Μπακάλης έγραψε: 07 Απρ 2019, 19:08
2.000 άτομα ήταν στο κλειστό.
90 πούλμαν από όλη την Ελλάδα αραγμένα απέξω. 55 θέσεων το καθένα.
Κάντε τον λογαριασμό.
Ούτε τα πούλμαν δεν γέμισαν, μισοάδεια πήγαν.
49. Άντε με τον οδηγό και το συνοδηγό 51.
Γενικά μιλώντας, και 2 και 10 χιλιάδες μαζεύονται εύκολα. Μόνον οι υποψήφιοι των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν...
Κάποτε ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και τους έβγαινε (και) ΝΔ.
Και το αντίστροφο.
Ο Α.Τσίπρας, με τους πρώην υπουργούς, βουλευτές και στελέχη ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΔΗΜΑΡ που έχει μαζέψει κατάφερε να προχωρήσει παραπέρα και τώρα η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ βγάζει και ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ΔΗΜΑΡ..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:20
Κάποτε ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και τους έβγαινε (και) ΝΔ.
Και το αντίστροφο.
Ο Α.Τσίπρας, με τους πρώην υπουργούς, βουλευτές και στελέχη ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΔΗΜΑΡ που έχει μαζέψει κατάφερε να προχωρήσει παραπέρα και τώρα η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ βγάζει και ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ΔΗΜΑΡ..
Και ΚΚΕ. Μην ξεχνάμε ότι κάποτε ο Δραγασάκης υπήρξε το νούμερο δύο στο ΚΚΕ...
Ασε ρε μπακάλη την νδ-μαύρη προπαγάνδα,εκεί ήμουν και δεν είχε θέση να κάτσω και πήγα στα κάγκελα πάνω.Πες κανά αστείο για κουράδες όλμους να γελάσουμε,κατά βάθος δεν είσαι σκουπίδι στη ψυχή,μετανόησε όσο υπάρχει καιρός.
-71 έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:30
Ασε ρε μπακάλη την νδ-μαύρη προπαγάνδα,εκεί ήμουν και δεν είχε θέση να κάτσω και πήγα στα κάγκελα πάνω.Πες κανά αστείο για κουράδες όλμους να γελάσουμε,κατά βάθος δεν είσαι σκουπίδι στη ψυχή,μετανόησε όσο υπάρχει καιρός.
Για να ξηγιόμαστε...δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ ή κανενός άλλου.
Το μόνο που θέλω είναι η συμμορία που βρίσκεται τώρα στην εξουσία να διαλυθεί,να καταστραφεί και να καταλήξει η ηγετική ομάδα της στη φυλακή ή στου Γουδή!
Μου κάνει τη χάρη να βγει και ο Μπουμπυςμπλε πρωθυπουργός με τον ψυχίατρό του αντιπρόεδρο!
under έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:27
Απο τις φωτο υπολογιζω βαρια 5 χιλιαρικα (για να ειμαι large).
Αν εφεραν τοσα πουλμαν οσα λετε μιλαμε για παταγωδη αποτυχια.
3.500 ανώτερο ποσόν!
89 μετρημένα ένα ένα με μηχανάκι πάνω κάτω.
-71 έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:30
Για να ξηγιόμαστε...δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ ή κανενός άλλου.
Το μόνο που θέλω είναι η συμμορία που βρίσκεται τώρα στην εξουσία να διαλυθεί,να καταστραφεί και να καταλήξει η ηγετική ομάδα της στη φυλακή ή στου Γουδή!
Μου κάνει τη χάρη να βγει και ο Μπουμπυςμπλε πρωθυπουργός με τον ψυχίατρό του αντιπρόεδρο!
3.500 ανώτερο ποσόν!
89 μετρημένα ένα ένα με μηχανάκι πάνω κάτω.
Παραπανω απο 3500.Λιγοτεροι απο 5000 αλλα λεω τοσους γιατι ειμαι large.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πως ήταν παταγώδης αποτυχία αφού γέμισε;
Επιτυχία τα 5κ άτομα, αποτυχία τα συλλαλητήρια που είχαν μερικά μύρια κόσμου.
Καλά τα λέω;
Καλός τύπος είναι ο Μπακάλης και κονέ να βρήκε στο μαγαζί του πρεζέμπορου, χαλάλι, του συγχωρώ τα πάντα.
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ,πως σπαμάρει κυρίως λόγο βαρεμάρας. Είναι γνήσιος φορουμίτης, αδερφός μας. Alter ego του Wooded, αλλά λιγότερο λοςτρε.
Πως ήταν παταγώδης αποτυχία αφού γέμισε;
Ειναι επιτυχια να κανεις συγκεντρωση σε πολη 4εκ και να εχεις 5 χιλιαδες κοσμο με 90 πουλμαν απο ολη την Ελλαδα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.