Έχεις το ακαταλόγιστο.Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:28Α τώρα το ρίξαμε στα "άλλο σου λέω" .Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:20Άλλο σου λέω εγώ, άλλο εσύ.Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:05
Ο δημοσιοκαφρος του είπε ότι μπορεί να λέει ότι θέλει, αφού πρώτα του είχε πει πως δεν μπορεί.
Για αυτό ακριβώς τον έκανε ρόμπα ο Παπαδημουλης.
Και χαίρομαι που κάποιος με τέτοιο αβατάρ με θεωρεί χαζό. Για προφανείς λόγους
Είσαι πλέον ΠΟΠ.![]()
Μα άμα μου λες άλλο από αυτό που εγώ λέω, ο ηλίθιος είσαι εσύ. Όχι εγω. Και το μπερδεμά σου αυτό αποδεικνύει τελικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΔ η χαβουζα της δημοσιογραφιας
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: ΝΔ η χαβουζα της δημοσιογραφιας
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Οργή λαού – Αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στα Χανιά.πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:51 φουκαρας ο κακομοιρης ο πρετεντερης. ποσο ξυλο να αντεξει καποιος? βοηθα ρε κανας αλλος το παιδι. πειτε κανα φεικ νιουζ να παρει ανασα κανα 5λεπτο. λυπηθητε τον

αναστησαμε αγησιλαεεεThe Rebel έγραψε: 06 Μάιος 2019, 01:08Οργή λαού – Αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στα Χανιά.πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:51 φουκαρας ο κακομοιρης ο πρετεντερης. ποσο ξυλο να αντεξει καποιος? βοηθα ρε κανας αλλος το παιδι. πειτε κανα φεικ νιουζ να παρει ανασα κανα 5λεπτο. λυπηθητε τον
[img]https://i.postimg.cc/P5dFg5gZ/tsip ... .jpg[/img]
Πορφυρογεννητος εναντιον αεργου. Σύγκρουση δυο προϊόντων κομματικων θερμοκηπιων, παντα στην πλατη μας. Να τους χαιρόμαστε.πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:28μην κανεις ετσι, στο εξης με βαζελινη, προμισΠρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:16
Ρε άνθρωπε, σοβαρά μιλάς;
Θες να συγκρίνουμε ως προς τα ψέματα τον Μεγαλέξη με τον Κυριάκο;![]()
![]()
Επιπλέον, σπαμάρεις όλα τα τρολ των ζαίων και νομίζεις ότι κάτι κάνεις.![]()
![]()
Άριστο, γύρνα πίσω ρε, θα έιμαι καλό παιδί.![]()

Τα ψυχοφάρμακα παχαίνουν? Δεν ξέρω, ρωτάωπήζον bot έγραψε: 06 Μάιος 2019, 01:12αναστησαμε αγησιλαεεεThe Rebel έγραψε: 06 Μάιος 2019, 01:08Οργή λαού – Αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στα Χανιά.πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:51 φουκαρας ο κακομοιρης ο πρετεντερης. ποσο ξυλο να αντεξει καποιος? βοηθα ρε κανας αλλος το παιδι. πειτε κανα φεικ νιουζ να παρει ανασα κανα 5λεπτο. λυπηθητε τον
[img]https://i.postimg.cc/P5dFg5gZ/tsip ... .jpg[/img]

Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:53Έχεις το ακαταλόγιστο.Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:28Α τώρα το ρίξαμε στα "άλλο σου λέω" .
Μα άμα μου λες άλλο από αυτό που εγώ λέω, ο ηλίθιος είσαι εσύ. Όχι εγω. Και το μπερδεμά σου αυτό αποδεικνύει τελικά.![]()
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιος ειναι ο πρεζεμπορας φιλε;
Ονομα δεν εχει;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ενα φραγκο η βιολετα?
Δεν αποκαλυψα εγω τον επιχειρηματια, εγω στους επιχειρηματιες ειμαι το τσουτσεκακι τους απ όπου κι αν προερχονται, μονοι σας τον δωσατε, οχι εγω.
https://twitter.com/ArisPortosalte/stat ... 0989092867
https://twitter.com/ArisPortosalte/stat ... 0989092867
http://www.periodista.gr/the-media/arti ... tsotakidon
Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τη σύζυγο του υπαλλήλου του Αλαφούζου, Άρη Πορτοσάλτε.
Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητα προκαλούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που έχει δεινοπαθήσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Δεν ισχύσει, όμως, το ίδιο για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος μπορεί να απαιτεί κάθε τρεις και λίγο απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όμως την ίδια στιγμή η σύζυγός του εμφανίζεται να εργάζεται σε δημόσιο ΜΜΕ. Η κυρία, λοιπόν, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου πληρώνεται από όλους εμάς, τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες για να κάνει τι; Τις δημόσιες σχέσεις του Μητσοτάκη και τις εμπλεκόμενης σε σειρά σκανδάλων, συζύγου του, Μαρέβας, αφού έχει αποσπασθεί στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα αρθρογραφεί στην athensvoice.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από ένα και πλέον χρόνο, την άνοιξη του 2017, φρόντισε vste η σύζυγος του Πορτοσάλτε να αποσπαστεί από το ΑΠΕ στη Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος. Ταυτόχρονα η σύζυγος του Πορτοσάλτε γράφει αγιογραφίες για την Μαρέβα των σκανδάλων, ενώ ο Άρης του Αλαφούζου βγάζει καθημερινά τα λύσσακά του κατά της κυβέρνησης. Όλοι καταλαβαίνουμε τον λόγο.
Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τη σύζυγο του υπαλλήλου του Αλαφούζου, Άρη Πορτοσάλτε.
Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητα προκαλούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που έχει δεινοπαθήσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Δεν ισχύσει, όμως, το ίδιο για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος μπορεί να απαιτεί κάθε τρεις και λίγο απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όμως την ίδια στιγμή η σύζυγός του εμφανίζεται να εργάζεται σε δημόσιο ΜΜΕ. Η κυρία, λοιπόν, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου πληρώνεται από όλους εμάς, τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες για να κάνει τι; Τις δημόσιες σχέσεις του Μητσοτάκη και τις εμπλεκόμενης σε σειρά σκανδάλων, συζύγου του, Μαρέβας, αφού έχει αποσπασθεί στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα αρθρογραφεί στην athensvoice.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από ένα και πλέον χρόνο, την άνοιξη του 2017, φρόντισε vste η σύζυγος του Πορτοσάλτε να αποσπαστεί από το ΑΠΕ στη Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος. Ταυτόχρονα η σύζυγος του Πορτοσάλτε γράφει αγιογραφίες για την Μαρέβα των σκανδάλων, ενώ ο Άρης του Αλαφούζου βγάζει καθημερινά τα λύσσακά του κατά της κυβέρνησης. Όλοι καταλαβαίνουμε τον λόγο.
Πολύ μ' αρέσει όταν αλληλοξεβρακώνονται οι του Δημοπραττικού Τόξου...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-