βγαζε το καροτο οταν γραφεις - ισως μειωθουν οι φλωροπουστιες που εμπνεεσαι.Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:31Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:20Φυσικα κ πιστευω - ειμαι οτι ταιριαζει με το δικο τους για να μην σταθει εμποδιο να ριξω κανα μπουτζο μιας και τα πιστευουν αυτά οπως κολλάνε σε ολες τις μεταφυσικες ηλιθιοτητεςfoscilis έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:14
Πιστεύεις στα ζώδια;
Ρωτάω για να σταματησω να σε φαντάζομαι σαν χοντρό γκέι και να το διορθώσω σε σχετικά εμφανίσιμο γκέι.
Μπορεις να με φανταζεσαι οπως θες - δεν εχει σημασια .
Ναι αλλά τον ήπιες. Άσε τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Αγαπω φος και στέκομαι σκεπτικιστικα σε γκρινιΑγι αλλα εν προκειμένω δεν αντιλαμβάνομαι πώς ακριβώς τον ήπιε....επειδη κάποιος άγνωστος τον ειπε χοντρό γκέι??????? ΛΟΛΧαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:31Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:20Φυσικα κ πιστευω - ειμαι οτι ταιριαζει με το δικο τους για να μην σταθει εμποδιο να ριξω κανα μπουτζο μιας και τα πιστευουν αυτά οπως κολλάνε σε ολες τις μεταφυσικες ηλιθιοτητεςfoscilis έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:14
Πιστεύεις στα ζώδια;
Ρωτάω για να σταματησω να σε φαντάζομαι σαν χοντρό γκέι και να το διορθώσω σε σχετικά εμφανίσιμο γκέι.
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα υποκατάστατα. Εσύ καθώς φαίνεται ψωνισμένος με τα αστικά ιδεώδη
προτιμάς μόνο γνήσια.
Κόλλημα είναι.
προτιμάς μόνο γνήσια.
Κόλλημα είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το λέω έτσι για να του σπάσω τον τσαμπουκά. Αμάν ρε κι εσύ!ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:42Αγαπω φος και στέκομαι σκεπτικιστικα σε γκρινιΑγι αλλα εν προκειμένω δεν αντιλαμβάνομαι πώς ακριβώς τον ήπιε....επειδη κάποιος άγνωστος τον ειπε χοντρό γκέι??????? ΛΟΛΧαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:31Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:20
Φυσικα κ πιστευω - ειμαι οτι ταιριαζει με το δικο τους για να μην σταθει εμποδιο να ριξω κανα μπουτζο μιας και τα πιστευουν αυτά οπως κολλάνε σε ολες τις μεταφυσικες ηλιθιοτητες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 29 Μαρ 2019, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ζανακς
Α εντάξει σορυ Μάνμου, δεν ξαναανακατευομαι
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
- ζανακς
Λεονας (και ετσι δικαιλογειται και το γενναιόδωρο μοίρασμα κασεριου)
Όχι ρε μλκ! Ανακατέψου να γίνεται τζέρτζελο.
Δε μπορείς ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να γίνει η ζημιά; το θέλεις, το ζητάς δηλαδή. Γιατί εγώ την τελευταία φορά που έκανα ζημιά σε αυτοκίνητο έβλεπα κάτι μάτια να κοκιννίζουν, κάτι φλέβες να πετάγονται στο λαιμό, στον κρόταφο, έβλεπα τον παλμό να χτυπάει δυνατά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ζανακς
Οντως, για αυτο ακριβως εχω το ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ
Εντάξει - αλλα μονο επειδή ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ
ΝΑΙ.
Απλα δεν εχω μουστακι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ζανακς
Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:40βγαζε το καροτο οταν γραφεις - ισως μειωθουν οι φλωροπουστιες που εμπνεεσαι.Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:31Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:20
Φυσικα κ πιστευω - ειμαι οτι ταιριαζει με το δικο τους για να μην σταθει εμποδιο να ριξω κανα μπουτζο μιας και τα πιστευουν αυτά οπως κολλάνε σε ολες τις μεταφυσικες ηλιθιοτητες
Έχουμε την τιμη να γραφει στο φορουμ ο μπαγκς μπανυ;
Γιστι εδω και καιρο εχω εντοπισει πισω απο ανυποπτα νικ τον Σκρουτζταλ, την ολιβF και τον πατρικ_35
μπορώ να ντυθώ όμως αν γουστάρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις