Οταν τον γλεντάει ο Κούλης το ζαβό, ο Τσίπρας τι είναι;
θυμα πρεζεμπορα και μιντιακου πραξικοπηματος
Τι λέει, ρε συ μποτ; Τελικά εκείνες οι φωτογραφίες από Θεσσαλονίκη τι έδειχναν; Εντάξει, η αλήθεια είναι δεν ήταν πάνω από 18 μονάδες η διαφορά. Μόνο στις Σέρρες έφτασε στις 20. Που να είχε και σοβαρό αρχηγό η ΝΔ.
κανεις απ τους δυο δεν ειχε κοσμο. ομως ο κοσμος του συριζα ηταν τριπλασιος.
εχει πρεζεμπορα και πραξικοπημα λεμε. κλεισε κοριτσακι τα τεφτερια..
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 27 Μάιος 2019, 03:26
καλά δεν αλλάζει οτι είναι ζαβό και καραγκάου ο κούλης
Πάνω-κάτω στις ίδιες μονάδες IQ είναι με τον Αλέξαρο. Περίπου 20 μονάδες κάτω του μέσου όρου.
Νομίζω ο Μητσοτάκης έχει IQ πάνω από το ΜΟ και δεν είμαι γρούπι, το αντίθετο. Ο Τσίπρας μάλλον στο ΜΟ αλλά με κάποια μαθησιακά προβλήματα.
Η αντιληπτική ικανότητα είναι μέρος της ευφυΐας και ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίληψη του κανονικού κόσμου γύρω του. Πολλοί γόνοι πλούσιων και διάσημων οικογενειών δεν έχουν τέτοια αντίληψη, αλλά αυτός είναι και πολιτικός ταυτόχρονα. Η Ντόρα έχει τουλάχιστον 50 μονάδες IQ πάνω από τον Μητσοτάκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:47
κανεις απ τους δυο δεν ειχε κοσμο. ομως ο κοσμος του συριζα ηταν τριπλασιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάνω-κάτω στις ίδιες μονάδες IQ είναι με τον Αλέξαρο. Περίπου 20 μονάδες κάτω του μέσου όρου.
Νομίζω ο Μητσοτάκης έχει IQ πάνω από το ΜΟ και δεν είμαι γρούπι, το αντίθετο. Ο Τσίπρας μάλλον στο ΜΟ αλλά με κάποια μαθησιακά προβλήματα.
Η αντιληπτική ικανότητα είναι μέρος της ευφυΐας και ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίληψη του κανονικού κόσμου γύρω του. Πολλοί γόνοι πλούσιων και διάσημων οικογενειών δεν έχουν τέτοια αντίληψη, αλλά αυτός είναι και πολιτικός ταυτόχρονα. Η Ντόρα έχει τουλάχιστον 50 μονάδες IQ πάνω από τον Μητσοτάκη.
Α, οκ. Γενικά πολλοί δεν έχουν. Τη Ντόρα δεν μπορώ να την πάρω σοβαρά λόγω του τρόπου που μιλάει ελληνικά π.χ. 'λεπτά' αντί για 'λεφτά', παχιά ζ και σ εδώ και εκεί..
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 27 Μάιος 2019, 03:26
καλά δεν αλλάζει οτι είναι ζαβό και καραγκάου ο κούλης
Απλά ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα ακούω ερτ. Οι δημοσιογράφοι φαίνεται να απομακρύνονται από το σύριζα αγαπητό μποτ. Λένε ότι δεν ήταν αρκετά αριστερός. Εσύ τι λες αγαπητό πήζον μποτ;
Τώρα ακούω ερτ. Οι δημοσιογράφοι φαίνεται να απομακρύνονται από το σύριζα αγαπητό μποτ. Λένε ότι δεν ήταν αρκετά αριστερός. Εσύ τι λες αγαπητό πήζον μποτ;
Αγαπητό πήζον μποτ. Τα βλέπω και προσαυξάνω. Βλέπω παραδοσιακούς φίλους του σύριζα σιγά σιγά να του γυρνούν την πλάτη. Με πόση διαφορά εικάζεις ότι θα τον πιείτε στις εθνικές;
Στην ομιλία του ο Κούλης είπε ότι "από εδώ και μπρος χρειαζόμαστε δουλειά, δουλειά, δουλειά". Ωραίο πράγμα η δουλειά. Χωρίς αυτήν έχεις μία μη παραγωγική, παρασιτική κοινωνία. Με την δουλειά παράγεις αξία και μπορείς να κυκλοφορείς με το κεφάλι ψηλά. Αυτή όμως την σημασία θα την είχε αν είχαμε μία κομμουνιστική κοινωνία, αν ξέραμε ότι με την δουλειά θα επηρεάσουμε άμεσα την ποιότητα ζωής μας και το να βγούμε από τα σκατά θα άλλαζε την καθημερινότητά μας. Αν το "δουλειά, δουλειά, δουλειά" σημαίνει "ελάτε να φέρουμε επενδυταί" κάθε "δουλειά" είναι και ομάδα εργασιακών δικαιωμάτων που θα καταργηθεί. Θα μπορούσε να λέει και "δουλεία, δουλεία, δουλεία".
Professor έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:52
Α, οκ. Γενικά πολλοί δεν έχουν. Τη Ντόρα δεν μπορώ να την πάρω σοβαρά λόγω του τρόπου που μιλάει ελληνικά π.χ. 'λεπτά' αντί για 'λεφτά', παχιά ζ και σ εδώ και εκεί..
Έλα, τώρα. Κι εγώ γελάω μ' αυτά, αλλά δεν είναι σοβαρό κριτήριο για οτιδήποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,