Που να ξέρω;Βινόσαυρος έγραψε: 07 Απρ 2019, 12:00μαζευονταν πολύ;don't speak έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:58 Ας δώσουν σημεία ζωής και τους το συγχωράμε
Κάποιος θα τους μάτιασε που έκλεισαν τις εγγραφές σαν τα τορρεντάδικα.
Δεν έχω πάει ποτέ.
Που να ξέρω;Βινόσαυρος έγραψε: 07 Απρ 2019, 12:00μαζευονταν πολύ;don't speak έγραψε: 06 Απρ 2019, 16:58 Ας δώσουν σημεία ζωής και τους το συγχωράμε
Κάποιος θα τους μάτιασε που έκλεισαν τις εγγραφές σαν τα τορρεντάδικα.
Δεν πήγες εσύ;
Έπρεπε να πληρώσω για το αστείο μου τις προάλλες... Έπρεπε να "αυτομαστιγωθω"...
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θέλω να μπαίνω στο κλίμα των ημερών σλοουλι σλοουλι...
υπαρχουν και οι χαιρετισμοι αμα θελεις να μπεις στο κλιμα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ποιο αστείο; Τι έκανες πάλι;
Έτσι, χρειάζεται σκέτο μαστίγωμα.
Αυτά είναι χαρντ κορ... Δεν το απορρίπτω όμως, ενδεχομένως να μου χρειαστεί εν καιρώ.
πιο hardcore οι χαιρετισμοι απο το μαστιγιο?Custom_F έγραψε: 08 Απρ 2019, 11:13 Αυτά είναι χαρντ κορ... Δεν το απορρίπτω όμως, ενδεχομένως να μου χρειαστεί εν καιρώ.