!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικο=καλυτερο στον κοσμο.Η γνωστη μουφα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ελληνικο=καλυτερο στον κοσμο.Η γνωστη μουφα
Την εδρα του Αθηναικου λες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Επειδη ο Γιαννοπουλος αμφισβητησε οτι ειμαστε οι καλλυτεροι στο ταβλι προτείνω στο φορουμ να κανουμε μια ομαδα και να αντιμετωπισουμε την Γερμανικη ομαδα σε οποιοδηποτε καταστημα Λιντλ θελουν.Εαν νικησουμε διαγραφουν το χρεος του Ελληνικου κρατους προς αυτους εαν χασουμε δανειζουν το Ελληνικο κρατος για να ξεχρεωσει. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχει ανοίξει το ίδιο νήμα και άλλες φορές.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 08:56 Και που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις Γιαννόπουλε;
Ότι επειδή δεν έχουμε τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο, είναι τιμή μας που υπάρχουν στη χώρα μας τα λιντλ;
Κάποιος πιλότος του έχει φάει γκόμενα.
Ασχέτως του τι θέλεις, νομίζω ότι ισχύει το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι. Μία ματιά στο φόρουμ αλλά και έξω από αυτό, αρκεί. Οι περισσότεροι εκφέρουν τη χείριστη γνώμη για οτιδήποτε ελληνικό και επιζητούν την αποστασιοποίηση. Αυτό δεν είναι σύμπλεγμα ανωτερότητας αλλά σύμπλεγμα κατωτερότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο Μάτι όμως δεν τα είχε διαθέσιμα ο Σύριζα, γιατί δεν μπορούσαν να πετάξουν πάνω από κατοικημένη περιοχή με διώροφες κατοικίες.
- hellegennes
Στην λαϊκή καθομιλουμένη είναι πιο κοντά στο 3%. Υπάρχει πληθώρα λέξεων που θεωρούνται εξεζητημένες.blackpaint έγραψε: 30 Μάιος 2019, 08:42Ισχυει, αλλα για την πιο εξειδικευμενη γλωσσα ορισμενων επιστημων (ιατρικη). Εκει ειναι 9-10% νομιζω. Στην καθομιλουμενη ειναι καπου στο 5-6%hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 02:23Όχι, είναι αρκετά περισσότερες. Τουλάχιστον διπλάσιο είναι το ποσοστό. Όχι βέβαια ότι αυτό καθιστά την μαλακία του lolek1 αληθινό επιχείρημα.blackpaint έγραψε: 30 Μάιος 2019, 01:55
στην πιο κυριαρχη γλωσσα στον κοσμο, τα αγγλικα, οι ελληνικες λεξεις αποτελουν μονο το 6% του λεξιλογιου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και το να πετάνε καναντέρ με ικανούς πιλότους στο Ισραήλ ενώ πέρσι το καλοκαίρο κάηκε το Μάτι, δεν λέει κάτι.
Αλλού είναι το πρόβλημα.
Αλλού είναι το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλατε μονο για τις αυτουσιες ελληνικες λεξεις στο αγγλικο λεξιλογιο η και γιαυτες που η ριζα τους ειναι ελληνικη αλλα αλλαχτηκαν στην πορεια του χρονου?hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 09:19Στην λαϊκή καθομιλουμένη είναι πιο κοντά στο 3%. Υπάρχει πληθώρα λέξεων που θεωρούνται εξεζητημένες.blackpaint έγραψε: 30 Μάιος 2019, 08:42Ισχυει, αλλα για την πιο εξειδικευμενη γλωσσα ορισμενων επιστημων (ιατρικη). Εκει ειναι 9-10% νομιζω. Στην καθομιλουμενη ειναι καπου στο 5-6%hellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 02:23
Όχι, είναι αρκετά περισσότερες. Τουλάχιστον διπλάσιο είναι το ποσοστό. Όχι βέβαια ότι αυτό καθιστά την μαλακία του lolek1 αληθινό επιχείρημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Για όλες. Δεν υπάρχουν αυτούσιες ελληνικές λέξεις, εκτός κι αν εννοείς τίποτα gyros, salata, άντε και καμμιά catastrophe. Υπάρχουν έμμεσα και άμεσα δάνεια, κάποια εκ των οποίων έκαναν τόσο δρόμο για να φτάσουν που παραλλάχτηκαν τελείως (church, chair). Εννοείται πως μετράνε σαν ελληνικές λέξεις στο 3% που λέω.zteo έγραψε: 30 Μάιος 2019, 09:21 Μιλατε μονο για τις αυτουσιες ελληνικες λεξεις στο αγγλικο λεξιλογιο η και γιαυτες που η ριζα τους ειναι ελληνικη αλλα αλλαχτηκαν στην πορεια του χρονου?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι Έλληνες πιλότοι έχουν έρθει πρώτοι πολλές φορές σε νατοϊκές ασκήσεις.
Το πιό ωραίο έγινε πριν χρόνια στην Αμερική, ήρθαν πρώτοι με τα αντίστοιχα F-16 F-15 και οι μετά οι Αμερικάνοι τους έβαλαν αντιμέτωπους με τα F-22 που και εκεί υπερίσχυσαν με μικρότερη διαφορά βέβαια.
Το πιό ωραίο έγινε πριν χρόνια στην Αμερική, ήρθαν πρώτοι με τα αντίστοιχα F-16 F-15 και οι μετά οι Αμερικάνοι τους έβαλαν αντιμέτωπους με τα F-22 που και εκεί υπερίσχυσαν με μικρότερη διαφορά βέβαια.
Όργκασμ;influencer έγραψε: 30 Μάιος 2019, 02:28 η ωραιότερη λέξη στον κόσμο είναι ελληνική και πέρασε αυτούσια σε όλες τις γλώσσες του κόσμου
τη λέω στα καμάκια με τις τουρίστριες τα καλοκαίρια για να αρχίσω το χώσιμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συμφωνώ μέχρι κεραίας με το γράμμα και το πνεύμα του νήματος ετούτου. Απολαμβάνω δε, σαν πολύτιμο σπάνιο νέκταρ τα πικρά δάκρυα των εθνολαικιστών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτά για τον Γιαννόπουλο και τον Μαυρομπογιά δε μετράνε.Μηχανικός έγραψε: 30 Μάιος 2019, 09:27 Οι Έλληνες πιλότοι έχουν έρθει πρώτοι πολλές φορές σε νατοϊκές ασκήσεις.
Για να πειστούνε πρέπει να δούνε αυτοκολλητάκια καταρρίψεων στο πλάι των αεροσκαφών ή να δούνε τα αποτελέσματα του παγκόσμιου διαγωνισμού πιλότων...
Yippie Kay Yay
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μηχανικός έγραψε: 30 Μάιος 2019, 09:27 Οι Έλληνες πιλότοι έχουν έρθει πρώτοι πολλές φορές σε νατοϊκές ασκήσεις.

Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
-
- 2 Απαντήσεις