Ο εθνι λειπει.Θα χαρω εγω με τη χαρα σου.Τι απαντησες;don't speak έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:33Κάτσε δεν ήταν ακριβώς πρόταση, ρώτησε πότε παντρευόμαστε.
Που είναι ο Εθνι να τα δει αυτά, να χαρεί με τη χαρά μου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ωραιο σας συνεβη σημερα;
Re: Τι ωραιο σας συνεβη σημερα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα σε κάνει παραγαμπρουδάκι!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Υδράργυρος
Το εχουμε πει χιλιαδες φορες: δε φλερταρουμε με την ψυχιατρο μαςΟρέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 19:38 Πηγα σε μια ομορφη γιατρο και μου μιλησε πολυ ευγενικα. Μαλλον γιατι περιμενα πολυ ωρα στην ουρα. Εγω θεωρησα οτι με γουσταρει και ημουν εξτρα ευγενικος μαζι της, κατι που μαλλον την εφερε σε δυσκολη θεση γιατι εγινε πιο κοφτη και απεστρεψε το βλεμμα της. Παντως εφυγα με ευχαριστη διαθεση.
Μου έτυχε κάτι πολύ,πολύ ωραίο και αναπάντεχο αλλά δε μπορώ να το πω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σκουιρτινγκ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι καλέ αυτό είναι συνηθισμένο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναις
-
Ορέστης 35
Θα σας πω κατι που μπορει να μην πιστεψετε. Ηταν η πρωτη φορα στα 38 μου χρονια που επιανε το πεος μου γυναικα που δεν ειχα πληρωσει. Ηταν μια ιδιαιτερη στιγμη για μενα, μια μικρη σταγονα απο ονειρο.
Δεν θελω να σε απογοητευσω.Αλλα την ειχες πληρωσει.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
GoBack έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:54Ο εθνι λειπει.Θα χαρω εγω με τη χαρα σου.Τι απαντησες;don't speak έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:33Κάτσε δεν ήταν ακριβώς πρόταση, ρώτησε πότε παντρευόμαστε.
Που είναι ο Εθνι να τα δει αυτά, να χαρεί με τη χαρά μου![]()

-
Ορέστης 35
Ειμαι ανασφαλιστος.
Αλλα καταλαβατε τι εννοω. Ηταν πραγματικη γυναικα.
Ενδιαφέρον. Είχες στύση;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:33 Θα σας πω κατι που μπορει να μην πιστεψετε. Ηταν η πρωτη φορα στα 38 μου χρονια που επιανε το πεος μου γυναικα που δεν ειχα πληρωσει. Ηταν μια ιδιαιτερη στιγμη για μενα, μια μικρη σταγονα απο ονειρο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Που είσαι βρε Ναιδάκι;Naida έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:40Ενδιαφέρον. Είχες στύση;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:33 Θα σας πω κατι που μπορει να μην πιστεψετε. Ηταν η πρωτη φορα στα 38 μου χρονια που επιανε το πεος μου γυναικα που δεν ειχα πληρωσει. Ηταν μια ιδιαιτερη στιγμη για μενα, μια μικρη σταγονα απο ονειρο.
Είχε φαγωθεί ο πλουφ να σε ψάχνει στο άλλο.
-
Ορέστης 35
Οχι για μια στιγμη οπως το επαιζε φοβηθηκα οτι μπορει να σκληρυνω αλλα ευτυχως γλιτωσα τη ντροπη. Ευτυχως βεβαια δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο του μεγεθος.Naida έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:40Ενδιαφέρον. Είχες στύση;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:33 Θα σας πω κατι που μπορει να μην πιστεψετε. Ηταν η πρωτη φορα στα 38 μου χρονια που επιανε το πεος μου γυναικα που δεν ειχα πληρωσει. Ηταν μια ιδιαιτερη στιγμη για μενα, μια μικρη σταγονα απο ονειρο.
Πιστευεις οτι μετα σχολιασαν το μεγεθος μου με τη νοσοκομα;
Το 35 δεν ειναι ηλικια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση