Βρε άστον να νομίζει ότι μας δέρνει!Nandros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:49Οι απανωτές χλαπάτσες που τρως, μέρες τώρα, το ερμηνεύεις ότι δέρνεις τους άλλους;πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:43εσυ παντως εχεις φαει το πιο δυνατο απ ολους. ρομπα τελειως.Nandros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:40
Οι απανωτές χλαπάτσες που τρως, μέρες τώρα, το ερμηνεύεις ότι δέρνεις τους άλλους;
Είναι σοβαρό και να το ψάξεις!
Πάντως εμείς γελάμε με τις ζαβομάρες σου!
.
ο πρετεντερης το πιο πολυ μαλλον, αλλα οχι τοσο ρομπα οσο εσυ.
ο νικ σακδεμ ολ το πιο γρηγορο. 2 ποστ και βρηκε πετρελαιο.
εχετε μαζεψει και για τον χειμωνα
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Οικολόγοι γιοκ,Βαρουφάκης γιοκ,ΚΚΕ γιοκ έμεινε ο καημένος ο ΣΥΡΙΖΑ ολομόναχος για τις βουλευτικές στις 7 Ιουλίου.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:50Έλα, μάστορα της φάπ(ας), μέχρι να πει το ΚΚΕ το μεγάλο ναι, τσίμπα μια χυλόπιτα από τους Οικολόγους:πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:43 ο πρετεντερης το πιο πολυ μαλλον, αλλα οχι τοσο ρομπα οσο εσυ.![]()
![]()
Διαψεύδουν τον Τσίπρα οι Οικολόγοι: Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
https://www.in.gr/2019/05/28/politics/k ... s-ekloges/
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
τουλαχιστον κρατηστε τον ραγκουση ρε γμτPam έγραψε: 28 Μάιος 2019, 20:21Οικολόγοι γιοκ,Βαρουφάκης γιοκ,ΚΚΕ γιοκ έμεινε ο καημένος ο ΣΥΡΙΖΑ ολομόναχος για τις βουλευτικές στις 7 Ιουλίου.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:50Έλα, μάστορα της φάπ(ας), μέχρι να πει το ΚΚΕ το μεγάλο ναι, τσίμπα μια χυλόπιτα από τους Οικολόγους:πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:43 ο πρετεντερης το πιο πολυ μαλλον, αλλα οχι τοσο ρομπα οσο εσυ.![]()
![]()
Διαψεύδουν τον Τσίπρα οι Οικολόγοι: Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
https://www.in.gr/2019/05/28/politics/k ... s-ekloges/![]()
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Γιατί ρε μάγκα, τον Τζουμάκαρο πού τον βάζεις;
Πάνος Σκουρλέτης
Σε αυτους που δεν υπογραψαν μνημονια ?
Ρε μλκ έλεος, από την μύτη μου βγήκε.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:36Μλκ βούρκωσα. Σταμάτα επιτέλους.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:26 Εστω οτι
ερχονται να λιντσαρουν ενα αγαπημενο μου προσωπο.
σου ζηταω να με βοηθησεις να πιασεις μια πετρα ενα καδρονι να κλεισεις την καταπακτη την ταδε ωρα.
εσυ μου απαντας οτι παντα θα ερχονται να μας λιντσαρουν και μου αντιπροτεινεις να παμε να διαμαρτυρηθουμε για την βια γενικως. και ας το λιντσαρουν
το αγαπημενο μου προσωπο ειναι ο λαος
και εσυ εισαι το κκε ΒΛΗΜΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.facebook.com/omadaalithias/ ... 195681079/
Δεν είναι μόνο παραπχωρουμικόν το φαινόμενον. Οι ζαίοι συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Θαυμάσια
Δεν είναι μόνο παραπχωρουμικόν το φαινόμενον. Οι ζαίοι συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Θαυμάσια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
κολ ιτ γουοτ γιου γουοντ,Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:52Βρε άστον να νομίζει ότι μας δέρνει!Nandros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:49Οι απανωτές χλαπάτσες που τρως, μέρες τώρα, το ερμηνεύεις ότι δέρνεις τους άλλους;πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 19:43
εσυ παντως εχεις φαει το πιο δυνατο απ ολους. ρομπα τελειως.
ο πρετεντερης το πιο πολυ μαλλον, αλλα οχι τοσο ρομπα οσο εσυ.
ο νικ σακδεμ ολ το πιο γρηγορο. 2 ποστ και βρηκε πετρελαιο.
εχετε μαζεψει και για τον χειμωνα
.![]()
![]()
άι κολ ιτ λοβ
ετσι ειναι οταν μπαινει με φορα..sys3x έγραψε: 28 Μάιος 2019, 20:50Ρε μλκ έλεος, από την μύτη μου βγήκε.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:36Μλκ βούρκωσα. Σταμάτα επιτέλους.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:26 Εστω οτι
ερχονται να λιντσαρουν ενα αγαπημενο μου προσωπο.
σου ζηταω να με βοηθησεις να πιασεις μια πετρα ενα καδρονι να κλεισεις την καταπακτη την ταδε ωρα.
εσυ μου απαντας οτι παντα θα ερχονται να μας λιντσαρουν και μου αντιπροτεινεις να παμε να διαμαρτυρηθουμε για την βια γενικως. και ας το λιντσαρουν
το αγαπημενο μου προσωπο ειναι ο λαος
και εσυ εισαι το κκε ΒΛΗΜΑ
![]()
![]()
![]()
τωρα αρχιζει η μασα η καλη..
δε θα εχει υπαρξει πιο ανεξαρτητη δικαιοσυνη.
ο φοβος και ο τρομος θα ειναι. οπως ολα τα προηγουμενα χρονια..
δικα μας παιδια, τρωτε ελευθερα, θα τα βρισκουμε στην πορεια..
https://twitter.com/neademokratia/statu ... 4088521731
δε θα εχει υπαρξει πιο ανεξαρτητη δικαιοσυνη.
ο φοβος και ο τρομος θα ειναι. οπως ολα τα προηγουμενα χρονια..
δικα μας παιδια, τρωτε ελευθερα, θα τα βρισκουμε στην πορεια..
https://twitter.com/neademokratia/statu ... 4088521731
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτό να υποθέσουμε έγινε μόλις έκλεισε το τηλέφωνο που ο εργοδότης με τον Μητσοτάκη και όσο το έλεγε έτριβε τα χέρια του και γελούσε ειρωνικά;πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:18 ελα και συ στο παρτυ μας, μολις ξεκινησε
https://twitter.com/BabeufGr/status/1133307656213532672
Πόσο πιο κάτω ρε ζαίοι;
Να μην ξεχάσει να γράψει ότι τώρα που πέφτει ο ηγέτης του λαού ο εργοδότης του ζήτησε να δουλεύει πλέον 9 μέρες την εβδομάδα 25 ώρες την μέρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
μπορει.Awesomatic έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:42Αυτό να υποθέσουμε έγινε μόλις έκλεισε το τηλέφωνο που ο εργοδότης με τον Μητσοτάκη και όσο το έλεγε έτριβε τα χέρια του και γελούσε ειρωνικά;πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:18 ελα και συ στο παρτυ μας, μολις ξεκινησε
https://twitter.com/BabeufGr/status/1133307656213532672
Πόσο πιο κάτω ρε ζαίοι;
Να μην ξεχάσει να γράψει ότι τώρα που πέφτει ο ηγέτης του λαού ο εργοδότης του ζήτησε να δουλεύει πλέον 9 μέρες την εβδομάδα 25 ώρες την μέρα.
ομως ο κλασικος δεξιος, σαν βυσμα, τωρα πια θα ξερει οτι τις δουλειες θα τις παιρνει ετσι κι αλλιως. δεν χρειαζεται εμπειρους και καλους υπαλληλους. Θα παιρνει πιτσιρικια πια των 500 ευρω, και θα ρεει το χρημα.
και αν κατι δεν παει καλα, στ @@ του βυσμα ειναι. η δοτλειες δεν θα χαθουν.
βυσματα, εχεις ακουστα φανταζομαι ε?
ειν αι δεν ειναι αληθινο, ειναι κατι που θα γινει 1000%
στην δημοκρατικη αρτα του τζουμακαρου αντεξε η χουντα του τσιπρα παντως απο οτι ειδα τωρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-