Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Απρ 2019, 11:27
γελοιότητες
αυτά τα σοσιαλ μιντια έχουν δώσει στον κάθε μαλάκα ανύπαρκτο τη δυνατότητα να είναι κάποιος και τους έχει πειράξει στο μυαλό αυτό
γενικά έχει ξεφύγει η νέα γεννιά
ο άλλος ο fousey όταν πήρε τη κάτω βόλτα το κανάλι του και η δημοσιότητά του τρελάθηκε τελείως, στη κυριολεξία
μου φαίνεται έχει δίκο ο Eθνικοκοινωνιστης
Πηρε την κάτω βόλτα ο fousey;
Βασικά, το πρώτο κανάλι του με 10+εκ εγγραφές, μάλλον τον έχει αφήσει. Έχει να ανεβάσει πάνω από χρόνο εκεί κάτι.
Έχει ένα δεύτερο με 3.5 εκ εγγραφές αλλά δεν ανεβάζει φάρσες πια.
Τι παίχτηκε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σε λίγα χρόνια όποιος κάνει δημοσιεύσεις σαν και τις δικές σας θα παραπέμπεται με τον αντιρατσιστικό νόμο για αιμομικτοφοβικά σχόλια και θα κατηγορείται ως κρυφοαιμομίκτης που ενοχλείται με το τι κάνουν στο κρεβάτι τους συναινούντες ενήλικοι.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
γελοιότητες
αυτά τα σοσιαλ μιντια έχουν δώσει στον κάθε μαλάκα ανύπαρκτο τη δυνατότητα να είναι κάποιος και τους έχει πειράξει στο μυαλό αυτό
ο άλλος ο fousey όταν πήρε τη κάτω βόλτα το κανάλι του και η δημοσιότητά του τρελάθηκε τελείως, στη κυριολεξία
Βασικά, το πρώτο κανάλι του με 10+εκ εγγραφές, μάλλον τον έχει αφήσει. Έχει να ανεβάσει πάνω από χρόνο εκεί κάτι.
Τι παίχτηκε;
απ'όσο ξέρω τον έπιασε κατάθλιψη, πήγε σκατά και ένα εβεντ που είχε διοργανώσει και ρεζιλεύτηκε και έχασε τα λογικά του
νομίζω πως νοσηλεύθηκε/νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Γάταρος έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:10
Σε λίγα χρόνια όποιος κάνει δημοσιεύσεις σαν και τις δικές σας θα παραπέμπεται με τον αντιρατσιστικό νόμο για αιμομικτοφοβικά σχόλια και θα κατηγορείται ως κρυφοαιμομίκτης που ενοχλείται με το τι κάνουν στο κρεβάτι τους συναινούντες ενήλικοι.
Σοφος ο Γαταρος.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
γελοιότητες
Τι παίχτηκε;
απ'όσο ξέρω τον έπιασε κατάθλιψη, πήγε σκατά και ένα εβεντ που είχε διοργανώσει και ρεζιλεύτηκε και έχασε τα λογικά του
νομίζω πως νοσηλεύθηκε/νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική
Ναι όντως. Πέρασε ζόρικη φάση και είναι κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος είχε βοηθήσει πολύ κόσμο μέσω των βίντεο.
Γι'αυτόν δεν υπήρξε κανεις;
Πάντως έχει ακόμα ένα net worth 3 εκατομμυρίων, είναι πολύ καλύτερα απ'οτι βλέπω και ίσως πάρει πάλι μπροστά.
Ανεβάζει βίντεο στο νέο κανάλι από διακοπές, ένα καινούργιο σπίτι κλπ και μιλάει για ένα νέο προτζεκτ.
Patriot έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:35
Το πιστεύετε ή όχι ξέρω πολλούς νέους που μέχρι δεύτερη ξαδέρφη δεν αγγίζουν αλλά από τρίτες ξαδέρφες και μετά τα κάνουν όλα.
Patriot έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:35
Το πιστεύετε ή όχι ξέρω πολλούς νέους που μέχρι δεύτερη ξαδέρφη δεν αγγίζουν αλλά από τρίτες ξαδέρφες και μετά τα κάνουν όλα.
Γιατί όχι;
Έλα ντε.
Από τριτη ξαδέρφη μέχρι και η εκκλησία επιτρέπει γάμο αν δεν κάνω λάθος.
Γνωρίζω και πρώτα ξαδέρφια που παντρεύτηκαν, αλλά αν θυμάμαι καλά χώρισαν λίγο αργότερα, αλλά και πνευματικά αδέρφια που παντρεύτηκαν, με πολλή γκρίνια και μανούρα αλλά δεν μάσησαν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:51
Γνωρίζω και πρώτα ξαδέρφια που παντρεύτηκαν, αλλά αν θυμάμαι καλά χώρισαν λίγο αργότερα, αλλά και πνευματικά αδέρφια που παντρεύτηκαν, με πολλή γκρίνια και μανούρα αλλά δεν μάσησαν.
το "πνευματικά αδέλφια" δεν αποτελεί κάποια βιολογική πραγματικότητα, είναι ανθρώπινη επινόηση, οπότε δε βλέπω που υπάρχει πρόβλημα
τα αδέλφια όμως και τα ξαδέλφια σαφώς και θα έχουν προβλήματα σε περίπτωση που τεκνοποιήσουν, εκτός από το ότι δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να αναπτυχθούν τέτοιου είδους συναισθήματα ανάμεσα σε τόσο κοντινούς συγγενείς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης