μια ταινία αλλά δε θυμάμαι πως την λένε και είχε θέμα αυτό. Ωραία ταινία και συγκινητική.
Το Nymphomaniac του Τρίερ μήπως λες;; Αν και εγώ προτιμώ το δικό μας το Γυναίκες Δηλητήριο
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
ενωσηΚ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 22:35
Δεν ειναι αυτο, εχω κολλήσει οξεία συσεναονιτιδα, κορυφωνεται τα σουκου που Εκείνη βλέπει τα παιδια της, απο βδομαδα θα επανέλθω
σε παρακαλώ μόνο, μην μου πετάξεις πάλι καμιά μαλακία, καλά;
Δεν ειναι αυτο, εχω κολλήσει οξεία συσεναονιτιδα, κορυφωνεται τα σουκου που Εκείνη βλέπει τα παιδια της, απο βδομαδα θα επανέλθω
Λάθος νημα, αλλα μοιάζουν οι τίτλοι και μπερδεύτηκες
Και σταματα...ντρεπουμαι
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51
Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Λάθος νημα, αλλα μοιάζουν οι τίτλοι και μπερδεύτηκες
Και σταματα...ντρεπουμαι
δεν μπερδευτηκα καθόλου, είπα να πω κάτι και γω στο κωλονημα σου αλλά άλλη φορά θα ξέρω, μακριά.
είσαι σάχλας τελικά.
Μάλιστα, δεν τα ξέρω όλα.
Η νυμφομανής γυναίκα, ψυχαναγκάζεται, έχει μια αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, που δεν μπορεί να ελέγξει. Η νυμφομανία είναι πολλές φορές επικίνδυνη για την υγεία της γυναίκας ανφέρουν οι ειδικοί αφού μέσα στον παροξυσμό της δεν λαμβάνει καμία προφύλαξη με συνέπεια να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εκτεθεί σε κίνδυνο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Η νυμφομανία είναι μια ψυχική αλλά και συναισθηματική διαταραχή, η οποία όμως μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς, προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων.