!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΔ: Η μίζα ειναι καθηκον
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΝΔ: Η μίζα ειναι καθηκον
To enaonουλίνι είναι το πιο γλυκό συριζάκι απ' όλα 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
ναι ρε γαμώτο, δεν μπορώ να εκνευριστώ πιά, τι έπαθα; Ίσως που χόρτασα εξουσία, βαρέθηκα. Πήρες το μονόκυκλο;
Αν η ΝΔ δεν ήταν το κόμμα της μιζας, της ρεμουλας, της απάτης κλπ αυτή η συζήτηση δεν θα γίνονταν τώρα.
Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως για να μιλήσομε και λίγο σοβαρά, το νήμα αυτό είναι μικρογραφία της συμφοράς που βρήκε τον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό την τελευταία τετραετία: μια δράκα απολύτως ανηθικων επιτήδειων να ποδηγετεί μια μάζα κρετίνων
Ακριβής περιγραφή της σχέσης νδ με τον λαό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:57 Πάντως για να μιλήσομε και λίγο σοβαρά, το νήμα αυτό είναι μικρογραφία της συμφοράς που βρήκε τον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό την τελευταία τετραετία: μια δράκα απολύτως ανηθικων επιτήδειων να ποδηγετεί μια μάζα κρετίνων
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σοβαρά ομιλώ, ο καλύτερος είσαι. Ταγκάρεις, συζητάς, δε τραμπουκίζεις σαν κάτι άλλα γομάριαenaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:56ναι ρε γαμώτο, δεν μπορώ να εκνευριστώ πιά, τι έπαθα; Ίσως που χόρτασα εξουσία, βαρέθηκα. Πήρες το μονόκυκλο;![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είναι επειδή έχει μαζέψει εμπειρία τοσα χρόνια.Pirate7G έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:58Ακριβής περιγραφή της σχέσης νδ με τον λαό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:57 Πάντως για να μιλήσομε και λίγο σοβαρά, το νήμα αυτό είναι μικρογραφία της συμφοράς που βρήκε τον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό την τελευταία τετραετία: μια δράκα απολύτως ανηθικων επιτήδειων να ποδηγετεί μια μάζα κρετίνων
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
έλα ρεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:04 (προχθές έφτασε, ακόμα δεν έχω τολμήσει να βγω εκτός σπιτιού.... είμαι στη φάση που μου φεύγει και το κηνυγάω από πίσω και πέφτει στους καναπέδες και τα τραπέζια και τα γαμάει όλα)
θα σου βάλω ένα βιντεάκι στο σωστό νήμα, δες το, θα γλυτώσεις χρόνο και σε 3 μέρες θα εισαι έτοιμος για βόλτα. Πολυ χαίρομαι που έπεισα κάποιον απο εδώ, πόσο μάλιστα που εισαι εσύ και θα έχεις όλη την χαρά να με βάλεις τα 10 μέτρα αν ειναι μάπα. Αλλα δεν ειναι, ειμαι σίγουρος.
Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η Δεξιά! Αυτό ακριβώς!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
εσύ μου έχεις γλυτώσει ούτις, ασε την δεξια και πιάσε το μονόκυκλο, γυμναστική φοβερή.
- Otto Weininger
+ 1000ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:57 Πάντως για να μιλήσομε και λίγο σοβαρά, το νήμα αυτό είναι μικρογραφία της συμφοράς που βρήκε τον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό την τελευταία τετραετία: μια δράκα απολύτως ανηθικων επιτήδειων να ποδηγετεί μια μάζα κρετίνων
- Otto Weininger
Να τος κι ο άλλος.
Διάβασε την επικεφαλίδα και έβαλε την κασέτα.
Δε μπορούσες κι εσύ, έπρεπε να τσουβαλιάσεις. Η μάζα κρετίνων που γράφεις είναι πρώην σύντροφοί σου στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν ήρθαν από τον Άρη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ψηφοφόροι του κόμματος που συγκυβέρνησε μαζί με το Σαμαρά είναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Απρ 2019, 19:57 Πάντως για να μιλήσομε και λίγο σοβαρά, το νήμα αυτό είναι μικρογραφία της συμφοράς που βρήκε τον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό την τελευταία τετραετία: μια δράκα απολύτως ανηθικων επιτήδειων να ποδηγετεί μια μάζα κρετίνων
Υ.Γ. Αν πάλι εμπεριέχει στοιχεία αυτοκριτικής πάω πάσο και respect.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εν τω μεταξύ ο Αθανασίου κατηγόρησε την ΕΡΤ για παραποίηση των λεγομένων του την στιγμή που οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον προστατεύσουν ωθώντας τον να το ανασκευάσει. Μαλακία του.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 478 Απαντήσεις
- 12031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-