Πλάκα κάνεις, το κοριτσάκι στην Θήβα έφαγε τη σφαίρα. Ψευτόμαγκες υπάρχουν παντού, αν ήταν πραγματικός μάγκας αυτός που έριξε θα είχε παραδοθεί τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαϊτόκαφροι:"Σκοτώθηκε άνθρωπος, αλλά το έθιμο δε θ'απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σαϊτόκαφροι:"Σκοτώθηκε άνθρωπος, αλλά το έθιμο δε θ'απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις"
the end
-
fagano3
Re: Σαϊτόκαφροι:"Σκοτώθηκε άνθρωπος, αλλά το έθιμο δε θ'απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις"
οχι δεν κανω πλακα.Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:50Πλάκα κάνεις, το κοριτσάκι στην Θήβα έφαγε τη σφαίρα. Ψευτόμαγκες υπάρχουν παντού, αν ήταν πραγματικός μάγκας αυτός που έριξε θα είχε παραδοθεί τώρα.
Ειλικρινα δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου μπαλωθιες και ειμαι απο χωριο.
Μου φαινεται αδιανοητο να υπαρχει ατομο να πυροβολει και οι υπολοιποι να καθονται να τον κοιτανε.
Τους μονο που μπορω να φανταστω ειναι τους περιεργους σε κρητη και μανη αντε και τους γυφτους.
Γενικά όπου γαμανε μόνο συγγενείς και γίδια.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Να πυροβολεί και να είναι τόσο λιώμα που πήγαινε η καραμπίνα πέρα-δώθε.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:56 Μου φαινεται αδιανοητο να υπαρχει ατομο να πυροβολει και οι υπολοιποι να καθονται να τον κοιτανε.
Ευτυχώς του την πήραμε και τον βάλαμε για ύπνο.
Πόντικα, αν το καινούργιο σου πολιτικό αμόρε έχει την τύχη του προηγούμενου (Τζέφρυ) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όπου πήγες βούλιαξαν. Μόνο ΧΑ μην έρθεις. Αν και μπορεί να γίνει κι αυτό, αν αρχίσει να σ' αφήνει η ΜΚΟ απλήρωτα νοίκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:34Πάλι σκούζεις ρε μούργο;Kauldron έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:19Το πασοκ τα δημιούργησε αυτά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:06 Αυτή είναι η κυρίαρχη ιδεολογία στον ελ κοινωνικό σχηματισμό. Με χίλια χρόνια μνημόνιο θα μπούμε οι βάσεις να αλλάξουν αυτά. Προσοχή. Θα μπούνε βάσεις, θεμέλια ώστε να αρχίσει το έργο το οποίο θα είναι τιτάνιο. Δεν θα τη σκαπουλάρετε με χίλια. Αλλά θα έχετε έναν λόγο να ελπίζετε
Άντε να μαγαρίσεις κανένα άλλο νήμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δήμαρχος Καλαμάτας: δεν θα απαγορευτεί ο σαιτοπολεμος,είναι στο dna των Μεσσηνίων: https://www.iefimerida.gr/ellada/dimarh ... itopolemos
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Που από έρευνες που έχουν γίνει, είναι σχεδόν το ίδιο dna με των Μυκηναίων και των αρχαίων Μεσσηνίων που έζησαν στην περιοχή.Apergos8 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:30 Δήμαρχος Καλαμάτας: δεν θα απαγορευτεί ο σαιτοπολεμος,είναι στο dna των Μεσσηνίων:
- Eθνικοκοινωνιστης
και αυτη ακριβως ειναι η ευρωπαικη δεξια των γιδογαμηδων κατσικοκλεφτων με τα κουστουμιαApergos8 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:30 Δήμαρχος Καλαμάτας: δεν θα απαγορευτεί ο σαιτοπολεμος,είναι στο dna των Μεσσηνίων: https://www.iefimerida.gr/ellada/dimarh ... itopolemos
εξ'ου και η εμμονη των δεξιουληδων σε αλλο νημα με την κοστουμια και το φαινεσθαι
δηλιγιαννισμος και η αναποφευκτη χρεωκοπια για την γιολαντα των κατσικογαμηδων δεξιουληδων
πατουλαινες, απομουρλαμενα πουτανακια και κλαρινογαμπροι αυτον ειναι ο "παραγωγικος" ευρωπαικος χωρος εξ'ου και ο αποτροπιασμος ακομη και των ευρωπαιων μαφιοζων με τους οποιους συντρωγουν στις ιδιες κοινοβουλευτικες ομαδες οταν αναφερονται σε οτιδηποτε αφορα την βλαχοψευτοελιτ
το βιβλιο του ραφαηλιδη πρεπει να διδασκεται υποχρεωτικα στις ωρες μαθηματων σχετικα με την αγωγη απο την πρωτη δημοτικου μεχρι και την τελευταια ταξη του λυκειου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
υποχρεωτικα καθε πρωι σε καθε σχολειο ακριβως πριν ξεκινησει η πρωτη ωρα διδασκαλιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Northern Spirit
Γάταρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 13:11Από την άλλη πλευρά κάποιος άλλος μπορεί να σου πει ότι η οπλοκατοχή έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων νομοταγών πολιτών αλλά κάποιοι ηλίθιοι θέλουν ν' απαγορεύσουν στον λαό το δικαίωμα στην αυτοπροστασία.Northern Spirit έγραψε: 29 Απρ 2019, 12:38 στις ΗΠΑ αλληλοσκοτωνονται στα σχολεια και παρολα αυτα οι ηλιθιες συνηθειες της οπλοκατοχης δεν απαγορευονται...
Δεν τολμανε οι νηματοθετες να τα βαλουνε με το mob που απο την αρχαιοτητα εχει δειξει οτι ηδονιζεται με τετοια σπορ..
Αν και γέρνω περισσότερο υπέρ της απαγόρευσης της οπλοκατοχής, δε θα έλεγα ότι μπορώ να πάρω ξεκάθαρη θέση. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να βλέπουμε όλη την εικόνα.
Ε ναι, ολο και καποιος θα βρεθει να δικαιολογησει τις μ@λ@κισμενες συνηθειες...Και τις αρενες της Ρωμης καποιοι τις υπερασπιζονταν αφου ητανε για την διασκεδαση του λαου και οι μονομαχοι ητανε κυριως εγκληματιες..
Εγω ειμαι υπερ της απαγορευσης γοα ενα απλο λογο: γιατι δεν συμπεριφεροντα ολοι οι ανθρωποι ωριμα και λογικα με τετοια επικινδυνα πραγματα.
Παντα θα βρεθουνε καποιοι ηλιθιοι, ψυχασθενεις κλπ που θα οδηγησουνε σε χασιμο αθωων ανθρωπινων ζωων..Η κοινωνια οφειλει να προστατευσει τα αθωα μελη της απο αυτους τους ηλιθιους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
σχεδόν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Kauldron έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:19Το πασοκ τα δημιούργησε αυτά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:06 Αυτή είναι η κυρίαρχη ιδεολογία στον ελ κοινωνικό σχηματισμό. Με χίλια χρόνια μνημόνιο θα μπούμε οι βάσεις να αλλάξουν αυτά. Προσοχή. Θα μπούνε βάσεις, θεμέλια ώστε να αρχίσει το έργο το οποίο θα είναι τιτάνιο. Δεν θα τη σκαπουλάρετε με χίλια. Αλλά θα έχετε έναν λόγο να ελπίζετε
Άντε να μαγαρίσεις κανένα άλλο νήμα.
Η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τα επανέφερε ή τα απελευθέρωσε,όπως το δει κανείς,αποδυναμώνοντας το αστυνομικό κράτος που είχε εγκατασταθεί με τα μνημόνια της Βαυαροκρατίας και των μετέπειτα βασιλέων της Ελλάδος.
- Interregnum
- Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος
Τα όπλα χρησιμεύουν μόνο σε πόλεμο, σε έκτακτη ανάγκη, και σε σκοπευτικό όμιλο.
Σαΐτες, μολότωφ, βαρελότα, και μπαλοθιές' άλλη μια ευκαιρία για φιγούρα και μπαχαλοχαβαλέ.
Από τα «πάθη» του Ιησού, στα "πάθη" του νεοδηθέλληνα..
Σαΐτες, μολότωφ, βαρελότα, και μπαλοθιές' άλλη μια ευκαιρία για φιγούρα και μπαχαλοχαβαλέ.
Από τα «πάθη» του Ιησού, στα "πάθη" του νεοδηθέλληνα..
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
To αν θα έχεις αστυνομία που να λειτουργεί και νόμους που να εφαρμόζονται, ή θα είσαι χάχας, δεν έχει καμία σχέση με μνημόνια.Η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τα επανέφερε ή τα απελευθέρωσε,όπως το δει κανείς,αποδυναμώνοντας το αστυνομικό κράτος που είχε εγκατασταθεί με τα μνημόνια της Βαυαροκρατίας και των μετέπειτα βασιλέων της Ελλάδος.
Όπως και να έχει εσύ είσαι που πρέπει να συμβιώσεις με τον Πόντικα, που κουβαλήθηκε στη ΝΔ φέρνοντας μαζί του όλη την πασοκική νοοτροπία του, οχι εγώ (ευτυχώς).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ώχ, Νέα Βύσσα, τα Ζωνιανά της Θράκης. Μήπως θα' πρεπε το βομβαρδιστικό του Ηράκλειτου να περάσει κι από κει καμιά φορά;Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:57 Εγώ, 47 χρονώ είμαι, και έχω κάνει τόσες Πασχαλιές στη Θράκη, μπαλωθιά δεν έχω ακούσει. Το άρθρο μιλάει πολύ γενικά, δεν μιλάει για θρακικά έθιμα. Τώρα, αν οι πιθικάνθρωποι σε καμιά
Νέα Βύσσα τα ρίχνουν, ίσως, αλλά γενικά, δεν παίζουμε εμείς. Τώρα, αν κανείς πιστεύει πως έχω λόγο να πω ψέμματα, λες και δεν βρίζω τα γένια μου συχνά, να πα να γαμηθεί. ΕΓΩ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 51 Απαντήσεις