oldjedi έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:33
πήζον bot έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:18
oldjedi έγραψε: 01 Απρ 2019, 01:10
Παλι τα ιδια ;;
Υπαρχει καποιο εναρετο πολιτικο συστημα σε ολοκληρο τον κοσμο ;; Ο Πετσιτης , ειναι ο εναρετος , η ο Πολακης με τα μαυρα λογιστικα βιβλια ;;
Απευθυνομαι σε ανθρωπους που εχουν μυαλο και βλεπουν χωρις παρωπιδες ...
Καλη η προσπαθεια σου , αλλα δεν στεκει λογικα ...
ΔΕ μπορεις μικρε μου να με μπρδεψεις εμενα.
Η αποδειξη σου οτι χουμε φασισμο ειναι ο πετσιτης και ο πολακης?
Αρα με ζιμενς και καμμια 50ρια σκανδαλα κλπ τι ειχαμε?
Πρεπει να μας απαντησεις σε ποιο ολοκληρωτικο καθεστώς με το οποιο παρομοιάζεις τον συριζα υπηρχαν αντιπολιτευτικες εφημεριδες κατ αρχην και μετα σε ποιο το 95 τα εκατο του μιντιακου συστηματος πολεμουσε την κυβερνηση. Ψαξε 5-6 χρονια κατι θα βρεις
Σε 10χρονους κι εσυ τελικα απευθυνεσαι.
Δεν προσπαθω να σε μπερδεψω ... απλα δεν εχεις ιδεα απο πολιτικη ...
Ηταν ποτε δυνατον να εφαρμοσει ΑΜΕΣΩΣ μετα την εκλογη του ο Τσιπρας τον ολοκληρωτισμο στον οποιο πιστευει ;; Που νομιζεις οτι ζεις ;; Σε ποιο χρονολογια ;; Σε ποια Ευρωπη ;;
Ο ολοκληρωτισμος , εφαρμοζεται σιγα- σιγα για να μην υπαρχουν αντιδρασεις ... Πρωτα ελεγχεις την δικαιοσυνη ... μετα προβαλλεις τα επιχειρηματα που σου αναλυσα πιο πανω , δημιουργωντας ενα διχασμο ( η αυτοι , η εμεις ) ... Δημιουργεις ομαδες σαν τον Ρουβικωνα ... οποιος ειναι "κακος" , πρεπει να χτυπηθει ... περνας τα νοηματα σιγα-σιγα , εκπαιδευεις τον λαο στο να μην αντιδρα ...
Μην αυτοπαραμυθιαζεσαι με το 95% του μηντιακου συστηματος ... Τα σοβαρα μηντιακα κεντρα , ειναι ελαχιστα ... Βαζεις στο 95% και τον Χιο ;; Δεν συμφωνω με την εκτιμηση που κανεις και σου εγραψα , τα μηντιακα μεσα που στηριζουν την κυβερνηση , μερικα απο αυτα τελοςπαντων ... Για να μην πιασω και την ΕΡΤ την οποια εχουν συχαθει οι παντες ...
Απο 25χρονους κατεβηκες σε δεκαχρονους ... Τελικα , ποσο χρονων εισαι ;;
Αχουτοοο θελει να παιξουμε την κολοκυθια βραδυατικα.
Όλο το μηντιακο συστημα ειναι κατα του συριζα. Το ξερουν και τα παιδια αυτο. Εσενα σου διεφυγε μαλλον.
οι μονοι που ειναι υπερ του (ερτ) λόγω του οτι ειναι η ερτ, δεν μπορει να κανει τα ξεφτιλικια που κανουν οι αλλοι (μιση ωρα ρπορταζ γιατι καπνιζει ο πολακης) υπαρχει μια μινιμουμ σοβαροτητα.
Ποιος ελεγχει τη δικαοσύνη? ο σύριζα? Επειδη εχει τη θανου? οι αλλοι 100 ποιανου ειναι?
Σε χαζους απευθυνεσαι? Τους επεισες.
Ενα νομο για τα καναλια πηγε να περασει και δεν μπορεσε τελικα. Ολοκλητωτισμός
Αυτα με ρουβικωνα ειναι ενα κακο παραμυθακι που σκαρφιστηκες. Εγω λεω οτι ειναι νδ ο ρουβικωνας και στοχευει στην αποσταθεροποιηση της κυβερνησης. Με παραμυθια δν βγαινει ακρη.
Ας κρινει ο αναγνωστης. Εσυ λες οτι εχουμε φασισμό.
Εγω οτι οταν ολο το μηντιακο συστημα ειναι κοντρα ειναι γελοιο να μιλας για φασισμό.
Ο πορτοσαλτε κάθε μερα στο ραδιοφωνο λεει τον τσιπρα απατεωνα. Εγω στη ζωη μου δεν θυμαμι τέτοιο πραγμα. Αλλά κατα τη γνωμη σου το υπουλο του συριζα ειναι πιο ισχυρή προπαγανδα ε?
Υποτιμας τη νοημοσύνη του κοσμου. Ελπίζω να σε θυμάται στο εξης και να σου δινει την αναλογη σημασία κάποιος που δεν σε ξέρει καλά (καινουριος κλπ).