!!! DEVELOPMENT MODE !!!
3 ευρώ το σουβλάκι
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: 3 ευρώ το σουβλάκι
Σχισμένο καλάμι λέει, όχι καλάμι ολόκληρο κούφιο. Το σχισμένο τμήμα προφανώς δεν είχε τρύπα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ντάξει, κι εμείς είχαμε ένα γυροπώλη στην Αλεξανδρούπολη που υπηρέτησα, που μας έκανε ψωμάκι με γύρο, και μέσα μας έβαζε αν το ζητούσαμε ρώσικη, ή μελιτζανοσαλάτα. Αλλά τότε τρώγαμε τα πάντα. Πάντως η μπουγάτσα της πόλης ήταν κορυφαία, καθώς και ο πατσάς. Αγάπησα τον πατσά χάρη στην Αλεξανδρούπολη.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Δηλαδή αν σχίσω μια χαρτοπετσέτα στην μέση γίνεται χαρτοπετσετούλα;Spiros252 έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:33 Σχισμένο καλάμι λέει, όχι καλάμι ολόκληρο κούφιο. Το σχισμένο τμήμα προφανώς δεν είχε τρύπα.
Πάντως ξαναλέω ότι η λέξη με αυτήν την έννοια είναι πολύ πρόσφατη. Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, είμαι όλος μάτια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εννοείς δηλαδή ότι το καλαμάκι πόσης είναι έννοια πολύ παλαιότερη απο το καλάμι ψησίματοςhellegennes έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:50Δηλαδή αν σχίσω μια χαρτοπετσέτα στην μέση γίνεται χαρτοπετσετούλα;Spiros252 έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:33 Σχισμένο καλάμι λέει, όχι καλάμι ολόκληρο κούφιο. Το σχισμένο τμήμα προφανώς δεν είχε τρύπα.
Πάντως ξαναλέω ότι η λέξη με αυτήν την έννοια είναι πολύ πρόσφατη. Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, είμαι όλος μάτια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Al Bundy
Ε ναι...πως νομίζεις έπιναν τον μέλανα ζωμό οι Σπαρτιάτες;Beria έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:53
Εννοείς δηλαδή ότι το καλαμάκι πόσης είναι έννοια πολύ παλαιότερη απο το καλάμι ψησίματος![]()
Ακόμα και στις επαρχίες της Νοτιοανατολικής Κίνας το λένε σεχουνιι που θα πει, καλαμάκι, μαλάκα. Στην ίδια περιοχή λένε τη μελιτζανοσαλάτα χουίνεζού, που είναι αρχαία, και σημαίνει άλειψε τις αιμορροΐδες με τσατζίκι να χαρεί ο κώλος σου. τα πρώτα κινέζικα καλαμάκια για κρέας τα πήγανε απόμαχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μαζί με την μπουγάτσα με κιμά που πλέον τη λένε στους πρόποδες του Θιβέτ μπάούγκ, για άγνωστους λόγους.
Ordem e Progresso.
Δεν χρειάζεται να ψάξουμε όλη την ιστορία με σκισμένα καλάμια και τα ρέστα.
Και τα σουβλάκια που χρησιμοποιούμε τώρα δεν είναι ξύλινα είναι από μπαμπού.Δηλαδή καλάμι.
Και τα σουβλάκια που χρησιμοποιούμε τώρα δεν είναι ξύλινα είναι από μπαμπού.Δηλαδή καλάμι.
-
Al Bundy
Cavaliere έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:56 Ακόμα και στις επαρχίες της Νοτιοανατολικής Κίνας το λένε σεχουνιι που θα πει, καλαμάκι, μαλάκα. Στην ίδια περιοχή λένε τη μελιτζανοσαλάτα χουίνεζού, που είναι αρχαία, και σημαίνει άλειψε τις αιμορροΐδες με τσατζίκι να χαρεί ο κώλος σου. τα πρώτα κινέζικα καλαμάκια για κρέας τα πήγανε απόμαχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μαζί με την μπουγάτσα με κιμά που πλέον τη λένε στους πρόποδες του Θιβέτ μπάούγκ, για άγνωστους λόγους.
- hellegennes
Άρα οι καρέκλες από μπαμπού μπορούν να ονομαστούν πλεχτά καλαμάκια.waldorf έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:59 Δεν χρειάζεται να ψάξουμε όλη την ιστορία με σκισμένα καλάμια και τα ρέστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σαφώς.Beria έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:53 Εννοείς δηλαδή ότι το καλαμάκι πόσης είναι έννοια πολύ παλαιότερη απο το καλάμι ψησίματος![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Al Bundy
Αλεξανδρινέ...κόψε τη μαλακία και βρες γυναίκα πάραυτα!hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2019, 17:16Σαφώς.Beria έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:53 Εννοείς δηλαδή ότι το καλαμάκι πόσης είναι έννοια πολύ παλαιότερη απο το καλάμι ψησίματος![]()
Μπορούν να ονομαστούν και κατάλληλα καλάμια να μπουν σε κώλους.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2019, 17:15Άρα οι καρέκλες από μπαμπού μπορούν να ονομαστούν πλεχτά καλαμάκια.
Ordem e Progresso.
και οι δονητές είναι πιο παλιοί από τις ξύλινες ψωλές.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2019, 17:16Σαφώς.Beria έγραψε: 19 Απρ 2019, 16:53 Εννοείς δηλαδή ότι το καλαμάκι πόσης είναι έννοια πολύ παλαιότερη απο το καλάμι ψησίματος![]()
Ordem e Progresso.
Πάντως,είτε λέγονται καλαμάκια είτε σουβλάκια,λίγο βρώμα είναι όλη αυτή η ιστορία.
Οκ ακρίβυνε το χοιρινό οπότε ακριβαίνουν και όλα τα προϊόντα που το περιέχουν.Πόσο ακρίβυνε πια ώστε να χρεώσουν επιπλέον ένα ευρώ ή έστω 80 λεπτά τα 100-120 γραμμάρια;10 ευρώ ανέβηκε το κιλό;
Οκ ακρίβυνε το χοιρινό οπότε ακριβαίνουν και όλα τα προϊόντα που το περιέχουν.Πόσο ακρίβυνε πια ώστε να χρεώσουν επιπλέον ένα ευρώ ή έστω 80 λεπτά τα 100-120 γραμμάρια;10 ευρώ ανέβηκε το κιλό;
-
Al Bundy
Ξεκόλλα πολέμαρχε...έρχεται νόμος που τους αναγκάζει να ασφαλίσουν τους ντελιβεράδες και να τους παρέχουν μηχανάκια και κράνη.waldorf έγραψε: 19 Απρ 2019, 17:37 Πάντως,είτε λέγονται καλαμάκια είτε σουβλάκια,λίγο βρώμα είναι όλη αυτή η ιστορία.
Κουπτόβε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-