!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μία ανάλυση που δεν θα αρέσει στις «προοδευτικές» φεμινίστριες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Μία ανάλυση που δεν θα αρέσει στις «προοδευτικές» φεμινίστριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:30
hellegennes έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:05
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 14:19 Αναφέρεσαι σ' ένα μόνο "στατιστικό δεδομένο" το unadjusted gender pay gap και αναιρείς όλη τη στατιστική έρευνα και όλους τους δείκτες που έχει χρησιμοποιήσει.
Οι ίδιοι το λένε. Τα δικά τους λόγια παράθεσα. Το ζουμί είναι ότι το διορθωμένο pay gap εξηγεί κατά πάσα πιθανότητα το 99% της μισθολογικής διαφοράς.
Εγώ παρέθεσα τα δικά τους λόγια, με παραπομπές και ακριβή σελίδα.
Εσύ ένα κείμενο έβαλες, χωρίς πηγή, χωρίς παραπομπή.
Τώρα αυτά που γράφεις εδώ, πάλι χωρίς πηγή και παραπομπή είναι.
Και πιστεύεις ότι το έβγαλα απ' το μυαλό μου ή είναι όντως κείμενο της Eurostat; Σε ρωτάω, γιατί αν πιστεύεις το δεύτερο, αυτό που μου λες τώρα δεν έχει νόημα. Αν πιστεύεις το πρώτο, well..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:39
Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:36 δε βλέπω σχόλια
στρατό θα πάτε;
Εννοείται. Θέλουμε στρατό, θέλουμε άδεια πατρότητας και μειωμένα ωράρια για τους μπαμπαδες και θέλουμε και δικαιοσύνη στο θέμα της επιμέλειας των παιδιών στο διαζύγιο. Επίσης θέλουμε σοβαρότερη αντιμετώπιση στα ανδρικά θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Και θέλουμε άνδρες περισσοτερους άνδρες νηπιαγωγούς, βρεφοκομους κτλ.
Εσύ συγκεκριμένα, όχι οι νεοφεμινίστριες. Οι νεοφεμινίστριες θέλουν αυτό:

We should stop putting women in jail. For anything.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:28
Naida έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:18
plouf έγραψε: 17 Απρ 2019, 11:52
Στο μπολνταρισμενο διαφωνω.Καλο ειναι αυτη την δουλεια να την κανουν μονο γυναικες γιατι εκει εξω κυκλοφορουν πολλοι
παιδεραστες.Ποσες ειναι αλλωστε οι περιπτωσεις που γιναν γνωστες στα ΜΜΕ με παιδεραστες που ηταν δασκαλοι?
Εδω υπαρχουν και περιπτωσεις παιδεραστων που βιαζουν και βρεφη.Σοβαρα τωρα θα εμπιστευοσουν σε εναν αντρα
βρεφονηπιοκομο το βρεφος σου?Εγω νομιζω πως οχι.
Παιδεραστής μπορεί να είναι και ο ίδιος ο πατέρας. Δεν έχει νόημα αυτό που λες.
εχει χαθει τελειως το νοημα, και θα το πω αλλη μια, μπας και.

καλο ειναι καθε δουλεια, να την κανει καποιος/α που ΘΕΛΕΙ να την κανει.
ε, οι περισσοτεροι ανδρες δεν θελουν να ασχολουνται με βρεφη. οι γυναικες θελουν. απο δημοτικο και πανω, παιζει μια καποια ισοροπια, δασκαλοι καθηγητες, εκπαιδευτες σε διαφορες εξοσχολικες δραστηριοτητες, εχει και απο τα 2 φυλα.

απο την αλλη οι γυναικες δε θελουν οικοδομη. θελουν να δουλευουν καλοντυμενες και με φτιαγμενο νυχι μαλλι. οι αντρες δεν πολυνοιαζονται.

δεν υπαρχει καμμια παγκοσμια συνομωσια ποια δουλεια θα κανει καθενας. οτι γουσταρει, και μπορει.
Αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι έτσι έχουν επικρατήσει να είναι ο καταμερισμός. Αυτό δεν είναι ισορροπία όμως. Ναι μπορεί να θέλουν αρκετοί να ασχοληθούν σαν νηπιαγωγοί. Είναι έτσι όμως δομημένη η κοινωνία και φουλ στα στερεότυπα που είναι αποτρεπτικό γι' αυτούς. Το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες. Και όχι δεν είναι το κριτήριο μας να δουλεύουμε με φτιαγμένο μαλλί και νύχι. Μπορούμε να το συνδυάσουμε όμως σε οποιαδήποτε δουλειά.Εδώ κάνουμε contouring στις μούρες μας, ένας τοίχος θα μας τρομάξει να βάψουμε; Σας περνάμε και εσάς ένα χεράκι άσπρισμα αν θέλετε :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Ίφιδα έγραψε: 17 Απρ 2019, 11:55
Γαληνός έγραψε: 17 Απρ 2019, 11:44
Ούτε ο άντρας θα γίνει μητέρα και θα κάνει παιδιά, ούτε η γυναίκα θα γίνει τέρας μυικής δύναμης και αντοχής.
Καμία αντίρρηση σ αυτό, αλλά αυτό δεν είναι ανισότητα, είναι διαφορετικότητα. Είναι βλακώδες να θεωρείσαι ανώτερος επειδή είσαι τέρας μυϊκής δύναμης και αντοχής ή επειδή κανεις παιδιά.
συμφωνούμε,
αυτό όμως δεν το αντιλαμβάνονται πολλές new age δυτικές φεμινίστριες αφού βλέπουν την διαφορετικότητα ως ανισότητα. Και εξ ορισμού το διαφορετικό δεν είναι ποτέ ίδιο. Συνεπώς, δεν γίνεται να υπάρξει πλήρης και καθολική ισότητα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:34
Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:36 δε βλέπω σχόλια
στρατό θα πάτε;
Εννοείται. Θέλουμε στρατό, θέλουμε άδεια πατρότητας και μειωμένα ωράρια για τους μπαμπαδες και θέλουμε και δικαιοσύνη στο θέμα της επιμέλειας των παιδιών στο διαζύγιο. Επίσης θέλουμε σοβαρότερη αντιμετώπιση στα ανδρικά θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Και θέλουμε άνδρες περισσοτερους άνδρες νηπιαγωγούς, βρεφοκομους κτλ.

Βρε συ Χελη είναι σαν να μου λες να παίρνω στα σοβαρά τους mgtow ως αντιπροσώπους σας σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης δικαιωμάτων των ανδρών.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:49
Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:47 χειροπιαστά πράγματα
μια οργανωμένη ομάδα γυναικών να απαιτεί από το κράτος ίση μεταχείριση
με υπογραφές
Γνωρίζεις να υπάρχει τέτοια διαδικασία έτσι ώστε το κράτος να λάβει υπόψιν τις υπογραφές και να ορίσει υποχρεωτική στράτευση για τις γυναίκες;; Εχει ας.πουμε κάποια λογική αυτο που λες;
Ναι, λέγεται κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:42

Βρε συ Χελη είναι σαν να μου λες να παίρνω στα σοβαρά τους mgtow ως αντιπροσώπους σας σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης δικαιωμάτων των ανδρών.
Δεν υπάρχουν διεκδικητές δικαιωμάτων των ανδρών. Υπάρχουν μόνο οι mgtow. Ε, οι νεοφεμινίστριες είναι ακριβώς ό,τι και οι mgtow. Οι υπόλοιποι λεγόμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και δεν βάζουμε ταμπέλες στους εαυτούς μας τύπου «φεμινίστρια» και «μασκιουλιστές». Ή μάλλον, αν θες, λεγόμαστε ανθρωπιστές όσοι θέλουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και ισότιμη μεταχείριση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:52
Naida έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:42

Δεν υπάρχουν διεκδικητές δικαιωμάτων των ανδρών. Υπάρχουν μόνο οι mgtow. Ε, οι νεοφεμινίστριες είναι ακριβώς ό,τι και οι mgtow. Οι υπόλοιποι λεγόμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και δεν βάζουμε ταμπέλες στους εαυτούς μας τύπου «φεμινίστρια» και «μασκιουλιστές».
Κακώς. Είστε αδικημένοι σε αρκετά θέματα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Naida έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:53
:+1: :goodpost: :bravo:
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ναι, δεν θα τα λύσουμε με υστερίες, θα τα λύσουμε υποστηρίζοντας οργανισμούς και κόμματα που θέλουν να προωθήσουν την ισότητα, όχι τα δικαιώματα των αντρών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Γαληνός έγραψε: 17 Απρ 2019, 13:00
Naida έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:53
:+1: :goodpost: :bravo:
Μα εγώ τα λέω και οι υπόλοιπες τα λέμε. Υπάρχουν τομείς που είστε ριγμένοι.
Οι πρώτοι που βάζετε τρικλοποδιά στα σημεία που αδικείται το φύλο σας είστε εσείς οι ίδιοι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ίφιδα έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:23
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:02
Ίφιδα έγραψε: 17 Απρ 2019, 11:57

Το να σκοτωθείς σε μια εργασία είναι θέμα επικινδυνότητας, όχι δυσκολίας και χρειάζεται κανόνες ασφαλείας όχι κοχόνες. Η δουλειά του διανομέα είναι δυσκολότερη απ του εργάτη επειδή σκοτώνονται περισσότεροι διανομείς;
Οι γυναίκες γιατί δεν γίνονται διανομείς; Κι εκεί υπάρχει διάκριση; Ίσως να μου πεις ότι οι περισσότεροι δικυκλιστές είναι άντρες. Ορθόν. Αλλά, γιατί είναι άντρες; Υπάρχει κάποια απαγόρευση να οδηγούν οι γυναίκες μηχανές; Ακόμη περισσότερο, υπάρχει καμιά απαγόρευση να οδηγούν μηχανές και να γίνονται και διανομείς;
Γίνονται ρε παιδιά, πώς θα γίνονται. Βιάζεστε, περιμένετε απ τη μια μέρα στην άλλη να υπάρξουν τόσες γυναίκες όσοι και άντρες. Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο. Όπως χρειάστηκε χρόνος για να υπάρξουν πολλές γυναίκες γιατροί, έτσι συμβαίνει και με όλα τα επαγγέλματα.

Αυτό λέμε οι περισσότεροι τουλάχιστον. Ότι κάποια πράγματα είναι θέμα χρόνου. Τα στερεότυπα με τον χρόνο θα νικηθούν.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2019, 13:11 Ναι, δεν θα τα λύσουμε με υστερίες, θα τα λύσουμε υποστηρίζοντας οργανισμούς και κόμματα που θέλουν να προωθήσουν την ισότητα, όχι τα δικαιώματα των αντρών.
Και σου ξαναλέω λοιπόν ότι οι υστερικές είναι οι αντίστοιχοι mgtow. Θα ακυρώσουμε οποιαδήποτε διεκδίκηση σας ταυτίζοντας σας με την υπερβολή;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ίφιδα έγραψε: 17 Απρ 2019, 10:36
Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2019, 10:15
Ίφιδα έγραψε: 17 Απρ 2019, 09:57

Ο καλύτερος τρόπος για να το μάθεις αυτό είναι να πας πολεμική τέχνη και σκοποβολή.
:lol:
Προς τί τα χάχανα; Πιστεύεις ότι οι πολεμικές τέχνες και η χρήση όπλου δεν βοηθούν στην αυτοάμυνα και την υπεράσπιση των παιδιών ή δε θα ήθελες η γυναίκα σου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τα παιδιά σας;
Πιστεύω ότι οι πολεμικές τέχνες δεν θα σε σωσουν, όπως επίσης πιστεύω ότι η σκοποβολή δεν θα σου μάθει να ρίχνεις εν κινήσει ή/και να ανταλλάξεις πυρά σε πραγματική ανάγκη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
koukouvagia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukouvagia »

hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2019, 12:30
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:30
hellegennes έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:05

Οι ίδιοι το λένε. Τα δικά τους λόγια παράθεσα. Το ζουμί είναι ότι το διορθωμένο pay gap εξηγεί κατά πάσα πιθανότητα το 99% της μισθολογικής διαφοράς.
Εγώ παρέθεσα τα δικά τους λόγια, με παραπομπές και ακριβή σελίδα.
Εσύ ένα κείμενο έβαλες, χωρίς πηγή, χωρίς παραπομπή.
Τώρα αυτά που γράφεις εδώ, πάλι χωρίς πηγή και παραπομπή είναι.
Και πιστεύεις ότι το έβγαλα απ' το μυαλό μου ή είναι όντως κείμενο της Eurostat; Σε ρωτάω, γιατί αν πιστεύεις το δεύτερο, αυτό που μου λες τώρα δεν έχει νόημα. Αν πιστεύεις το πρώτο, well..
Τίποτα από τα δύο.
Όσο δεν βάζεις παραπομπές, για να δούμε αν είναι αξιόπιστες ή όχι και που ακριβώς λέει όλα αυτά που ισχυρίζεσαι απλά δεν τα παίρνω στα σοβαρά.
Θεωρώ πως μπορεί αυτά που λες και τα κείμενα που βάζεις να είναι από τριτοτέταρτης κατηγορίας sites ή ακόμη και από sites που παράγουν Fake News.

Δεν σου ζητάω κάτι παράλογο, απλά να τεκμηριώσεις τον λόγο σου, ο οποίος αντιτίθεται σε τεκμηριωμένα στοιχεία που παρέθεσα.
Εκτός αν είναι η γνώμη σου και η πίστη σου αυτή, οπότε δεν έχει νόημα η όλη η συζήτηση.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”