18% είναι υπερβολικά υψηλό ποσοστόHighlander έγραψε: 18 Απρ 2019, 13:06Ποιος πιστεύει ότι πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 18%; Θα γελάσουμε πολύ χοντρά στις εκλογές αποτι φαίνεται.
κανονικά ούτε 8% δεν έπρεπε να μαζέψει
18% είναι υπερβολικά υψηλό ποσοστόHighlander έγραψε: 18 Απρ 2019, 13:06Ποιος πιστεύει ότι πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 18%; Θα γελάσουμε πολύ χοντρά στις εκλογές αποτι φαίνεται.
Αρκεί να μην ανέβουν οι φασίστες. Φασίστας και καλός άνθρωπος είναι ασυμβίβαστες έννοιες.
under έγραψε: 18 Απρ 2019, 13:05 Το ζητημα ειναι να φτασει στην αυτοδυναμια η ΝΔ ωστε να μην ειναι ομηρος ξανα των Μαλεληδων.Και φυσικα για να ξεπληρωσει τα γραμματια στους ζαιους.
Ο νγμ και ο στενός κύκλος του έχουν εθνικοσοσιαλιστές καταβολές. Δεν βάζω στο ίδιο καζάνι το απλό ψηφοφόρο της ΧΑ ακόμα και το μέσο στελέχος με αυτούςmetaxoskolikas έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:40λίγο πολύ όλοι όσοι ψηφίζουν χα δηλώνουν εθνικιστές (και δεξιοί). αρκετοί όμως θα προτιμήσουν να ψηφίσουν ΝΔ γιατί νομίζουν ότι θα αλλάξει κάτι άμα ξεκουμπιστεί ο τσίπρας.southern έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:35 Δεν είναι άνθρωποι που αισθάνονται εθνικιστές και κοντά στο νγμ όσοι φεύγουν από τη ΧΑ προς τη ΝΔ. Απογοητευμένοι δεξιοί πατριώτες είναι που έχουν σιχαθεί εντελώς το ΣΥΡΙΖΑ.
Εγώ δεν προσβάλλω το ψηφοφόρο της ΧΑ όπως ο wooded. Ακόμα και η κριτική μου προς τη ΧΑ είναι με πολιτικά επιχειρήματα χωρίς ύβρεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει. Ο Δούμας είναι ελπίδα για το μέλλον.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:22southern έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:20Δεν συγκρίνονται οι άνθρωποι του Δούμα με το Μιχαλολιάκο και το σκληρό πυρήνα της ΧΑ. Κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστοί. Προς το παρόν προτιμώ τον Άδωνι από το Μιχαλολιάκο.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:17
Μα είχες εναποθέσει τις ελπίδες σου σε αυτόν (σε άλλα νήματα ακόμη τις εναποθέτεις).![]()
Προτιμάς ΝΔ γενικώς.
Χειρότερος κι απο το Γούντιν είσαι.
Προτείνεις κάποιους ανύπαρκτους κι ευκόλως διαχειρίσιμους απο η ΝΔ, για τον κόσμο τη ΧΑ, την ίδια στιγμή που εσύ στηρίζεις ΝΔ.
Ο Τσίπρας είναι απίστευτος, πρέπει να φύγει.metaxoskolikas έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:40λίγο πολύ όλοι όσοι ψηφίζουν χα δηλώνουν εθνικιστές (και δεξιοί). αρκετοί όμως θα προτιμήσουν να ψηφίσουν ΝΔ γιατί νομίζουν ότι θα αλλάξει κάτι άμα ξεκουμπιστεί ο τσίπρας.southern έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:35 Δεν είναι άνθρωποι που αισθάνονται εθνικιστές και κοντά στο νγμ όσοι φεύγουν από τη ΧΑ προς τη ΝΔ. Απογοητευμένοι δεξιοί πατριώτες είναι που έχουν σιχαθεί εντελώς το ΣΥΡΙΖΑ.
southern έγραψε: 18 Απρ 2019, 15:11Εγώ δεν προσβάλλω το ψηφοφόρο της ΧΑ όπως ο wooded. Ακόμα και η κριτική μου προς τη ΧΑ είναι με πολιτικά επιχειρήματα χωρίς ύβρεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει. Ο Δούμας είναι ελπίδα για το μέλλον.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:22southern έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:20
Δεν συγκρίνονται οι άνθρωποι του Δούμα με το Μιχαλολιάκο και το σκληρό πυρήνα της ΧΑ. Κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστοί. Προς το παρόν προτιμώ τον Άδωνι από το Μιχαλολιάκο.
Προτιμάς ΝΔ γενικώς.
Προτείνεις κάποιους ανύπαρκτους κι ευκόλως διαχειρίσιμους απο η ΝΔ, για τον κόσμο τη ΧΑ, την ίδια στιγμή που εσύ στηρίζεις ΝΔ.
Είπε ο οπαδός του "συνταγματικού τόξου".Cloud87 έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:47
Αρκεί να μην ανέβουν οι φασίστες. Φασίστας και καλός άνθρωπος είναι ασυμβίβαστες έννοιες.
«Μη με ακουμπάς προδότη - Πήγαινε στα Σκόπια» - "ΟΞΩ .. κοπριά"Pirate7G έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:21 Πολύ θα ήθελα να δω όλους εσάς που πιστεύετε αυτές τις γελοίες και δήθεν δημοσκοπήσεις, μόλις αποδειχθούν πάλι όλες μούφες. Όπως έγινε το12, κι όπως έγινε 3 φορές το 15.
Δεν βαρεθήκατε να ειστε η ανάσα των απατεώνων που κοροϊδεύουν με όλες αυτές τις στημένες κι ολοφάνερα ψεύτικες δημοσκοπήσεις;
καλά ντε. Μη φωνασκείς.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:09Είπε ο οπαδός του "συνταγματικού τόξου".Cloud87 έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:47
ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
1.5 φορά το 15.The Rebel έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:28«Μη με ακουμπάς προδότη - Πήγαινε στα Σκόπια» - "ΟΞΩ .. κοπριά"Pirate7G έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:21 Πολύ θα ήθελα να δω όλους εσάς που πιστεύετε αυτές τις γελοίες και δήθεν δημοσκοπήσεις, μόλις αποδειχθούν πάλι όλες μούφες. Όπως έγινε το12, κι όπως έγινε 3 φορές το 15.
Δεν βαρεθήκατε να ειστε η ανάσα των απατεώνων που κοροϊδεύουν με όλες αυτές τις στημένες κι ολοφάνερα ψεύτικες δημοσκοπήσεις;
εγώ δεν σας έχω βρίσει και είμαι της άποψης ότι η λαϊκή ψήφος είναι ο υπέρτατος κριτής. Εγώ σέβομαι όλους τους συνομιλητές μου που δεν με βρίζουν.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:08southern έγραψε: 18 Απρ 2019, 15:11Εγώ δεν προσβάλλω το ψηφοφόρο της ΧΑ όπως ο wooded. Ακόμα και η κριτική μου προς τη ΧΑ είναι με πολιτικά επιχειρήματα χωρίς ύβρεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει. Ο Δούμας είναι ελπίδα για το μέλλον.Golden Age έγραψε: 18 Απρ 2019, 14:22
Προτιμάς ΝΔ γενικώς.
Το γνωρίζω ότι εσύ αγωνίζεσαι για τη ΝΔ με άλλες μεθόδους. Ο Δούμας είναι απλά μια δικαιολογία για το προστάδιο της ψήφου στη ΝΔ (που πλέον έχει γίνει στάδιο)
Ενώ αν είναι όμηρος των Ψαριανών, Οικονόμου, Τσατσόπουλων, Αμυράδων και Λυμπεράκηδων δεν θα ξεπληρώνει γραμμάτεια...under έγραψε: 18 Απρ 2019, 13:05 Το ζητημα ειναι να φτασει στην αυτοδυναμια η ΝΔ ωστε να μην ειναι ομηρος ξανα των Μαλεληδων.Και φυσικα για να ξεπληρωσει τα γραμματια στους ζαιους.