!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εσωσε το Ρεθυμνο ο μεγαλοψυχος Αυτοκρατορας!
Άρης-Ρέθυμνο 81-87
Άρης-Ρέθυμνο 81-87
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Δεν έσωσε τπτ. Ο ΑΡΗΣ είναι χάλια . Φέτος όποιος ήθελε νικούσε τον ΑΡΗ. Μιλάμε για την χειρότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Και του χρόνου παίζει να μαστε πρώτο φαβορί για φούντο αν δεν αλλάξει κάτι με τα μπαν.Drexler έγραψε: 09 Μάιος 2019, 02:32 Εσωσε το Ρεθυμνο ο μεγαλοψυχος Αυτοκρατορας!
Άρης-Ρέθυμνο 81-87
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Οχι αλλα εχουν 12 πρωταθληματα ΕΠΣ Μακεδονιας.Εσυ εχεις?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
"μπαμπάς Αρειανός". Μάλιστα.
Υπάρχουν ήδη αρκετοί Αρειανοί πατεράδες που μεγαλώνουν παιδιά ΠΑΟΚτζήδες και θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.
Δεν ξέρω αν σε δεκαπέντε χρόνια θα υπάρχει μια χούφτα έστω Αρειανών πατεράδων που δε θα έχει παιδί ΠΑΟΚτσάκι.
Υπάρχουν ήδη αρκετοί Αρειανοί πατεράδες που μεγαλώνουν παιδιά ΠΑΟΚτζήδες και θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.
Δεν ξέρω αν σε δεκαπέντε χρόνια θα υπάρχει μια χούφτα έστω Αρειανών πατεράδων που δε θα έχει παιδί ΠΑΟΚτσάκι.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για τον Γκαλη μιλανε δεν ειναι γενικολογο συνθημα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν χάνεται εύκολα ο ΑΡΗΣ .Έχει ρίζες γερές . Σε δέκα χρόνια ποιος ξέρει τι θα χει γίνει .Maspoli έγραψε: 16 Μάιος 2019, 11:11 "μπαμπάς Αρειανός". Μάλιστα.
-
arisordeath
ελα πες και κατι καλο για την οικογενεια σαββιντι,τσαμπα το μεροκαματο που σου δινουν;Maspoli έγραψε: 16 Μάιος 2019, 11:11 "μπαμπάς Αρειανός". Μάλιστα.
Ο φουκαράς ο ραπτοπουλος τα χει παίξει, πανηγύριζε λέει η κόρη μου και αναγκαστικά έπρεπε να χαρώ και εγώ 
ρίξε κανα hint ρε .Τι εννοείς ;jason έγραψε: 16 Μάιος 2019, 20:01 Ο φουκαράς ο ραπτοπουλος τα χει παίξει, πανηγύριζε λέει η κόρη μου και αναγκαστικά έπρεπε να χαρώ και εγώ![]()
-
arisordeath
Αυτο που γραφει. Ο Ραπτοπουλος εχει μια κορη. Ειναι ΠΑΟΚτζου, χαρηκε, οποτε πρεπει να χαρει κι ο πατερας για τη χαρα του παιδιου του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 17968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις