bluerose έγραψε: 24 Απρ 2019, 15:30
Χωρίς φρέντο νυσταγμενη
Πόσο σε νιώθω. Πήρα ένα καφέ πάλι Αμερικάνο από αλλού δεν πίνεται και κλείνουν τα ματάκια μου με ματιασε ο Μηχανικος.
Ίσως γι' αυτό νιώθω καταθλιπτική. Μπορεί και ο καιρός. Μπορεί και η μουσική που έχουν βάλει εδώ που είναι νταλκαδιάρικη. Δεν μ' αφήνουν να βάλω Ρεντ
Αλλά έγινε κάτι πριν λίγο και γέλασα πολύ και ψιλοεφτιαξε η διάθεση.
Δε βγήκα σήμερα και δε πήρα ή δε κάθησα κάπου μ οποίο χωρικό χωρική βρω στο δρόμο,στο σούπερ κτλ
Θέλω να τροποποιησω το πρόγραμμα,τι θα φτιάξω Πάσχα από πού θα τα πάρω τελικά ποιοι θα έρθουν
Τη δεύτερη μέρα έξω αν έρθουν φίλοι, και άρα τη πρώτη που θα έρθουν γονείς και πιθανόν αδερφή μου να κανονίσω ώστε να μην έχω φαγητά για τη δεύτερη μέρα. Συνήθως τους βάζω και ψήνουν και για την επόμενη
bluerose έγραψε: 24 Απρ 2019, 15:40
Δε βγήκα σήμερα και δε πήρα ή δε κάθησα κάπου μ οποίο χωρικό χωρική βρω στο δρόμο,στο σούπερ κτλ
Θέλω να τροποποιησω το πρόγραμμα,τι θα φτιάξω Πάσχα από πού θα τα πάρω τελικά ποιοι θα έρθουν
Τη δεύτερη μέρα έξω αν έρθουν φίλοι, και άρα τη πρώτη που θα έρθουν γονείς και πιθανόν αδερφή μου να κανονίσω ώστε να μην έχω φαγητά για τη δεύτερη μέρα. Συνήθως τους βάζω και ψήνουν και για την επόμενη
Τώρα σκέφτομαι κι αισθάνομαι αναμονή για τη δεύτερη μέρα. Μακάρι να έρθουν!
Αλλιώς δε μου κάνει όρεξη να βγω
Θα φαμε με γονείς έκανα το καθήκον μου
Θα ταισω και κλειδώσω τη πεθερά και βουρ για έξω με φίλους από την πόλη