!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

lolek1 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 15:55 ο μονος φονος που μπορω να δικαιολογησω εγω ειναι αυτος που συντελειτε εν βρασμο ψυχης και αυτοαμυνα.
Εσύ ξέρεις κάποιον που να παρακολουθεί νηφάλιος τις κινήσεις του κάθε εισβολέα στον ιδιωτικό του χώρο;

Αν ναι, ρώτησε τον μετά από ποια ενέργεια του εισβολέα δικαιολογείται ο θυμός, μετά από ποιο βαθμό θυμού ενεργοποιείται ο μηχανισμός αυτοάμυνας και φυσικά ποιος βαθμός αυτοάμυνας δικαιολογεί τραυματισμό (θανάσιμο ή μη) του εισβολέα.

Να υπάρχει ένας οδηγός βρε παιδί μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

lolek1 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:48 υπαρχει καποιο λιγκ με την αιτιολογια της αποφασης του εισαγγελεως;
ειναι εντελως παραλογο ενας δολοφονος να ειναι εξω με περιοριστικους ορους εως οτου δικαστει
Δεν είναι δολοφόνος, είναι ανθρωποκτόνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:32 Στην περιοχή μου έχουμε ακούσει θανάτους από μπούκες. Εγώ μέσα έχω παιδιά που κοιμούνται. Θα δω κάποιον στο χώρο μου και θα έχω την ψυχραιμία να το εξετάσω; Ποια αυτοδικία ρε, πάτε καλά; Σπασμωδική και πανικόβλητη κίνηση είναι ότι κάνεις.
Μπήκε στην ιδιοκτησία σου; Το λιγότερο είναι να τον αφήσεις αναίσθητο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Αν πεθάνει από το χτύπημά σου, καλώς να πεθάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:16
lolek1 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:48 υπαρχει καποιο λιγκ με την αιτιολογια της αποφασης του εισαγγελεως;
ειναι εντελως παραλογο ενας δολοφονος να ειναι εξω με περιοριστικους ορους εως οτου δικαστει
Ειναι ελευθερος Πολιτης θυμα εγκληματικης δραστηριοτητας κακοποιων στοιχείων που εθρεψε με το χαιδεμα και την μαλακοπιτουριαση του ο συρφετός των πγοοδευτικων της μπουτζας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Κατι μπερδεψες.Δεν τα εγραψα εγω αυτα,ο λολεκ τα εγραψε,εγω παραθεση του εκανα και του απαντησα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Γυφτοκτονος*
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Εσθήρ έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:51
Που το ειδες αυτο;Και αλλοι σκοτωσαν και ειναι εξω.Οταν θεωρηθει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διαφυγει,επισης οταν δεν εχουμε να κανουμε με κανεναν κιλερ κατα συρροη,βιαστη,κλπ.Δεν πηγε αυτος να σκοτωσει,καπου,Στον χωρο του ηρθαν για να κλεψουν,δεν θεωρηται επικινδυνος για την κοινωνια.
Οριστε και η απαντηση μου.Δες ποιος λεει αυτα περι δολοφονιας,εγω του κανω παραθεση και του απαντω.Γιατι παραποιειες τα λεγομενα μου;Εβαλες τα δικα του λογια σαν δικα μου;Πας καλα hellegennes ;
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:19
Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:32 Στην περιοχή μου έχουμε ακούσει θανάτους από μπούκες. Εγώ μέσα έχω παιδιά που κοιμούνται. Θα δω κάποιον στο χώρο μου και θα έχω την ψυχραιμία να το εξετάσω; Ποια αυτοδικία ρε, πάτε καλά; Σπασμωδική και πανικόβλητη κίνηση είναι ότι κάνεις.
Μπήκε στην ιδιοκτησία σου; Το λιγότερο είναι να τον αφήσεις αναίσθητο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Αν πεθάνει από το χτύπημά σου, καλώς να πεθάνει.
Μην το δει η ναιδα αυτό.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

lolek1 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 15:51

:p2: :o τωρα εκλεψε ενας ενηλικας 54 χρονων. καποια στιγμη θα κλεψει ενα μικρο παιδι.θα το σκοτωσει και αυτο;

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro ... tin-ellada
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:52
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:19
Μην το δει η ναιδα αυτό.
Θα του βάλει κοσμια στην διαγωγη :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

lolek1 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 15:51
Ασέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:46
επειδη δεν ειναι δολοφονος.
:p2: :o τωρα εκλεψε ενας ενηλικας 54 χρονων. καποια στιγμη θα κλεψει ενα μικρο παιδι.θα το σκοτωσει και αυτο;
Άμα είναι βράδυ και δεν διακρίνεις σωματότυπους παρά ακούς ήχους και σκιές δεν θα κάτσεις να ελέγξεις.

Το ερώτημά σου τίθεται με λάθος προσανατολισμό βασικά. Δεν αξίζει ο θάνατος περισσότερο σε έναν 50χρονο από ότι σε ένα παιδί. Σε κανέναν δεν αξίζει ο θάνατος. Αν είναι δυνατόν να ψάχνουμε λόγους για να ευλογούμε μια δολοφονία!
Εδώ λέμε ότι σου χτυπάνε καμπανάκια κινδύνου. Ακόμα και τα χέρια του να διακρίνεις και να μην κρατάει τίποτα, επιτίθεσαι με ότι βρεις. Δεν ξέρεις τι θα βγάλει.
Βασικά σκέφτομαι με τα δικά μου δεδομένα, έτσι πως είναι εδώ το οικόπεδο, η γειτονιά που είμαστε μόνοι μας όλον τον χειμώνα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:19 Μπήκε στην ιδιοκτησία σου; Το λιγότερο είναι να τον αφήσεις αναίσθητο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Αν πεθάνει από το χτύπημά σου, καλώς να πεθάνει.
Υπερβολικό αυτό που γράφεις. Σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία σου; Για οποιονδήποτε λόγο; Ο οποιοσδήποτε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

Διόρθωσε την παραθεση, δεν το λεει η εσθηρ αυτο, ο λολεκ το λεει (και μπορει να ΠΗΞΕΙ ελεύθερα)
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Εντάξει, διορθώθηκε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:48
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:19 Μπήκε στην ιδιοκτησία σου; Το λιγότερο είναι να τον αφήσεις αναίσθητο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Αν πεθάνει από το χτύπημά σου, καλώς να πεθάνει.
Υπερβολικό αυτό που γράφεις. Σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία σου; Για οποιονδήποτε λόγο; Ο οποιοσδήποτε;
Αν μπει ο κλέφτης μέσα και του επιτεθείς. Πού αρχίζουν τα όρια της δικιάς του αυτοάμυνας;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”