!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!
Re: Η μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!
Και ο κεντρικός ομιλητής λίγο πριν τη συντριβή του...

-
Δημοκράτης
φυσικά και θα τα πάρεις, π΄σιτεψε με κάτι με λέει ότι ο τραπεζικός μου λογαριασμός έιναι πολύ πιο μεγάλος από τον δικό σου-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:41Φράγκα λες;Δεν έχω κόλλημα υπό τον όρο να ξέρω ότι θα τα πάρω.Και αυτό που λέω το εννοώ.Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:38τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεςι ότι σε λέει κάποιος να πας ένα στοίχημα; Δηλαδφή ακόμα και για ζαίο είναι απλά ελληνικά-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:23 Τι στοίχημα να βάλω ρε νούμερο;Σου φαίνομαι να κάνω την πάπια μέσα από τις δημοσιεύσεις μου;Όποτε γράφω είτε το βουτυρόπαιδο ρίχνει σύρμα για αποκλεισμό είτε πλακώνετε δέκα δέκα μαζί και απαντάτε.Οι περισσότεροι είστε στο ιγκνόρ και μου χαλάτε τη διάθεση όταν σας διαβάζω ακόμα και χωρίς τη θέλησή μου μέσω παραθέσεων που κάνουν άλλοι.Να σας είχα μπροστά μου με αναπτήρα και υγροποιημένο να σας ψέκαζα ρε,σαν τις κατσαρίδες είστε συνώνυμο της γλίτσας...άνθρωποι του υπονόμου που αντί νερού πίνουν αστικά λύματα.
![]()
Πας στοίχημα ρε κότα ή όχι;
Μου αρκεί όμως να υποσχεθείς ότι από 26 Μαίου δεν θα γράψεις μαλακίες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για 2 μήνες
- Highlander
Εγώ έχω πάει ήδη στοίχημα με κάποιους χρήστες για το ποια δημοσκόπηση θα βρίσκεται περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Του Documento ή των ΣΚΑΙ ΒΗΜΑ κλπ. Θες κι εσύ;Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:13 71 μη κάνεις την πάπια. Πάμε στοίχημα ότι σε 45 μέρες θα φάτε ένα τσουτσούνι σαν του γαιδάρου στις εκλογές ή όχι;
Άμα χάσεις βάζεις για ένα μήνα αβαταρ τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ,άμα χάσω βάζω για ένα μήνα, μέχρι 26 Ιουνίου, τη σημαία της ΝΔ.
- Highlander
Ώπα. Χτυπήσαμε φλέβα εδώ. Φίλε, θες να μας πεις τις προβλέψεις σου για τις ευρωεκλογές; (Νικητής και διαφορά;)Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:30 Ρε άντε στη Βενεζουέλα να δεις αν ερχομαι, που θα μας πεις και να ξεκουβαλησουμε. Θα σχολιάζουμε ο,τι γουστάρουμε, γιατί απλα μπορούμε, και γιατί δε μας αρκεί να χάσετε με 10-15 μονάδες. Να αφανιστείτε θέλουμε, και να γυρίσει το Κινάλ στην αξ. αντιπολίτευση, γιατί δε θελουμε σούργελα ποινικού και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος (εδώ κλέβω, είναι ατάκα Τζήμερου αυτή, πολύ πετυχημένη ομως) να έχουν καμία επαφή με την εξουσία. Θα θέλατε να μπορείτε να κλείνετε τα στοματα οσων σας κράζουν, οπως γίνεται στα καθεστωτα που γουστάρετε, αλλά εδώ είναι Ελλάδα και Ε.Ε, και δεν έχει ούτε προκειται ποτέ να έχει τετοια, χωνέψτε το.
Α, και επειδη το τονίζεις συνεχώς: στα παπάρια μας αν μας τρως στη μάπα, δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε, αλλά να σας ξεφτιλίσουμε για να πειστεί κάνας σοβαρος άνθρωπος που ψηφίζει και να μεγαλώσει κι άλλο η επερχομενη συντριβή σας. Εσείς είστε χαμένη υποθεση.
Τώρα είπαμε για φράγκα και το γυρνάς στις δημοσιεύσεις;Είμαι μέσα σε στοίχημα για κάθε τύπου εκλογές υπό τον όρο ότι θα υπογραφεί χαρτί που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για να πάρω τα λεφτά μου.Αν και γνώμη μου είναι ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι μποτάκι έμμισθο όπως και ο άλλος ο αδωνίστρια.Αν είσαι υπαρκτό νεοαλήτικο κατακάθι είμαι μέσα σε στοίχημα με φράγκα αποκλειστικά.Οι καταθέσεις σου δε με αφορούν,χεσμένες τις έχω όπως και σένα τον ίδιο...για την ώρα δεν είσαι στη λίστα πάντως και μπορώ να σε διαβάζω.
-
Δημοκράτης
δεν με ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις. ΑΝ γουστάρεις στοίχημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον πιεει κανονικά στις 26. Υποτίθεται ότι ισχυρίζεστε ότι θα νικήσετε και πίτσες μπλεHighlander έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:45Εγώ έχω πάει ήδη στοίχημα με κάποιους χρήστες για το ποια δημοσκόπηση θα βρίσκεται περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Του Documento ή των ΣΚΑΙ ΒΗΜΑ κλπ. Θες κι εσύ;Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:13 71 μη κάνεις την πάπια. Πάμε στοίχημα ότι σε 45 μέρες θα φάτε ένα τσουτσούνι σαν του γαιδάρου στις εκλογές ή όχι;
Άμα χάσεις βάζεις για ένα μήνα αβαταρ τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ,άμα χάσω βάζω για ένα μήνα, μέχρι 26 Ιουνίου, τη σημαία της ΝΔ.
-
Δημοκράτης
ρε κόψε τις μαλακίες, δεν είπα τίποτα για δημοσκοπήσεις και τι να υπογράψω βρε ούφο 2500χλμ μακριά από την Ελλάδα; Αν γυοστάρεις στοίχημα με λεφτά μέσα αλλά να μη χαθείς μετά τις 26-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:48 Τώρα είπαμε για φράγκα και το γυρνάς στις δημοσιεύσεις;Είμαι μέσα σε στοίχημα για κάθε τύπου εκλογές υπό τον όρο ότι θα υπογραφεί χαρτί που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για να πάρω τα λεφτά μου.Αν και γνώμη μου είναι ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι μποτάκι έμμισθο όπως και ο άλλος ο αδωνίστρια.Αν είσαι υπαρκτό νεοαλήτικο κατακάθι είμαι μέσα σε στοίχημα με φράγκα αποκλειστικά.Οι καταθέσεις σου δε με αφορούν,χεσμένες τις έχω όπως και σένα τον ίδιο...για την ώρα δεν είσαι στη λίστα πάντως και μπορώ να σε διαβάζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Α, τελικά, δεν είναι μεγαλύτερο σε χωρητικότητα, ε; 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Highlander
Εσείς ισχυρίζεστε ότι οι δημοσκοπήσεις ΣΚΑΙ και ΒΗΜΑ είναι έγκυρες και αξιόπιστες και αυτές θα επιβεβαιωθούν, ενώ του Documento είναι κάλπικες και θα διαψευσθούν.Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:51δεν με ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις. ΑΝ γουστάρεις στοίχημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον πιεει κανονικά στις 26. Υποτίθεται ότι ισχυρίζεστε ότι θα νικήσετε και πίτσες μπλεHighlander έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:45Εγώ έχω πάει ήδη στοίχημα με κάποιους χρήστες για το ποια δημοσκόπηση θα βρίσκεται περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Του Documento ή των ΣΚΑΙ ΒΗΜΑ κλπ. Θες κι εσύ;Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:13 71 μη κάνεις την πάπια. Πάμε στοίχημα ότι σε 45 μέρες θα φάτε ένα τσουτσούνι σαν του γαιδάρου στις εκλογές ή όχι;
-
Δημοκράτης
δεν είμαι πολλοί καραγκιοζάκο, ένας είμαι και δεν ισχυρίζομαι τίποτα πέρα από το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις 26 θα τον πιειε άσχημα. Συμφωνείς ή όχι΄
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 09 Απρ 2019, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στραβός είσαι ρε;Έγραψα δημοσιεύσεις και απαντάς για δημοσκοπήσεις.Επίσης παρατηρώ ξαφνικά παρουσιάζεις συμπτώματα δυσλεκτικού.Ο κόσμος κατάλαβε τι ρόλο βαράς.Δε σε βάζω στο ιγκνόρ για ένα μόνο λόγο,για την ώρα δε μου έχεις χαλάσει τη διάθεση ποτέ όπως ο υπόλοιπος έμετος εδώ μέσα.Και έμμισθος μποτάκιας να είσαι δε με απασχολεί,αρκεί να μη μου γαμάς τη ψυχή όπως η υπόλοιπη λέρα εδώ.Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:53ρε κόψε τις μαλακίες, δεν είπα τίποτα για δημοσκοπήσεις και τι να υπογράψω βρε ούφο 2500χλμ μακριά από την Ελλάδα; Αν γυοστάρεις στοίχημα με λεφτά μέσα αλλά να μη χαθείς μετά τις 26-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:48 Τώρα είπαμε για φράγκα και το γυρνάς στις δημοσιεύσεις;Είμαι μέσα σε στοίχημα για κάθε τύπου εκλογές υπό τον όρο ότι θα υπογραφεί χαρτί που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για να πάρω τα λεφτά μου.Αν και γνώμη μου είναι ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι μποτάκι έμμισθο όπως και ο άλλος ο αδωνίστρια.Αν είσαι υπαρκτό νεοαλήτικο κατακάθι είμαι μέσα σε στοίχημα με φράγκα αποκλειστικά.Οι καταθέσεις σου δε με αφορούν,χεσμένες τις έχω όπως και σένα τον ίδιο...για την ώρα δεν είσαι στη λίστα πάντως και μπορώ να σε διαβάζω.
-
Δημοκράτης
οκ θα κανεις την κότα, το καταλάβαμε. Θέλεγε και τις εκλογές κόπανοι, ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε ότι έχετε κάποια τύχη-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 21:01Στραβός είσαι ρε;Έγραψα δημοσιεύσεις και απαντάς για δημοσκοπήσεις.Επίσης παρατηρώ ξαφνικά παρουσιάζεις συμπτώματα δυσλεκτικού.Ο κόσμος κατάλαβε τι ρόλο βαράς.Δε σε βάζω στο ιγκνόρ για ένα μόνο λόγο,για την ώρα δε μου έχεις χαλάσει τη διάθεση ποτέ όπως ο υπόλοιπος έμετος εδώ μέσα.Και έμμισθος μποτάκιας να είσαι δε με απασχολεί,αρκεί να μη μου γαμάς τη ψυχή όπως η υπόλοιπη λέρα εδώ.Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:53ρε κόψε τις μαλακίες, δεν είπα τίποτα για δημοσκοπήσεις και τι να υπογράψω βρε ούφο 2500χλμ μακριά από την Ελλάδα; Αν γυοστάρεις στοίχημα με λεφτά μέσα αλλά να μη χαθείς μετά τις 26-71 έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:48 Τώρα είπαμε για φράγκα και το γυρνάς στις δημοσιεύσεις;Είμαι μέσα σε στοίχημα για κάθε τύπου εκλογές υπό τον όρο ότι θα υπογραφεί χαρτί που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για να πάρω τα λεφτά μου.Αν και γνώμη μου είναι ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι μποτάκι έμμισθο όπως και ο άλλος ο αδωνίστρια.Αν είσαι υπαρκτό νεοαλήτικο κατακάθι είμαι μέσα σε στοίχημα με φράγκα αποκλειστικά.Οι καταθέσεις σου δε με αφορούν,χεσμένες τις έχω όπως και σένα τον ίδιο...για την ώρα δεν είσαι στη λίστα πάντως και μπορώ να σε διαβάζω.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Συζήτηση του πέους ο,τι λέγεται για στάδια κλπ. Αυθαίρετα συμπεράσματα με μηδενική αξία. Το πιο αξιοπιστο επιστημονικο εργαλείο είναι οι δημοσκοπήσεις αναγνωρισμένων εταιρειων, που αν κάποια αποδειχτεί πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της, θα χάσει μακροπροθεσμα πολύ περισσοτερα απ' οσα θα μπορούσε να πάρει μαύρα απο ένα κομμα. Ναι υπάρχουν και αποκλίσεις σίγουρα, αλλά το να λέει κάποιος πως το 33% - 24% που βγάζουν με 80% παρασταση νίκης ΝΔ μπορει στην πραγματικοτητα να είναι 28% - 29% υπερ Σύριγγα, σε κατατάσσει αυτοματα στους ψεκασμένους τύπου αντιεμβολιαστών.
-_-
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Ναι γιατί οι μεν είναι αναγνωρισμένων εταιρειών, ενω οι δε εταιρειών - φαντασμάτων:Highlander έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:55Εσείς ισχυρίζεστε ότι οι δημοσκοπήσεις ΣΚΑΙ και ΒΗΜΑ είναι έγκυρες και αξιόπιστες και αυτές θα επιβεβαιωθούν, ενώ του Documento είναι κάλπικες και θα διαψευσθούν.Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:51δεν με ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις. ΑΝ γουστάρεις στοίχημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον πιεει κανονικά στις 26. Υποτίθεται ότι ισχυρίζεστε ότι θα νικήσετε και πίτσες μπλεHighlander έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:45
Εγώ έχω πάει ήδη στοίχημα με κάποιους χρήστες για το ποια δημοσκόπηση θα βρίσκεται περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Του Documento ή των ΣΚΑΙ ΒΗΜΑ κλπ. Θες κι εσύ;
https://www.ellinikahoaxes.gr/2018/07/0 ... -analysis/
-_-
- Highlander
Βάζεις και στοίχημα γι' αυτό (αλλαγή αβαταρ) ή να περιοριστώ σε quote του ποστ σου αυτού το βράδυ της 26ης Μαΐου;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Απρ 2019, 21:16Ναι γιατί οι μεν είναι αναγνωρισμένων εταιρειών, ενω οι δε εταιρειών - φαντασμάτων:Highlander έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:55Εσείς ισχυρίζεστε ότι οι δημοσκοπήσεις ΣΚΑΙ και ΒΗΜΑ είναι έγκυρες και αξιόπιστες και αυτές θα επιβεβαιωθούν, ενώ του Documento είναι κάλπικες και θα διαψευσθούν.Δημοκράτης έγραψε: 09 Απρ 2019, 20:51
δεν με ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις. ΑΝ γουστάρεις στοίχημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον πιεει κανονικά στις 26. Υποτίθεται ότι ισχυρίζεστε ότι θα νικήσετε και πίτσες μπλε
https://www.ellinikahoaxes.gr/2018/07/0 ... -analysis/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-