!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΔ: Η μίζα ειναι καθηκον
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: ΝΔ: Η μίζα ειναι καθηκον
O Αθανασίου της ΝΔ είπε ότι καλά έκανε ο Λοβέρδος γιατί "η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού"
Ο Βενιζέλος είπε ότι αν προκύψει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, τότε θα παραγραφούν όλα τα αδικήματα υπουργών.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μετά απ'αυτά η ψήφος στη ΝΔ είναι μονόδρομος.
Ο Βενιζέλος είπε ότι αν προκύψει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, τότε θα παραγραφούν όλα τα αδικήματα υπουργών.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μετά απ'αυτά η ψήφος στη ΝΔ είναι μονόδρομος.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το λεει ο Αθανασιου στο βιντεο : τον λαδωνουν γιατι ειναι υπουργος.Δεν λεει οτι ειναι νομιμο.Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:26θες λίγο να μας το πεις αυτό και στα ελληνικά, γιατί δεν κατάλαβα τίποταunder έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:09 Να γιατι λεμε οτι οι ζαιοι ειναι αγραμματοι που απευθυνονται σε αγραμματους.
Ο Αθανασιου δεν λεει οτι πρεπει να παιρνει μιζα ο υπουργος αλλα οταν εκτελει τα καθηκοντα του τοτε παιρνει τη μιζα.
Αυτο φυσικα εχει να κανει με το νομο περι ευθυνης υπουργων κλπ και το οτι βασει αυτου του νομου δεν παραπεμπεται ο υπουργος λογω δωροδοκιας αλλα μονο λογω ξεπλυματος.Αυτο που εγινε με τον Τσοχατζοπουλο δλδ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
δες το εδώ για λίγο ακόμα στ, στο λιβε πήγαινε πίσω τον χρόνο στις 10:42 σήμερα το πρωί, και βγάλε άκρη.
ακόμα χειρότερα νομίζω τα λέει.
https://webtv.ert.gr/ert1-live/
Ναι παλληκάρι μου, αυτό το κατάλαβα. Αν δεν ήταν υπουργός και ήταν νηπιαγωγός δεν θα τον λάδωνανunder έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:36Το λεει ο Αθανασιου στο βιντεο : τον λαδωνουν γιατι ειναι υπουργος.Δεν λεει οτι ειναι νομιμο.Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:26θες λίγο να μας το πεις αυτό και στα ελληνικά, γιατί δεν κατάλαβα τίποταunder έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:09 Να γιατι λεμε οτι οι ζαιοι ειναι αγραμματοι που απευθυνονται σε αγραμματους.
Ο Αθανασιου δεν λεει οτι πρεπει να παιρνει μιζα ο υπουργος αλλα οταν εκτελει τα καθηκοντα του τοτε παιρνει τη μιζα.
Αυτο φυσικα εχει να κανει με το νομο περι ευθυνης υπουργων κλπ και το οτι βασει αυτου του νομου δεν παραπεμπεται ο υπουργος λογω δωροδοκιας αλλα μονο λογω ξεπλυματος.Αυτο που εγινε με τον Τσοχατζοπουλο δλδ.
Τώρα που είναι υπουργός και τον λαδώνουν, τι προτείνει;
Γιατί αυτό που λέει έχει δύο αναγνώσεις:
Ή είναι εντελώς ηλίθιος και παραδέχεται ότι τα παίρνει και καμαρώνει κι όλας στα μούτρα μας
Ή είναι εντελώς ηλίθιος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
είναι εντελώς ηλίθιος, αυτό ειναι σίγουρο, τον ακούω λίγη ώρα και οκ, εντελώς. Ποιός αντικειμενικός θα προσπαθήσει να καταλάβει αν είναι και λαμόγιο ή σκέτα ηλίθιος;
- Eθνικοκοινωνιστης
και η ντορα ετρεξε να κρατησει αποστασεις
ετοιμαστειτε για συγκυβερνηση ελληνιαρηδες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
στις 10:54 δίνει ρεσιτάλ, σπάει κάθε βλακόμετρο που υπάρχει νομίζω, αλλά θέλουμε την αντικειμενική άποψη ενός νεοδημοκράτη. Δείτε τον ένας ρε παιδιά και πείτε, εκεί που παίρνει φόρα και λέει οτι όλα είναι οκ γιατί έχουν γίνει τεχνικά λάθη απο τους εισαγγελείς και αχαχαχούχα την γλυτώσαμε, τέλος, του πετάμε μία τούρτα ή όχι;
ο αθανασίου λέει και επιμένει αντί να το αφήσει να πέσει διότι είναι εντελώς στόκος, οτι είναι καθήκον του υπουργού να πάρει την μίζα και του δικαστηρίου να κρίνει αν έκανε καλώς, και μέχρι τώρα δεν έχει πει τίποτα για κακώς οπότε καλώς θα είναι.under έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:36 Το λεει ο Αθανασιου στο βιντεο : τον λαδωνουν γιατι ειναι υπουργος.Δεν λεει οτι ειναι νομιμο.
Ο Αθανασίου είναι δικαστικός που έγινε υπουργός. Δεν είναι μπακάληςenaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 15:00ο αθανασίου λέει και επιμένει αντί να το αφήσει να πέσει διότι είναι εντελώς στόκος, οτι είναι καθήκον του υπουργού να πάρει την μίζα και του δικαστηρίου να κρίνει αν έκανε καλώς, και μέχρι τώρα δεν έχει πει τίποτα για κακώς οπότε καλώς θα είναι.under έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:36 Το λεει ο Αθανασιου στο βιντεο : τον λαδωνουν γιατι ειναι υπουργος.Δεν λεει οτι ειναι νομιμο.
Αυτό που λέει δεν είναι γλωσσικό ολίσθημα
Είναι άποψη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
που εισαι ρε Εκτορα τωρα που σε χρειαζομαστε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ξεκάθαρα, το λέει και με στίλ σαν να λέει μην μου κολλάτε, ξέρω τι λέω, η μίζα είναι νόμιμη, τέλος. Εντελώς ηλίθιος που μας ενημέρωσε ή απλά είχε τα νεύρα του και είπε να μας σφαλιαρίσει λίγο;Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 15:04 Ο Αθανασίου είναι δικαστικός που έγινε υπουργός. Δεν είναι μπακάλης
Είναι άποψη
Ο Αθανασίου σε ποια τάση της ΝΔ ανήκει;Του κρυπτοφασίστα καλαματιανού είναι ή μητσοτακικός;
Αυτό λέω ρε σεις!enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 15:08ξεκάθαρα, το λέει και με στίλ σαν να λέει μην μου κολλάτε, ξέρω τι λέω, η μίζα είναι νόμιμη, τέλος. Εντελώς ηλίθιος που μας ενημέρωσε ή απλά είχε τα νεύρα του και είπε να μας σφαλιαρίσει λίγο;Beria έγραψε: 11 Απρ 2019, 15:04 Ο Αθανασίου είναι δικαστικός που έγινε υπουργός. Δεν είναι μπακάλης
Είναι άποψη
Ο τύπος κάνει δήλωση. Σοβαρή
Δεν είναι κάποιος που χάνει τα λόγια του και μπερδεύεται
Γιατί το κάνει ρωτάω
Εϊναι κυνικός;
Κάτι ετοιμάζει;
Κάποιον δίνει;
πείτε ρε
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Η μόνη τρίπλα θα ήταν να πει ότι την παίρνει για να μπορεί να αποδείξει την απόπειρα δωροδοκίας.
τεσπα, τρομερή αυτή η νδ ρε γαμώτο. Εκεί που ο σύριζα πάλι τα έκανε σκατά και θα είχαμε ένα ακόμα φιάσκο αρκεί να κάνανε τις πάπιες, τσούπ, ο σατανικός εγκέφαλος και ο οττο στο φόρουμ, ο αθανασίου στην τιβι, καταφέρνουνε να χάσουνε ενώ τρέχουν μόνοι τους πάλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 478 Απαντήσεις
- 12031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 7 Απαντήσεις