!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
seismic εκείνος ο νέος πολιτικός μηχανικός που θα σε βοήθαγε στις διατριβές σου, τι έγινε;
Τον απέλυσες ή αυτοκτόνησε;
Ήθελε να του υπογράψω χαρτί αποκλειστικότητας στις μελέτες και να έκανε με αυτό διατριβή στην Αμερική. Δεν του το υπόγραψα.Μηχανικός έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:34 seismic εκείνος ο νέος πολιτικός μηχανικός που θα σε βοήθαγε στις διατριβές σου, τι έγινε;
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
alamo
από περιέργεια, επειδή τις λες ηλίθιες, εχεις ποτε προσπαθήσει να πιάσεις μια τρέχοντας σε αλανα; εχεις ποτε προσπαθήσεις να τις μετρήσεις σε κοτετσι; να βρεις που γεννανε αν είναι αλανιαρες; ή ποια αυγα είναι καρπερά ; ξερεις τι σημαίνει αλγόριθμος; ο δικός σου ποιος είναι; καλά δεν ρωταω για το σεισμικό.
-
Ορέστης 35
Και γιατι δεν μπορει να αποσβεσει με τον ιδιο τροπο η σεισμικη ενεργεια;;;enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:28Πλάκα δεν έχει, λέμε τις κότες ηλίθιες αλλά ακόμα σταβιλιζερ τόσο καλό δεν έχει φτιάξει κανείς, απίστευτος αλγόριθμος.
δε εξαφανίζεται βρέ Ορέστη, την αποσβένει ομαλά με την δική της.
Γιατί θα σου φανεί περίεργο αλλά αυτό που κάνει ζημιά στην κατασκευή δεν είναι ο σεισμός, δηλαδή η μετατόπιση του εδάφους, αλλά η αδράνεια των πάνω ορόφων Η ένταση η μεγάλη αρχίζει από ψιλά ( εκεί που είναι το κεφάλι της κότας ) και μετά κατεβαίνει στην βάση. Με την κότα συμβαίνει το αντίθετο διότι δεν υπάρχει αδράνεια στην μικρή μάζα που έχει το κεφάλι της.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:39Και γιατι δεν μπορει να αποσβεσει με τον ιδιο τροπο η σεισμικη ενεργεια;;;enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:28Πλάκα δεν έχει, λέμε τις κότες ηλίθιες αλλά ακόμα σταβιλιζερ τόσο καλό δεν έχει φτιάξει κανείς, απίστευτος αλγόριθμος.
δε εξαφανίζεται βρέ Ορέστη, την αποσβένει ομαλά με την δική της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 01 Ιουν 2019, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
οι πληβείοι βρε τις λέμε ηλίθιες, μερικοί που τα ξέρουν όλα τα ξέρουν και αυτά που λες.alamo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:37 από περιέργεια, επειδή τις λες ηλίθιες, εχεις ποτε προσπαθήσει να πιάσεις μια τρέχοντας σε αλανα; εχεις ποτε προσπαθήσεις να τις μετρήσεις σε κοτετσι; να βρεις που γεννανε αν είναι αλανιαρες; ή ποια αυγα είναι καρπερά ; ξερεις τι σημαίνει αλγόριθμος; ο δικός σου ποιος είναι; καλά δεν ρωταω για το σεισμικό.
-
alamo
its not the bullet that kills you its the hole , its the hole.σεισμικουλα εχεις εκτος των αλλων, θέματα και με την αιτιότητα και αυτά ειναι θεμελιώδη.η αληθεια είναι ότι δεν εισαι μονος , με τετοια θεματα (αν σε γεμιζει αυτό).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alamo την 01 Ιουν 2019, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alamo
αυτή είναι η δικαιολογία μου , με τσάκωσες.enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:46οι πληβείοι βρε τις λέμε ηλίθιες, μερικοί που τα ξέρουν όλα τα ξέρουν και αυτά που λες.alamo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:37 από περιέργεια, επειδή τις λες ηλίθιες, εχεις ποτε προσπαθήσει να πιάσεις μια τρέχοντας σε αλανα; εχεις ποτε προσπαθήσεις να τις μετρήσεις σε κοτετσι; να βρεις που γεννανε αν είναι αλανιαρες; ή ποια αυγα είναι καρπερά ; ξερεις τι σημαίνει αλγόριθμος; ο δικός σου ποιος είναι; καλά δεν ρωταω για το σεισμικό.![]()
Και πια είναι τα θεμελιώδη αίτια τα δικά σου? Εδώ αρχίζει η ανάλυση των εντάσεων. Θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα με αυτά που πιστεύουν οι μηχανικοί σαν αίτια αστοχίας. Εδώ βασιλεύω. Δεν μπορείς να βρεις την λύση αν δεν ξέρεις πρώτα το πρόβλημα.alamo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:49 its not the bullet that kills you its the hole , its the hole.σεισμικουλα εχεις εκτος των αλλων, θέματα και με την αιτιότητα και αυτά ειναι θεμελιώδη.η αληθεια είναι ότι δεν εισαι μονος , με τετοια θεματα.
-
alamo
ξανα στο δημοτικο. δεν ξερεις να διαβαζεις, σε λιγο θα ζητανε βδομαδιάτικα ξεκουρασου πριν κοροιδεψεις
Δεν κοροϊδεύω. Διδάσκω διδασκόμενος. Συγγραφέα επιστημονικής έρευνας σε φημισμένα περιοδικά και αγράμματο δεν θα βρεις πουθενά.alamo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:59 ξανα στο δημοτικο. δεν ξερεις να διαβαζεις, σε λιγο θα ζητανε βδομαδιάτικα ξεκουρασου πριν κοροιδεψεις
Αυτό που θα βρεις είναι πολλούς να μην καταλαβαίνουν τους έξυπνους.
-
alamo
δεν ξερεις να διαβαζεις, αλλα γραφω σε αλλα απαντας οι συνειρμοί σου εινα τρενάκι ξεχαρβάλωτο και η μηχανή στη μεση.ανορθογραφος εισαι , αγράμματος όχι, σε καποιους αθρωπους κατι τους λειπει , αλλοι εχουν κατι σε περίσσεμα , δεν ξερουν να το διαχειριστουν, στο γραψα και αλλου θες βοηθεια.
Αυτά που γράφω σε αυτό το άρθρο https://www.researchgate.net/publicatio ... IB9eM0x53Aalamo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:11 δεν ξερεις να διαβαζεις, αλλα γραφω σε αλλα απαντας οι συνειρμοί σου εινα τρενάκι ξεχαρβάλωτο και η μηχανή στη μεση.ανορθογραφος εισαι , αγράμματος όχι, σε καποιους αθρωπους κατι τους λειπει , αλλοι εχουν κατι σε περίσσεμα , δεν ξερουν να το διαχειριστουν, στο γραψα και αλλου θες βοηθεια.
τα διάβασες, τα καταλαβαίνεις? Δείχνω άνθρωπος αλλόκοτος χωρίς συνειρμό σκέψης?
Εγώ το θεωρώ ένα ποίημα της επιστήμης.
Lx δεν είναι το πέλμα ρε Νικ. Η διάσταση του πέλματος είναι, όπως το Ly και το Η...nik_killthemall έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:03αυτό δεν είναι βίδωμα (δηλ. πάκτωση) είναι απλά αντίσταση. Ενώ ακριβώς αυτή η αρχη, ήδη χρησιμοποιείται στην κατεστημένη θεμελίωση των κατασκευων, καθως έτσι ακριβως λειτουργουν τα πελματα των πεδιλων της θεμελίωσης (όπως ακριβώς τα παρατροπίδια στα πλοία) !Ορέστης 35 έγραψε: 01 Ιουν 2019, 02:18 Οι σκηνες στερεωνονται στην αμμο με οριζοντιο ξυλο. Θα ειναι μια οριζοντια βιδα.
Στη πάνω πλευρά του πέλματος Lx (...)
- nik_killthemall
Φίλε μου κέντρο βάρους έχουν ΟΛΕΣ οι κατασκευές (στατικές και δυναμικές). Άρα το μπολντ που γράφεις δέν ισχύει !seismic έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:27 Αντίθετα φίλε μου δεν υπάρχει κέντρο βάρους με την μέθοδό μου. Το καταργώ εντελώς. Αν θες να ρωτήσεις την μέθοδο που πακτώνω πάνω σε άμμο, πάνω σε μαλακό έδαφος με ελαστικότητα μπορώ να σου πω.
Με το υπαρχον σύστημα θεμελίωσης το συνολικό κέντρο βάρους της κατασκευής μαζεύεται κοντά στο επίπεδο φυσικού εδάφους και έτσι οι ροπές ανά μονάδα μάζας της κατασκευής είναι μικρές.
Αντίθετα στο σύστημα που λες εσύ, το κέντρο βάρους αυτόματα μεταφέρεται κοντά στο μέσον του ύψους της κατασκευής π.χ. για μια διόροφη κατασκευή με τη μέθοδό σου το κέντρο βάρους θα βρεθεί κοντά στον πρώτο όροφο, και αυτό γιατί ΔΕΝ θα υπάρχουν εκείνες οι τσιμεντένιες "δεξαμένες" γεμάτες με χώμα, στα θεμέλια, ώστε να ρίξουν χαμηλά το κέντρο βάρους της κατασκευής !
Ακόμα κι αν κατάφερνες λοιπόν να βιδώσεις την κατασκευή θα είχες τεράστιες ροπές ανά μονάδα μάζας για την ίδια ταλάντωση, που σημαίνει πως θα αναγκαζόσουν να ενισχυσεις κατά πολύ όλα τα στοιχεια του φέροντος οργανισμού απλά για να πετύχεις την δυναμική αντοχή που είχες πριν.
Επίσης πάκτωση σε μέσον με συμπεριφορά ρευστού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όσο μπορείς να πακτώσεις στο χώμα άλλο τόσο μπορείς να πακτώσεις σε μια λίμνη με μέλι.
Σε μέσον με συμπεριφορά ρευστού το μόνο που υπάρχει είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ! Αυτό ακριβώς κάνουν τα πέλματα των πεδίλων των θεμελίων και αυτό είναι που θέλεις να πετύχεις εσύ με τις "βίδες" σου : Αντίσταση. Επειδή όμως η αντίσταση σε όλα τα μέσα με συμπεριφορά ρευστού, είναι ανάλογη της επιφάνειας, αντιλαμβάνεσαι πως οποιαδήποτε πατέντα με βίδες (που έχουν ελάχιστη επιφάνεια) δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να φτάσει την αντίσταση πελμάτων επιφάνειας δεκάδων τετραγωνικών μέτρων.
Αυτό που ξεχνάς είναι πως η θεμελίωση των κατασκευών γίνεται με σκοπό την απόκριση σε δυναμική καταπόνηση (π.χ. σεισμό) και σε δυναμική καταπόνηση το χώμα ΔΕΝ είναι σταθερό αλλά "ρέει" , συμπεριφέρεται δηλ. σαν ρευστό πάνω στο οποίο η κατασκευή σου "επιπλέει".
προφανώς αναφερόμουν στη διάσταση του πέλματος ώστε να γίνει κατανοητό πιο είναι το πέλμα στο σχήμα. Δηλ. πέλμα διάστασης Lx x Ly x H.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 20:36 Lx δεν είναι το πέλμα ρε Νικ. Η διάσταση του πέλματος είναι, όπως το Ly και το Η...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 01 Ιουν 2019, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση