Daje έγραψε: 13 Μάιος 2019, 10:15 Εκαναν δουλεια τα Ρωσικα γονιδια.
Παιχταρας ο μικρος.
Μπραβο στην μαμα.

Daje έγραψε: 13 Μάιος 2019, 10:15 Εκαναν δουλεια τα Ρωσικα γονιδια.
Παιχταρας ο μικρος.
Μπραβο στην μαμα.

μεσουλα δεν εχει?
Ποιόοοοοος Φέντερερ μωρέ...Daje έγραψε: 17 Μάιος 2019, 07:04 Μεγαλο διπλο καυλι μεσα σε μια μερα στα ιταλακια απο τον Τσιτσιπα (μεσα στην εδρα τους) και τεραστια νικη της Σακκαρη εναντιον ενος τσολια που λεει ειναι το νο.5 στον κοσμο.
Τωρα Φεντερερ.
(αν καταφερει και βρει το γηπεδο απο το αλτσχαιμερ...)

Ένα-ένα είναι με τον παππού ο Στέφανος, μέχρι τώρα. Για να δούμε τι θα κάνει σήμερα.Saliveros έγραψε: 17 Μάιος 2019, 08:31Ποιόοοοοος Φέντερερ μωρέ...Daje έγραψε: 17 Μάιος 2019, 07:04 Μεγαλο διπλο καυλι μεσα σε μια μερα στα ιταλακια απο τον Τσιτσιπα (μεσα στην εδρα τους) και τεραστια νικη της Σακκαρη εναντιον ενος τσολια που λεει ειναι το νο.5 στον κοσμο.
Τωρα Φεντερερ.
(αν καταφερει και βρει το γηπεδο απο το αλτσχαιμερ...)![]()
Μπα, σκέφτομαι να πάρω τημ-μέϊτ τον Κύργιο, που είναι καλό παιδί.Daje έγραψε: 17 Μάιος 2019, 09:20 Θα παιξουμε διπλο στην Μυκονο το καλοκαιρι.
Daje,Tsitsipas vs Saliveros,Touni
Εσενα θα σε αναλαβει ο Τσιτσι κι εγω θα σημαδευω τα οπισθια της Τουνη.
Ε να, για κάτι τέτοιο ψάχνομαι.shrike έγραψε: 17 Μάιος 2019, 09:23 Στο μεταξύ, έλεγε χθες ο εκφωνητής ότι αν ο Φονίνι κατάφερνε να πιάσει το Νο 10, θα ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίχτης που μπαίνει στην δεκάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Τι στατιστικά κάθονται και ψάχνουν ρε πστ μου;...
Τι έκανε πάλι χθες το νούμερο...
Τι, είσαι μεγαλύτερος απ' τον κλαρινογαμπρό;Saliveros έγραψε: 17 Μάιος 2019, 09:28Ε να, για κάτι τέτοιο ψάχνομαι.shrike έγραψε: 17 Μάιος 2019, 09:23 Στο μεταξύ, έλεγε χθες ο εκφωνητής ότι αν ο Φονίνι κατάφερνε να πιάσει το Νο 10, θα ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίχτης που μπαίνει στην δεκάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Τι στατιστικά κάθονται και ψάχνουν ρε πστ μου;...