!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγιος Παντελεήμονας 2019: καθαρός από φασίστες.
- nikos_hellas
Re: Άγιος Παντελεήμονας 2019: καθαρός από φασίστες.
Εγώ ψήφισα το 2012 χρυσή αυγή γιατί έκρινα ότι έχουν μετανοήσει αφού στηρίζουν τον χριστιανισμό, πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα κόμματα
Το 2015 απείχα και τώρα θα ψηφίσω την Ελληνική Λύση που είναι χριστιανικό πατριωτικό κόμμα και θα κόψει τις αντιχριστιανικές μαγκιές στους ακροαριστερούς τρομοκράτες και θα διώξει το open society foundations
Το 2015 απείχα και τώρα θα ψηφίσω την Ελληνική Λύση που είναι χριστιανικό πατριωτικό κόμμα και θα κόψει τις αντιχριστιανικές μαγκιές στους ακροαριστερούς τρομοκράτες και θα διώξει το open society foundations
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_hellas την 26 Μαρ 2019, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σπας δυο αυγά, τα ριχνεις στο μίξερακι. Προσθέτει 1 κουτάλι αλεύρι, μισό ποτήρι γάλα και λιγάκι αλάτι. Σπας δυο ΧρυσαΑυγά (ΤΜ) και τα πετας στον κάλαθο. Ρίχνεις το μίγμα στο τηγάνι, σε ψηλή φωτιά. Ανοίγεις τον καλαθο, φτύνεις. Κλείνεις τον κάλαθο. Η ομελέττα είναι έτοιμη.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:55Βρε σκιουρίνι, άσε αυτά τα ερωτήματα και γράψε κάτι πιο εποικοδομητικό.
Όπως μια συνταγή συλλογικής κουζίνας γιατί έχω βαρεθεί το σανό.
Άντε να σε δω.
Θέλω επιμόρφωση τώρα.![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο εισαγγελέας.Golden Age έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:55Επειδή είσαι επιρρεπής στο ψέμμα και δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενά σου, μπορείς να μου παραθέσεις έστω μία αναφορά με πηγή για τη δίκη που επικαλείσαι και την οποία αγνοώ πλήρως;brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:37
Πριν μερικές μέρες έγινε και το δικαστήριο για τη δολοφονία ενός μετανάστη. Θύματα είναι και οι δολοφόνοι. Θύματα της εμετικής ιδεολογίας του Χίτλερ.
http://estaticos03.elmundo.es/assets/mu ... 437950.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 26 Μαρ 2019, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Είναι ανάγκη η ύπαρξη φορέα σοβαρού πατριωτισμού. Με άφθαρτα άτομα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Αυτό δεν είναι μίγμα για ομελέτα βρε. Το περιεχόμενο της κρανιακής κοιλότητας σας, είναι.μίστερ μαξ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:58Σπας δυο αυγά, τα ριχνεις στο μίξερακι. Προσθέτει 1 κουτάλι αλεύρι, μισό ποτήρι γάλα και λιγάκι αλάτι. Σπας δυο ΧρυσαΑυγά (ΤΜ) και τα πετας στον κάλαθο. Ρίχνεις το μίγμα στο τηγάνι, σε ψηλή φωτιά. Ανοίγεις τον καλαθο, φτύνεις. Κλείνεις τον κάλαθο. Η ομελέττα είναι έτοιμη.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:55Βρε σκιουρίνι, άσε αυτά τα ερωτήματα και γράψε κάτι πιο εποικοδομητικό.
Άντε να σε δω.
Προτιμώ το αρνίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Ο υπόθεση είχε εκδικαστεί πριν δυο χρόνια. Εφετείο ήταν αυτό.brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:59Ο εισαγγελέας.Golden Age έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:55Επειδή είσαι επιρρεπής στο ψέμμα και δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενά σου, μπορείς να μου παραθέσεις έστω μία αναφορά με πηγή για τη δίκη που επικαλείσαι και την οποία αγνοώ πλήρως;brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:37
Πριν μερικές μέρες έγινε και το δικαστήριο για τη δολοφονία ενός μετανάστη. Θύματα είναι και οι δολοφόνοι. Θύματα της εμετικής ιδεολογίας του Χίτλερ.
http://estaticos03.elmundo.es/assets/mu ... 437950.jpg
Φυσικά τα περι "ιδεολογίας του Χίτλερ" είναι μπούρδες. Καμμία σχέση δεν είχαν. Δυο απολίτικ κάφροι είναι που συμπεριφέρθηκαν αναλόγως σε κάποιον που "τους έκλεινε το δρόμμο". Το ίδιο ακριβώς θα έκαναν κι αν ήταν Έλληνας.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε πιστεύω. Όπως και ο Ρουπακιάς που δεν είχε καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. ΚΚΕ ήταν ο άνθρωπος.Golden Age έγραψε: 26 Μαρ 2019, 13:04 Ο υπόθεση είχε εκδικαστεί πριν δυο χρόνια. Εφετείο ήταν αυτό.
Φυσικά τα περι "ιδεολογίας του Χίτλερ" είναι μπούρδες. Καμμία σχέση δεν είχαν. Δυο απολίτικ κάφροι είναι που συμπεριφέρθηκαν αναλόγως σε κάποιον που "τους έκλεινε το δρόμμο". Το ίδιο ακριβώς θα έκαναν κι αν ήταν Έλληνας.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντιλαμβάνομαι, έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια να τρως σκουπίδια, οποταν το θεωρείς ως κεφαλάκι. Κατανοητόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 13:03Αυτό δεν είναι μίγμα για ομελέτα βρε. Το περιεχόμενο της κρανιακής κοιλότητας σας, είναι.μίστερ μαξ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:58Σπας δυο αυγά, τα ριχνεις στο μίξερακι. Προσθέτει 1 κουτάλι αλεύρι, μισό ποτήρι γάλα και λιγάκι αλάτι. Σπας δυο ΧρυσαΑυγά (ΤΜ) και τα πετας στον κάλαθο. Ρίχνεις το μίγμα στο τηγάνι, σε ψηλή φωτιά. Ανοίγεις τον καλαθο, φτύνεις. Κλείνεις τον κάλαθο. Η ομελέττα είναι έτοιμη.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:55
Βρε σκιουρίνι, άσε αυτά τα ερωτήματα και γράψε κάτι πιο εποικοδομητικό.
Άντε να σε δω.
Προτιμώ το αρνίσιο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πρέπει να καθαρίσει και όλη η Ελλάδα από τους Νεοναζί.
Εδώ ο Παπάς παραδέχεται το Νεοναζιστικό παρελθόν του.
Και μιλάνε για την Μακεδονία ρε πστ μου. Αν είχε νικήσει ο Χίτλερ τώρα εδώ θα ήταν Βουλγαρία.
Εδώ ο Παπάς παραδέχεται το Νεοναζιστικό παρελθόν του.
Και μιλάνε για την Μακεδονία ρε πστ μου. Αν είχε νικήσει ο Χίτλερ τώρα εδώ θα ήταν Βουλγαρία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-