!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόβλεψη εκλογικών αποτελεσμάτων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Al Bundy

Re: Πρόβλεψη εκλογικών αποτελεσμάτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:14
Al Bundy έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:11
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:55
Ευρωεκλογές
Όχι φίλε,7 μονάδες στις βουλευτικές και 5 στις ευρωεκλογές βάλαμε.

Όσο για το ¨αριστεροί εθνοπροδότες" το λέω κι εγώ που είμαι μετριοπαθής κεντροδεξιός.

Χρυσαυγίτη δεν με λες...
Δεν είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο, λες ψέματα. :)
Γύρνα πίσω 1-2 σελίδες και διάβασε.
Al Bundy

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:55
Ευρωεκλογές

Όσο για το ¨αριστεροί εθνοπροδότες" το λέω κι εγώ που είμαι μετριοπαθής κεντροδεξιός.

Χρυσαυγίτη δεν με λες...
Δεν είσαι μετριοπαθής κεντροδεξιός, είσαι ακροδεξιός (όχι χρυσαυγίτης).
Κι εσύ φασίστας είσα αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Διάβασε:
viewtopic.php?f=29&t=10796&start=15#p622469
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Al Bundy έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:14

Χρυσαυγίτη δεν με λες...
Γύρνα πίσω 1-2 σελίδες και διάβασε.
Δεν το είχα δει αυτό το ποστ σου. Το στοίχημα αυτό το έχουμε βάλει εδώ και καιρό ,χωρίς διάκριση για βουλευτικές και ευρωεκλογές (νομίζω μάλιστα ότι είχαμε αναφερθεί σε ευρωεκλογές). Τώρα τα γυρίζεις όπως και ο Παμ. :D Λυπάμαι, το στοίχημα δεν αλλάζει, ούτε δέχομαι υπαναχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:09
Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:05
Apergos8 έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:54
Οταν λες ότι βάζεις στοίχημα για 7 μονάδες διαφορά εννοεις στις βουλευτικές, στις ευρωεκλογές,στις δημοτικές ή στις περιφερειακες;
Βουλευτικές. Στις ευρωεκλογές η ψήφος είναι πιο χαλαρή και η αποχή πιο μεγάλη καθώς οι πολίτες δεν νιώθουν ότι το διακυβευμα στις ευρωεκλογές είναι μεγάλο.Αυτό δε σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ηττηθεί και στις ευρωεκλογές. Στις περιφερειακες και δημοτικές εκλογές δεν υπάρχουν πλήρη τελικά αποτελέσματα.Αν παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει την περιφερεια Αττικής την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που τώρα έχει τότε θα είναι σίγουρα μία μεγάλη ήττα γι αυτόν.
Οριακά την είχε πάρει το 2014 την περιφέρεια αττικής ο συριζα, με μία μονάδα διαφορά στον α γύρο και 2 μονάδες διαφορά στον β γύρο. Παρόλο που βρισκόταν πολύ μπροστά την εποχή εκείνη. Ο συριζα ποτέ δεν ήταν δυνατός στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, δε θα σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά δε θα τα πάει καλά σε αυτές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο περιφερειακων τα είχε πάει πολύ καλά το 2014(σε επίπεδο δημοτικών δεν τα πήγε καλά όμως). Το ότι κέρδισε δύο περιφέρειες μία εκ των οποίων η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας(η άλλη ήταν η περιφέρεια Ιονίων νησιών) ήταν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις περοφερειακες.Επίσης είχε κερδίσει και τις ευρωεκλογές του 2014 αν και με διαφορά μικρότερη από όσο κέρδισε τις βουλευτικές του Ιανουαρίου του 2015.Οι ευρωεκλογές παραδοσιακά στην μεταπολίτευση είναι ο πρόδρομος του αποτελέσματος των βουλευτικών. Το κομμα που κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές κερδίζει και τις βουλευτικές που ακολουθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 26 Απρ 2019, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:17
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:09
Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:05

Βουλευτικές. Στις ευρωεκλογές η ψήφος είναι πιο χαλαρή και η αποχή πιο μεγάλη καθώς οι πολίτες δεν νιώθουν ότι το διακυβευμα στις ευρωεκλογές είναι μεγάλο.Αυτό δε σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ηττηθεί και στις ευρωεκλογές. Στις περιφερειακες και δημοτικές εκλογές δεν υπάρχουν πλήρη τελικά αποτελέσματα.Αν παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει την περιφερεια Αττικής την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που τώρα έχει τότε θα είναι σίγουρα μία μεγάλη ήττα γι αυτόν.
Οριακά την είχε πάρει το 2014 την περιφέρεια αττικής ο συριζα, με μία μονάδα διαφορά στον α γύρο και 2 μονάδες διαφορά στον β γύρο. Παρόλο που βρισκόταν πολύ μπροστά την εποχή εκείνη. Ο συριζα ποτέ δεν ήταν δυνατός στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, δε θα σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά δε θα τα πάει καλά σε αυτές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο περιφερειακων τα είχε πάει πολύ καλά το 2014(σε επίπεδο δημοτικών δεν τα πήγε καλά όμως). Το ότι κέρδισε δύο περιφέρειες μία εκ των οποίων η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας ήταν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις περοφερειακες.Επίσης είχε κερδίσει και τις ευρωεκλογές του 2014 αν και με διαφορά μικρότερη από όσο κέρδισε τις βουλευτικές του Ιανουαρίου του 2015.Οι ευρωεκλογές παραδοσιακά στην μεταπολίτευση είναι ο πρόδρομος του αποτελέσματος των βουλευτικών. Το κομμα που κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές κερδίζει και τις βουλευτικές που ακολουθούν.
Προφανώς και δεν ήταν νίκη το ότι κέρδισε μόνο 2 περιφέρειες (τη μία μάλιστα με διαφορά 1 μονάδας στον πρώτο γύρο και 2 μονάδων στον δεύτερο γύρο), ενώ βρισκόταν στην καλύτερη εποχή του και ήταν πολύ πιο πάνω από τη ΝΔ σε ποσοστά.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:10
Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:05
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:48

Βάζεις λοιπόν στοίχημα για 7 μονάδες σαν τον Pam ή κωλώνεις και ξέρεις ότι οι δημοσκοπήσεις σας δεν κάνουν ούτε για ηλεκτρονικό χαρτί τουαλέτας; :lol:
όχι, βάζω στοίχημα ότι θα τον πιείτε, το πόσο βαθιά θα μπει η τσαπού δεν το ξέρω
Κωλώνεις να υπερασπιστείς τις "αξιόπιστες'" δημοσκοπήσεις σας γιατί γνωρίζεις ότι είναι μούφα.
όχι ηλίθιε, δεν παρακολουθώ καν δημοσκοπήσεις πόσω μάλλον να τις υποστηρίζω. ΤΟ ΄σιγουρο είναι ποτι θα τον φάτε και θα είναι σκληρός. Τώρα αν θα είναι 5 ή 10 μονάδες λίγο με νοιάζει
Επίσης στις βουλευτικές η τσαπού θα έιναι μεγαλύτερη
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:20
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:10
Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:05
όχι, βάζω στοίχημα ότι θα τον πιείτε, το πόσο βαθιά θα μπει η τσαπού δεν το ξέρω
Κωλώνεις να υπερασπιστείς τις "αξιόπιστες'" δημοσκοπήσεις σας γιατί γνωρίζεις ότι είναι μούφα.
όχι ηλίθιε, δεν παρακολουθώ καν δημοσκοπήσεις πόσω μάλλον να τις υποστηρίζω. ΤΟ ΄σιγουρο είναι ποτι θα τον φάτε και θα είναι σκληρός. Τώρα αν θα είναι 5 ή 10 μονάδες λίγο με νοιάζει
Επίσης στις βουλευτικές η τσαπού θα έιναι μεγαλύτερη
Πόσω;
Τόσω
:003:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

τί πρόβλεψη, κάθε φορά τήν ημέρα τών εκλογών δεν λέμε ότι πρέπει
νά πάει ένας εισαγγελέας νά τσιμπήσει τούς γκαλοπίστες ;;
κι'αυτό γίνεται δεκαετίες.
οί μόνοι πού πλησίασαν μέ μιά απόκλιση + -5% στίς τελευταίες εκλογές
καί στό δημοψήφισμα ήταν ό καθηγητής Μαθ/κων Πανάς καί τό ΑΠΘ...

Εικόνα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:20 όχι ηλίθιε, δεν παρακολουθώ καν δημοσκοπήσεις πόσω μάλλον να τις υποστηρίζω.
Τώρα αν θα είναι 5 ή 10 μονάδες λίγο με νοιάζει

κο κο κο
Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot »

Εγώ έχω μια απορία. Αν η Κουντουρα και ο Δανελης εκλέγουν ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ οι έδρες τους στη Βουλή δεν πάνε στα κόμματα με τα οποία εξελέγησαν (ΑΝΕΛ και Ποτάμι);(ο Κουρουμπλης αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη και στον ΣΥΡΙΖΑ θα πάει η έδρα του στη Βουλή) Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα πέσει η κυβέρνηση. Δεν την καταλαβαίνω αυτή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει τους Κουντουρα-Δανελη υποψηφίους ευρωβουλευτές και να αυτοκτονεί ρίχνοντας μόνος του την κυβέρνηση του.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Άβαταρ μέλους
Highlander

Patriot έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:25 Εγώ έχω μια απορία. Αν η Κουντουρα και ο Δανελης εκλέγουν ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ οι έδρες τους στη Βουλή δεν πάνε στα κόμματα με τα οποία εξελέγησαν (ΑΝΕΛ και Ποτάμι);(ο Κουρουμπλης αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη και στον ΣΥΡΙΖΑ θα πάει η έδρα του στη Βουλή) Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα πέσει η κυβέρνηση. Δεν την καταλαβαίνω αυτή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει τους Κουντουρα-Δανελη υποψηφίους ευρωβουλευτές και να αυτοκτονεί ρίχνοντας μόνος του την κυβέρνηση του.
Απλό είναι, δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτε η Κουντουρά ούτε ο Δανέλλης
Άλλωστε υπάρχει πάντα και η καβατζα του Σαριδη.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:16 Το 70κατι% είναι δικό σας εφεύρημα.
Το δικό σας πόσο ήταν; Ποσο τις % των Ελληνων θεωρεί κακη την συμφωνια των Πρεσπών; Από κει και περα το οτι παιρνεις τις ακρότητες ενος που εγραψε η Μακεδονια ανηκει στο Χριστό και τις απλωνεις παντού λεει πολλα για τον τροπο που βλέπετε τα πράγματα οι αριστεροφασίστες

Και για τραμπουκοσμούς εσείς δε θα μιλάτε, εσείς, σους. Και λιγα παθαίνετε
Άβαταρ μέλους
Highlander

Ίφιδα έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:27
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:16 Το 70κατι% είναι δικό σας εφεύρημα.
Το δικό σας πόσο ήταν; Ποσο τις % των Ελληνων θεωρεί κακη την συμφωνια των Πρεσπών; Από κει και περα το οτι παιρνεις τις ακρότητες ενος που εγραψε η Μακεδονια ανηκει στο Χριστό και τις απλωνεις παντού λεει πολλα για τον τροπο που βλέπετε τα πράγματα οι αριστεροφασίστες

Και για τραμπουκοσμούς εσείς δε θα μιλάτε, εσείς, σους. Και λιγα παθαίνετε
Δεν ξέρω πόσο % είναι. 70% σίγουρα πάντως δεν είναι.
Αυτοί είστε ακροδεξιοί μακεδονοταλιμπαν, αποδέξου το. Πήγαινε τώρα να φωνάξεις ότι ω Τσοίπρας πούλεισαι τοιν μακαιδωνήα μας στους σκωπιανή
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ειπαμε, οποιος διαφωνει μαζι σας ακροδεξιος μακεδονοταλιμπάν. Συντριβη σας αξιζει
Al Bundy

Patriot έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:25 Εγώ έχω μια απορία. Αν η Κουντουρα και ο Δανελης εκλέγουν ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ οι έδρες τους στη Βουλή δεν πάνε στα κόμματα με τα οποία εξελέγησαν (ΑΝΕΛ και Ποτάμι);(ο Κουρουμπλης αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη και στον ΣΥΡΙΖΑ θα πάει η έδρα του στη Βουλή) Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα πέσει η κυβέρνηση. Δεν την καταλαβαίνω αυτή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει τους Κουντουρα-Δανελη υποψηφίους ευρωβουλευτές και να αυτοκτονεί ρίχνοντας μόνος του την κυβέρνηση του.
Για αυτό αλλάζει τον κανονισμό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”