σαταναΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:56Δάσκαλε να έρθεις στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε και παρέα, εσύ θα μιλάς, εγώ θα ακούω.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:50 Ρε σεις εσκασα στα γελια με αυτα που γραψατε! Να στε καλα!
Γιατι κοπανε τις εξωπορτες κατι γειτονες και κυκλοφορω μεσα στο σπιτι σα να τρεχω να κρυφτω απο βομβαρδισμο. Αν βαλουμε θωρακισμενες πορτες αυτη η ενοχληση θα σταματησει. Αυτη θα ειναι (ηταν) μια καλη αρχη.gassim έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:43 τι σημαίνει "ουτε πόρτες θέλουν να αλλάξουμε" ; Γιατί να αλλάξετε πόρτες;
Για αρχή θα σε στείλω με μια σεξομανή πλούσια 40αρα ξαδέρφη που έχω. Αυτή μαζεύει ανά διαστήματα κουτάβια με προσόντα που δεν έχουν που αλλού να πάνε και μετά από κάτι μήνες τα αλλάζει. Θα την πείσεις πως είσαι 30 χρονών, είναι το ανώτατο όριο της.
Βγάλε μια πλαστή ταυτότητα και έλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Που να μετακομισω;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αγις έλα να θαυμάσεις το κορίτσι μας.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:04 Το ξέρω αγόρι μου τι λες. Γι' αυτό σε συμβουλεύω ως μεγαλύτερη οργανώσου και φύγε. Θα στριμωχτείς βέβαια πολύ αλλά σαν την ανεξαρτησία και την γλύκα της ελευθερίας δεν έχει. Θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Με μια προϋπόθεση όμως. Να έχεις δουλειά. Και όχι του κωλου δουλειά. Σοβαρή δουλειά να μπορείς να στηριχτείς. Το παν είναι η εργασία.
ναι ρε παιδί μου, τι υπάρχει εδώ μέσα, δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει.
- Υπερκουλτουριάρης
Πάρτον εσύ σπίτι σου, να δούμε θα ξανακάνει μαγκιέςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:05σαταναΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:56Δάσκαλε να έρθεις στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε και παρέα, εσύ θα μιλάς, εγώ θα ακούω.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:50 Ρε σεις εσκασα στα γελια με αυτα που γραψατε! Να στε καλα!
Γιατι κοπανε τις εξωπορτες κατι γειτονες και κυκλοφορω μεσα στο σπιτι σα να τρεχω να κρυφτω απο βομβαρδισμο. Αν βαλουμε θωρακισμενες πορτες αυτη η ενοχληση θα σταματησει. Αυτη θα ειναι (ηταν) μια καλη αρχη.
Για αρχή θα σε στείλω με μια σεξομανή πλούσια 40αρα ξαδέρφη που έχω. Αυτή μαζεύει ανά διαστήματα κουτάβια με προσόντα που δεν έχουν που αλλού να πάνε και μετά από κάτι μήνες τα αλλάζει. Θα την πείσεις πως είσαι 30 χρονών, είναι το ανώτατο όριο της.
Βγάλε μια πλαστή ταυτότητα και έλα.![]()
Μπράβο στη συντονίστρια τότε, που στροφάρει το μυαλουδάκι της
(και σε σένα που παραδέχτηκες το κλοπιράιτ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Γιατί τι κακό είπα;enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:05Αγις έλα να θαυμάσεις το κορίτσι μας.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:04 Το ξέρω αγόρι μου τι λες. Γι' αυτό σε συμβουλεύω ως μεγαλύτερη οργανώσου και φύγε. Θα στριμωχτείς βέβαια πολύ αλλά σαν την ανεξαρτησία και την γλύκα της ελευθερίας δεν έχει. Θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Με μια προϋπόθεση όμως. Να έχεις δουλειά. Και όχι του κωλου δουλειά. Σοβαρή δουλειά να μπορείς να στηριχτείς. Το παν είναι η εργασία.
Η ανεξαρτησία και η εργασία είναι δύναμη. Αλίμονο σε όποιον δε το έχει κατανοήσει αυτο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δε με νοιαζει ο μισθος αλλα να μπορω να την κανω.aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:03Ε, ναι. Όμως κι εργασία δύσκολο να βρει στις μέρες μας, που να έχει ικανοποιητικό μισθό και επιπλέον να είναι και... αθόρυβη.Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:00Αν είχε εργασία δεν είναι λίγα, αλλά υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ναι είναι.aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:58
Απελπιστικά λίγα. Θα σου έλεγα να μη το τολμήσεις καν προς το παρόν, γιατί θα απογοητευτείς οικτρά. Ανάβαλέ τη μετακόμιση γι αργότερα, όταν θα έχεις περισσότερα εφόδια.![]()
Να σε νοιάζει ο μισθός γιατί θα έχεις ενοίκιο. Νεοκορος σε εκκλησία θα ήταν καλά για σένα.
Έχεις κάποιο πτυχιο; Κάποια προϋπηρεσία; Κάποια τέχνη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Μαρ 2019, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
να χτυπάει και την καμπάνα.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:11Να σε νοιάζει ο μισθός γιατί θα έχεις ενοίκιο. Νεοκορος σε εκκλησία θα ήταν καλά για σένα.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:10Δε με νοιαζει ο μισθος αλλα να μπορω να την κανω.aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:03
Ε, ναι. Όμως κι εργασία δύσκολο να βρει στις μέρες μας, που να έχει ικανοποιητικό μισθό και επιπλέον να είναι και... αθόρυβη.![]()
Εχει πειρα απο συγκατοικησεις - προτεινω να καλεσει τον Ορεστη να μεινει μαζι της κ να τον βοηθησει να ξεκινησει την νεα του υπεροχη ζωη.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:05Αγις έλα να θαυμάσεις το κορίτσι μας.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:04 Το ξέρω αγόρι μου τι λες. Γι' αυτό σε συμβουλεύω ως μεγαλύτερη οργανώσου και φύγε. Θα στριμωχτείς βέβαια πολύ αλλά σαν την ανεξαρτησία και την γλύκα της ελευθερίας δεν έχει. Θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Με μια προϋπόθεση όμως. Να έχεις δουλειά. Και όχι του κωλου δουλειά. Σοβαρή δουλειά να μπορείς να στηριχτείς. Το παν είναι η εργασία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
δεχομαι να γνωρισω την 40αρα με μια προυποθεση
να εχει μεγαλο σπιτι
να εχει μεγαλο σπιτι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υπερκουλτουριάρης
Δουλειά με στέγη σε ήσυχη περιοχή και ένα πιάτο δυναμωτικό φαι(μύδια, ξυρούς καρπούς τέτοια) σου βρήκα εγώ.Μπορείς να την κάνεις;
Να είσαι σίγουρος για αυτό. Καθότι είμαι χαρούμενος ανθρωπος. Όχι ξινή.Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:12Εχει πειρα απο συγκατοικησεις - προτεινω να καλεσει τον Ορεστη να μεινει μαζι της κ να τον βοηθησει να ξεκινησει την νεα του υπεροχη ζωη.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:05Αγις έλα να θαυμάσεις το κορίτσι μας.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:04 Το ξέρω αγόρι μου τι λες. Γι' αυτό σε συμβουλεύω ως μεγαλύτερη οργανώσου και φύγε. Θα στριμωχτείς βέβαια πολύ αλλά σαν την ανεξαρτησία και την γλύκα της ελευθερίας δεν έχει. Θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Με μια προϋπόθεση όμως. Να έχεις δουλειά. Και όχι του κωλου δουλειά. Σοβαρή δουλειά να μπορείς να στηριχτείς. Το παν είναι η εργασία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ας το δουμε και απο τις δυο πλευρες.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:01 κορίτσια δεν θέλει λίγα χρήματα μέχρι να παντρευτεί κλπ, να βρεί μία γκαρσονιέρα μέχρι να βρει δουλειά θέλει. Καλά είναι τα 3χιλ αν δεν κάνει πλάκα, σιγά.
Εδω λεει ιδιοχρηστη ταρατσα, αρα δεν θα εχω αλλον απο πανω. Σημασια εχει και η ημερομηνια κατασκευης γιατι τα παλια δεν εχουν μονωσεις.Διαμέρισμα, 39 τ.μ., στην περιοχή Κεντρικά & Νότια Προάστια > Δάφνη
ΔΑΦΝΗ οροφοδιαμέρισμα, ρετιρέ 39 τ.μ., 3ου, 1 υ/δ, επιπλωμένο, κλιματισμός, ηλιακός, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον μετρό, 60 τ.μ. ιδιόχρηστη ταράτσα, θέα κήπος, ιδανικό για φοιτητές και εκπαιδευτικούς, τιμή 230€
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 892 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός