Εύκολο να ξέρεις τι έγινε. Κάμερες που καταγράφουν κάθε σημείο μέσα και έξω.ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2019, 13:57 Δεν νομίζω ότι είναι εύκολη υπόθεση η επίβλεψη ενός τόσο μεγάλου μνημείου όταν κυκλοφορούν πολλοί εργάτες και χιλιάδες τουρίστες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καίγεται η Παναγία των Παρισίων
Re: Καίγεται η Παναγία των Παρισίων
Εννοείς ότι είχαν ή ότι θα μπορούσαν να έχουν;
Ό,τι, (όσο μικρή πιθανότητα ) και να προκάλεσε την φωτιά, δεν υπάρχει περιπτωση να ανακοινωθεί οτιδήποτε άλλο από "ατύχημα".
Ο συμβολισμός του συγκεκριμένου κτιρίου (με Ζαν ντ' Άρκ κλπ μέσα) δεν αφήνει πολλά περιθώρια.
Ο συμβολισμός του συγκεκριμένου κτιρίου (με Ζαν ντ' Άρκ κλπ μέσα) δεν αφήνει πολλά περιθώρια.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διαβάζει η Μακρόναινα το ποστ μου και χαμογελώντας χαιρέκακα λέει μέσα απ' τα δόντια της, εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις.enaon έγραψε: 16 Απρ 2019, 13:01γυναικεία αλληλεγγύη .Gherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:03 Δεν πείθει ο Μακρόν. Δεν τα κατάφερε με το προηγούμενο μνημείο που έχει αποκλειστικά.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Λετε να δουμε καμμια τροματροκατικη οργανωση να αναλαμβανει την ευθυνη;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι.
χμμ, έχεις σκοπό να βρεις γκέι νεανία αργότερα να σε γυρνάει. Οκ.Gherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 14:24Διαβάζει η Μακρόναινα το ποστ μου και χαμογελώντας χαιρέκακα λέει μέσα απ' τα δόντια της, εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις.enaon έγραψε: 16 Απρ 2019, 13:01γυναικεία αλληλεγγύη .Gherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:03 Δεν πείθει ο Μακρόν. Δεν τα κατάφερε με το προηγούμενο μνημείο που έχει αποκλειστικά.![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παιδια, έτσι ειναι ο καπιταλισμός, οποιος δεν αλλάζει, καίγεται.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Να αντέξουν τα μνημεία που είχαν την πρόνεια να είναι πυρήμαχα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- Μαυροβασίλης
θίξαμε το είδωλο και στρίβει αλα γαλλικά (Gherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 13:56Εσύ κουοτάρεις, ο ΣΕ όμως ούτε βλέφαρο δεν παίζει και στεναχωριέμαι.Μαυροβασίλης έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:29κουοτάρω γιατί αυτό δεν πρέπει να χαθείGherschaagk έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:03
Δεν πείθει ο Μακρόν. Δεν τα κατάφερε με το προηγούμενο μνημείο που έχει αποκλειστικά.![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
stergiosbik
Παιζει σοβαρα,μαλλον σιγουρο,να την καψανε.
Πώς κάηκε η Παναγία των Παρισιών; Ενα βίντεο – ντοκουμέντο και πολλές θεωρίες συνωμοσίας
Ισπανικό δίκτυο τηλεόρασης κατέγραψε την ώρα της πυρκαγιάς έναν άνθρωπο να κυκλοφορεί με κίτρινο γιλέκο. Οι εργάτες λένε ότι είχαν τελειώσει τις εργασίες τους σχεδόν 1 ώρα και 20 λεπτά προτού ξεσπάσει η φωτιά
https://www.in.gr/2019/04/16/world/pos- ... ynomosias/
Πώς κάηκε η Παναγία των Παρισιών; Ενα βίντεο – ντοκουμέντο και πολλές θεωρίες συνωμοσίας
Ισπανικό δίκτυο τηλεόρασης κατέγραψε την ώρα της πυρκαγιάς έναν άνθρωπο να κυκλοφορεί με κίτρινο γιλέκο. Οι εργάτες λένε ότι είχαν τελειώσει τις εργασίες τους σχεδόν 1 ώρα και 20 λεπτά προτού ξεσπάσει η φωτιά
https://www.in.gr/2019/04/16/world/pos- ... ynomosias/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 16 Απρ 2019, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η επίθεση στον πρόεδρο μακρόν, την πιο δύσκολη έως τώρα στιγμή της θητείας του 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ρε πόντικα, πώς γίνεται, τέκνο του ιστορικού ΠαΣοΚ, να υποστηρίζεις αυτόν τον τίποτα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2019, 14:38Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η επίθεση στον πρόεδρο μακρόν, την πιο δύσκολη έως τώρα στιγμή της θητείας του
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι, έχω σκοπό να γεράσω. Κανονικά.
Πέρυσι τέτοιο καιρό είμαι πρωινή σε κατάστημα με ρούχα, πάω ταμείο και μπροστά μου είναι μια 27χρονη, πολύ ωραία, πολύ περιποιημένη, λίγο αλαφιασμένη. Και όπως κάνει να πληρώσει, με κάρτα εννοείται, βλέπω το χέρι μιας 65χρονης. Το είπα σε μια φίλη και μου είπε συγχαρητήρια στον πλαστικό της. Δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Δεν πιστεύω να έμπαινα στη διαδικασία να τα στάζω κάθε δίμηνο γερά για να παραμείνω "νέα".
Παρόλα αυτά, αν είναι νεανίας, δε καμία περίπτωση δεν θέλω να είναι γκέι.
Μα λέω κι εγώ, τόση απαξίωση πια;;
Οποιοσδήποτε μπορεί να εκφέρει την άποψη του χωρίς να προσφεύγει σε ύβρεις και υποτιμητικά σχόλια. Σχόλια, όμως, που προσβάλλουν τα πιστεύω άλλων χρηστών ή άλλους χρήστες αυτοπροσώπως θα διαγράφονται πάραυτα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 8 Απαντήσεις