Γιαυτο θα τους πληρωσεται σε ειδος.Το παραμυθι οτι παραλαβατε καμμενη γη ετοιμο το εχεται και συνεχιζεται την εφαρμογη των μνημονιων.Απλο.Η υποθεση της Δελτα ειναι χαρακτηριστικη παντως.Chainis έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:09Ενώ τώρα τα ταμεία είναι γεμάτα, σπάνε!zteo έγραψε: 11 Απρ 2019, 18:31Επισης μετα τις εκλογες τα τιμημενα λαμογια θα λεηλατησουν τα κρατικα κτιρια με το αζημιωτο φυσικα.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 18:28 Συντρόφια αναρχομπαχαλάκηδες, καπνίστε τον μπάφο της ειρήνης.
Μετά τις εκλογές τα τιμημένα ΜΑΤ θα σας ρίχνουν το αγνό, δεξιό ξύλο που τόσο έχει λείψει από τα μαζοχιστικά κορμιά σας.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παράνομες επίχειρήσεις της αστυνομίας στα Εξάρχεια
Re: Παράνομες επίχειρήσεις της αστυνομίας στα Εξάρχεια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να τα έχετε βάλει στον κώλο σας πρώτα για να είναι πιο λειτουργικά.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 18:52Ά, έτσι σας αρέσει;Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 18:34Εσείς εκεί τώρα που είσαι κωλοδαχτυλιάζεστε με ευλάβεια ή έτσι στο φαιδρό;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 18:28 Συντρόφια αναρχομπαχαλάκηδες, καπνίστε τον μπάφο της ειρήνης.
Μετά τις εκλογές τα τιμημένα ΜΑΤ θα σας ρίχνουν το αγνό, δεξιό ξύλο που τόσο έχει λείψει από τα μαζοχιστικά κορμιά σας.![]()
Με τα γκλομπ θα περάσετε σε άλλο επίπεδο.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Δημοκράτης
σύντροφε ούτε λίγο ούτε πολύ μας λες ότι θα τον πιείτε στις εκλογέςzteo έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:14Γιαυτο θα τους πληρωσεται σε ειδος.Το παραμυθι οτι παραλαβατε καμμενη γη ετοιμο το εχεται και συνεχιζεται την εφαρμογη των μνημονιων.Απλο.Η υποθεση της Δελτα ειναι χαρακτηριστικη παντως.
((Συντροφε)) δεν ειμαι Συριζα και ναι περιμενω να ειναι πρωτο κομμα η ΝΔ.Απλα δεν τους βλεπω για αυτοδυναμια.Δημοκράτης έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:37σύντροφε ούτε λίγο ούτε πολύ μας λες ότι θα τον πιείτε στις εκλογές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ξέρω άμα το γράψατε.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ορδές να εκκενώνουν τα Εξάρχεια τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ήξεραν για την επιχείρηση της αστυνομίας.
Οι γιοί των Συριζαίων θα είχαν ειδοποιηθεί από τους μπαμπάδες τους και θα το έμαθαν και οι άλλοι.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ορδές να εκκενώνουν τα Εξάρχεια τις πρώτες πρωινές ώρες.
Οι γιοί των Συριζαίων θα είχαν ειδοποιηθεί από τους μπαμπάδες τους και θα το έμαθαν και οι άλλοι.
Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:01 Δεν ξέρω άμα το γράψατε.
Οι γιοί των Συριζαίων θα είχαν ειδοποιηθεί από τους μπαμπάδες τους και θα το έμαθαν και οι άλλοι.![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Βινόσαυρος
φαντάσου πόσες οικογένεις θα ξεκληρίζονταν αλλιώς.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2019, 12:01Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:01 Δεν ξέρω άμα το γράψατε.
Οι γιοί των Συριζαίων θα είχαν ειδοποιηθεί από τους μπαμπάδες τους και θα το έμαθαν και οι άλλοι.![]()
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Μπορεί να τους βρίσκαν απαλλοτρίωναν άλλο σπίτι οι συριζαίοι φιλάνθρωποι.Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 13:57φαντάσου πόσες οικογένεις θα ξεκληρίζονταν αλλιώς.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2019, 12:01Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:01 Δεν ξέρω άμα το γράψατε.
Πάνος Σκουρλέτης
Πάγκαλος: Για να σωθούν τα Εξάρχεια χρειάζεται η παρέμβαση του Στρατού και η μεταφορά του Πολυτεχνείου
https://www.iefimerida.gr/politiki/pagk ... si-stratoy
Τώρα βέβαια τι εννοεί με την μεταφορά Πολυτεχνείου....
https://www.iefimerida.gr/politiki/pagk ... si-stratoy
Τώρα βέβαια τι εννοεί με την μεταφορά Πολυτεχνείου....
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Το ολοκαύτωμα θα χλώμιαζε μπροστά σε αυτό που ετοίμαζε η κομουνιστική κυβέρνηση της Αθήνας.Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 13:57φαντάσου πόσες οικογένεις θα ξεκληρίζονταν αλλιώς.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2019, 12:01Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:01 Δεν ξέρω άμα το γράψατε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Chainis έγραψε: 15 Απρ 2019, 13:52Το ολοκαύτωμα θα χλώμιαζε μπροστά σε αυτό που ετοίμαζε η κομουνιστική κυβέρνηση της Αθήνας.Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 13:57φαντάσου πόσες οικογένεις θα ξεκληρίζονταν αλλιώς.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2019, 12:01
Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πήζεις ωρέ;Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 13:57φαντάσου πόσες οικογένεις θα ξεκληρίζονταν αλλιώς.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2019, 12:01Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:01 Δεν ξέρω άμα το γράψατε.
Πήζουν οι φασίστες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Βινόσαυρος
Σοβαρά τώρα προσπαθείς να με προκαλέσεις εκμεταλευόμενος
τον ανθρώπινο πόνο των οικογενειών; Μπραβο σου για τον
χαρακτήρα που έχεις.
τον ανθρώπινο πόνο των οικογενειών; Μπραβο σου για τον
χαρακτήρα που έχεις.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Λίνο Βεντούρα
Chainis έγραψε: 15 Απρ 2019, 13:52Το ολοκαύτωμα θα χλώμιαζε μπροστά σε αυτό που ετοίμαζε η κομουνιστική κυβέρνηση της Αθήνας.Βινόσαυρος έγραψε: 12 Απρ 2019, 13:57φαντάσου πόσες οικογένεις θα ξεκληρίζονταν αλλιώς.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2019, 12:01
Αυτο ειναι σιγουρο οτι ειδοποιηθηκαν. Δεν χρειαζοταν να μας το αναφερεις καν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 44 Απαντήσεις