!!! DEVELOPMENT MODE !!!

8 σεζόν G.O.T

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: 8 σεζόν G.O.T

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Βινόσαυρος έγραψε: 04 Μάιος 2019, 00:40 ρε σεις ξεκολλάτε λίγο με την "συνέπεια", και οι αντιγραφείς των ομηρικών
επων φέρναν τα έργα στην εποχή τους. Και γω περίμενα υψηλό επίπεδο
βυζαντινισμών, ρίζωμα του θανάτου του χιόνη ή το πολύ νίκη του ραμσύ
αλλά δεν κάνω σαν κακομαθημένο παιδάκι που όταν χάνει στο σκάκι γκρεμίζει
τα πιονι και λέει δε θα ξαναπαίξω, μεχρί την επόμενη βδομάδα φυσικά.

εγω απορω γιατι ασχολουνται με αμερικανιες αντι για τον σεφερλη και τη σωφερινα
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα

confused fap
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

μερακλής ο τορμουντ!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Yochanan έγραψε: 04 Μάιος 2019, 14:10 μερακλής ο τορμουντ!
βαριέμαι να το ανεβάσω στο άλλο
Εικόνα

:smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

enterprise-psi έγραψε: 04 Μάιος 2019, 13:17 confused fap
:smt005: :smt005: :smt005:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Καρχες 0400 της δευτερας παλουκωθειτε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Πάντως η τελευταία μεγαλη μάχη είναι την αλλη Δευτέρα στο 5ο επεισόδιο, οχι αυτην την Δευτερα.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Spoiler
αλλος χαλασμένος
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 12:51
the_black_planet έγραψε: 01 Μάιος 2019, 20:33
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:32 Έχετε μανία να σκοτωθούν οι πρωταγωνιστές... Έχετε χαζέψει...
Μαζοχισμός τι να πεις! Μάγκες για μένα αυτό του 3ο επεισόδιο ήταν ο,τι καλύτερο έχω δει εδώ και πολύ καιρό σε tv/κινηματογράφο, καλά για epic/fantasy συγκεκριμένα δεν υπάρχει καν κάτι να συγκριθεί, έχω και εγώ μεγάλη περιέργεια τι διάολο θα γίνει στην υπόλοιπη μισή σεζόν, αν και είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό θα εχουν σκαρφιστει, βγήκε πολύ νωρίς από τη μέση ο NK αλλά μετά από την πιο επική μάχη που έχει γυριστεί ποτέ, μια μάχη διάρκειας 1 ώρα και 22 λεπτά, όσο μια ταινία και κυριολεκτικά στην τελευταία κίνηση της παρτίδας, ήταν και μάχη 2 κόσμων, η μεριά των ανθρώπων είχε 2 δράκους, τη μαγεία της Μελισανδρας, γενικά η μπίλια στη μάχη άλλαξε θέση αρκετές φορες, μια φαινόταν να κάθεται στη μεριά της φωτιάς μια στου πάγου. Για την σκηνή με τους Ντοθρακι τακτικά όντως δεν φαινόταν σωστή, ήταν όμως πολύ ατμοσφαιρική, θα μπορούσαν πολύ απλά να είχαν δώσει μια εξήγηση γιατί για κάποιο λόγο έπρεπε να κάνουν ντου από την αρχή, δεν το κάναν αλλά για μένα δεν λέει τίποτα, ήταν τόσο συγκλονιστικο όλο το σκηνικό!

Όπως έγραψε και κάποιος άλλος, η Σερσει ως άνθρωπος είναι πολύ πιο τρομακτική από κάποιον μυθικό ΝΚ, ειδικά τώρα που δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Μάλλον η μάχη εναντίον της Σέρσει θα είναι πιο δύσκολη απ την"μεγάλη μάχη" κι ένα ηθικό δίδαγμα του στυλ, τα πραγματικά τέρατα ζουν ανάμεσα μας
Συμφωνώ σε αυτό που λες Ιφιδα αλλά και πάλι η ατμόσφαιρα της μάχης του Winterfel όπως και όλων των σκηνών με το στρατό των νεκρών γενικά ήταν κάτι συγλονιστικο, η παρουσίαση του NK και των λευκών οδοιπορων σαν προσωποποιηση του θανάτου είναι αριστουργηματική και μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε σπουδαία ταινία τρόμου, ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

the_black_planet έγραψε: 04 Μάιος 2019, 20:27
Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 12:51
the_black_planet έγραψε: 01 Μάιος 2019, 20:33

Μαζοχισμός τι να πεις! Μάγκες για μένα αυτό του 3ο επεισόδιο ήταν ο,τι καλύτερο έχω δει εδώ και πολύ καιρό σε tv/κινηματογράφο, καλά για epic/fantasy συγκεκριμένα δεν υπάρχει καν κάτι να συγκριθεί, έχω και εγώ μεγάλη περιέργεια τι διάολο θα γίνει στην υπόλοιπη μισή σεζόν, αν και είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό θα εχουν σκαρφιστει, βγήκε πολύ νωρίς από τη μέση ο NK αλλά μετά από την πιο επική μάχη που έχει γυριστεί ποτέ, μια μάχη διάρκειας 1 ώρα και 22 λεπτά, όσο μια ταινία και κυριολεκτικά στην τελευταία κίνηση της παρτίδας, ήταν και μάχη 2 κόσμων, η μεριά των ανθρώπων είχε 2 δράκους, τη μαγεία της Μελισανδρας, γενικά η μπίλια στη μάχη άλλαξε θέση αρκετές φορες, μια φαινόταν να κάθεται στη μεριά της φωτιάς μια στου πάγου. Για την σκηνή με τους Ντοθρακι τακτικά όντως δεν φαινόταν σωστή, ήταν όμως πολύ ατμοσφαιρική, θα μπορούσαν πολύ απλά να είχαν δώσει μια εξήγηση γιατί για κάποιο λόγο έπρεπε να κάνουν ντου από την αρχή, δεν το κάναν αλλά για μένα δεν λέει τίποτα, ήταν τόσο συγκλονιστικο όλο το σκηνικό!

Όπως έγραψε και κάποιος άλλος, η Σερσει ως άνθρωπος είναι πολύ πιο τρομακτική από κάποιον μυθικό ΝΚ, ειδικά τώρα που δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Μάλλον η μάχη εναντίον της Σέρσει θα είναι πιο δύσκολη απ την"μεγάλη μάχη" κι ένα ηθικό δίδαγμα του στυλ, τα πραγματικά τέρατα ζουν ανάμεσα μας
Συμφωνώ σε αυτό που λες Ιφιδα αλλά και πάλι η ατμόσφαιρα της μάχης του Winterfel όπως και όλων των σκηνών με το στρατό των νεκρών γενικά ήταν κάτι συγλονιστικο, η παρουσίαση του NK και των λευκών οδοιπορων σαν προσωποποιηση του θανάτου είναι αριστουργηματική και μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε σπουδαία ταινία τρόμου, ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!
Εμένα μου άρεσε πολύ, συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εγώ δεν το βλέπω. Είδα κανα-δυο επεισόδια, αλλά δεν άντεξα να συνεχίσω. :roll:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Σιγα τον τρομο της Σερσει. Να μου πεις οτι ειναι κανενας ηγετης τυπου Ριχαρδος ο τριτος να πω οκ. Περισσοτερο τρομακτικος ειναι ο Γιουριον Γκρειτζοι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Μάιος 2019, 20:37 Σιγα τον τρομο της Σερσει. Να μου πεις οτι ειναι κανενας ηγετης τυπου Ριχαρδος ο τριτος να πω οκ. Περισσοτερο τρομακτικος ειναι ο Γιουριον Γκρειτζοι
επειδη χαπυ ενδινγ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

enterprise-psi έγραψε: 04 Μάιος 2019, 13:17 Εικόνα

confused fap
μου αρεσει οπως παιζει το ρολο της αλλα η εμφανιση της στη σειρα δεν ταιριαζει με αυτο που υποτιθεται οτι ειναι..Ουτε καποια ουλη στο προσωπο η εστω καποιο μεικ απ πολεμικο. Και εχει στη σειρα τοσο αφρατο μαγουλο λες και βγηκε κατευθειαν απο κεντρο αισθητικης πριν πεσει στη μαχη.

Τοτε που νικησε το χαουντ στην μονομαχια με κανανε να γελασω που την βαλανε να βγει νικητρια.

Η Λαγκαθα και οι αλλες γυναικες στους Βικινγκς εδειχναν πολυη περισσοτερο μαχιμες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”