!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:20
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:42 Ειναι κάτι βδομάδες που σκέφτομαι να μπω σαν επισκέπτης στο ανελεύθερο, και δεν το κάνω. :D

Θέλω να δω τι μπούρδες γράφει ο κράχτης Αρίστος στο ανελεύθερο, και παρέσυρε με τις ηλιθιότητες του τον ΓΓ :lol:

Μαςς έκλεψε το καλύτερο παιδί.
είπα να μην το γράψω, αλλά μ έβαλες σε πειρασμό.:
Spoiler

🤣είναι μεγαλύτερο ψώνιο από όσο νόμιζα 🤣🤣🤣
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:16
enterprise-psi έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:15
Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:11 Και όταν λέτε ορθού λόγου ή θα διορθώνει λάθη ή ο τίτλος ήταν δούλεμα επειδή γράφει με πολυτονικό.
Μπορεί να διορθώσει λάθη με Quote, απαγορεύεται να κάνεις edit ποστ αλλουνού.
Πιστεύεις ότι θα αρέσει στον άλλον να βλέπει το post του διορθωμένο έστω και σε quote;
ώταν το αιν λόγο πωστ ήνε γραμένω κάπος έτση <== ναι, θα του αρέσει και θα του παρααρέσει,γιατί μπορεί να έχει μεγαλωσει σε μαντρί και να μην έχει βγάλει ουτε την Α Δημοτικού,αλλα δεν μπορεί να μας βγάζει τα μάτια σε καθε ποστ του. Θα πρέπει να συμμορφωθεί κάπως. Όταν όμως του βάζεις χέρι μονο και μόνο επειδή εν έτει 2018,δεν γράφει σαν ταγματασφαλίτης, ε τότε υπάρχει θεματάκι σοβαρό. Και επίσης, τυγχάνει ενίοτε ορισμένοι να είμεθα συνδεδεμένοι από κινητό και ουχί απο σταθερό υπολογιστή ή λαπτοπ, όπου η φάση με την ανάγνωση και ιδίως με την γραφή, είναι ιδιαιτέρως δύσχρηστη. Ε, συντονιστής είτε ορθού είτε καθούμενου λόγου,αυτο θα πρέπει να το γνωρίζεις ή έστω να το υποψιάζεσαι που και που, και να επιδεικνύεις την κατάλληλη επιείκεια.
Αλλα οπως είπα εγώ και ξαναλέω, δεν με πείραξε καθόλου η φάση με τον Κλινό. Αντιθέτως, απο το συγκεκριμένο χρήστη το θεώρησα και "χαριτωμένο". Άλλοι στη θεση μου όμως, δεν θα το έβλεπαν έτσι.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ξαναλέω, την ζήτησε αυτήν τη θέση; Γιατί κάτι άλλο κατάλαβα από τα τελευταία posts του.
Εκτός αν κατάλαβα λάθος.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πατησιωτης, Κάμερον, Βησσαριων πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεθούν και να έρθουν. Το ίδιο και ο Αριστος.
Και γενικά όλοι οι παλιοί.

Τα μούτρα και τα ναζια ειναι αστεία. Ταλαιπωρα και ΓΓ, για σας τα λέω. Τσακιστειτε πίσω.

Όσο για τον Κλίνο, να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά σιγά την φορουμικη απώλεια. Πέρα από 5-6 αφιερώματα που είχε κάνει, το 90% των ποστ του ήταν ή για γάτες ή για να την πει σε κάποιον για τους τόνους ή το αγγλικό ερωτηματικό.
Νισάφι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Juno

Το λες γιατί δεν βλέπεις τι νήματα ανοίγει αλλού. Όχι εδώ!
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:03 Το λες γιατί δεν βλέπεις τι νήματα ανοίγει αλλού. Όχι εδώ!
Το λέω γιατί έβλεπα και στο παλιό. 90% εμμονές με γατιά ή παρατηρήσεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Juno

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:48 Ἐὰν θέλετε: φεύγω καὶ ἀπὸ τὸ Phorum.com.gr.
Αὐτὴν τὴν στιγμή.
Όχι να μην φύγετε! Θα ανοίξω poll!
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

Θέλουμε Κλινοσοφιστή πίσω!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ »

Πάνας έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:00 Δηλαδή ο Κλινό δεν ήθελε να είναι συντονιστής μας λέει, αλλά παρεξηγήθηκε που τον διώξανε. Δὲν μὲ διώξανε, Ε Φ Υ Γ Α.
Αστειότητες.
Θεωρώ ότι δεν το επεδίωξε να γίνει συντονιστής, πιστεύω ότι του έγινε η πρόταση και δέχτηκε, βάζω και το κεφάλι μου στην καρμανιόλα για αυτό. Από την άλλη φυσικά και θα παρεξηγιόμουν αν με έδιωχναν... δεν ψώνισες πακέτο, ήξερες ποιος είμαι και που βάζω χέρι... Στην αγραμματοσύνη και τα αγγλικά!
Θέμα ημερών ήταν να γίνει διπλωματικό επεισόδιο.
Καὶ βέβαια δὲν ἐπιδίωξα νὰ γίνω συντονιστής, ἐντελῶς ξαφνικὰ εἶδα

χωρὶς νὰ ἐρωτηθῶ ποτέ

κάτω ἀπὸ τὸ ψευδώνυμό μου:
Συντονιστὴς Ὀρθοῦ Λόγου
καὶ ψυλλιάστηκα.
Γιατί καὶ στὸ θέατρο καὶ σὲ ἐκδόσεις καὶ σὲ λογοτεχνικὲς ἑταιρεῖες, πρὶν δεκάδες χρόνια, προσφέρθη-
καν νὰ μὲ παγιδέψουν μὲ τιμές
καὶ μιὰ-δυὸ φορὲς τὴν εἶχα πατήσει.
Ἐπίσης, ὅπως ἔχω γράψει ἀμέτρητες φορὲς καὶ στὸ παληὸ φόρουμ,
ὅ,τι γράφω, τὸ περνάω ἀπὸ κόσκινο. Δὲν ἀφήνω οὔτε τελεία ἤ ἄνω τελεία, ὀξεία ἤ βαρεία, λέ-
ξη ἤ ἀποσιωπητικὰ ποὺ νὰ μὴν τὰ ἐλέγχω. Σχολαστικώτατα.
Σιχαίνομαι τὸν καταγεγραμμένο τάχα μου αὐθορμητισμό, ποὺ δὲν εἶναι ἆλλο παρὰ χοντροκοπιά.

Ἡ Cecily Anne πιὸ κάτω καὶ στὴν περίπτωσή μου ἔχει ἄγνοια ἤ ψεύδεται. Ἄς διαλέξει.

Μόνον αὐτὸ Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο ζήτησα γραπτῶς, μὲ προσωπικὸ μήνυμα.
Ἀλλὰ, ἀπὸ ἐδῶ καὶ μπρός, ἔτσι κι' ἀλλοιῶς περιττό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ την 08 Μάιος 2018, 18:29, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:11 Θέλουμε Κλινοσοφιστή πίσω!!!
Γιατί ; Τι κάναμε ; :011:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:51 Ξαναλέω, την ζήτησε αυτήν τη θέση; Γιατί κάτι άλλο κατάλαβα από τα τελευταία posts του.
Εκτός αν κατάλαβα λάθος.
Kανείς δεν ζητάει κάτι. Σου γίνεται πρόταση. Αν δεν επιθυμείς, σε αποδεσμεύουν. Όπως αποδεσμεύτηκε η Άργκουεν πχ. Δεν μας έχει με το μαχαίρι στο λαιμό ο Σπύρος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:13 Καὶ βέβαια δὲν ἐπιδίωξα νὰ γίνω συντονιστής, ἐντελῶς ξαφνικὰ εἶδα κάτω ἀπὸ τὸ ψευδώνυμό μου:
Συντονιστὴς Ὀρθοῦ Λόγου
καὶ ψυλλιάστηκα.
Γιατί καὶ στὸ θέατρο καὶ σὲ ἐκδόσεις καὶ σὲ λογοτεχνικὲς ἑταιρεῖες, πρὶν δεκάδες χρόνια, προσφέρθη-
καν νὰ μὲ παγιδέψουν μὲ τιμές
καὶ μιὰ-δυὸ φορὲς τὴν εἶχα πατήσει.
Ἐπίσης, ὅπως ἔχω γράψει ἀμέτρητες φορὲς καὶ στὸ παληὸ φόρουμ,
ὅ,τι γράφω, τὸ περνάω ἀπὸ κόσκινο. Δὲν ἀφήνω οὔτε τελεία ἤ ἄνω τελεία, ὀξεία ἤ βαρεία, λέ-
ξη ἤ ἀποσιωπητικὰ ποὺ νὰ μὴν τὰ ἐλέγχω. Σχολαστικώτατα.
Σιχαίνομαι τὸν καταγεγραμμένο τάχα μου αὐθορμητισμό, ποὺ δὲν εἶναι ἆλλο παρὰ χοντροκοπιά.
Να σε παγιδέψουμε για ποιό λόγο; Τι θέλαμε να κερδίσουμε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Juno

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:13 Καὶ βέβαια δὲν ἐπιδίωξα νὰ γίνω συντονιστής, ἐντελῶς ξαφνικὰ εἶδα

χωρὶς νὰ ἐρωτηθῶ ποτέ

κάτω ἀπὸ τὸ ψευδώνυμό μου:
Συντονιστὴς Ὀρθοῦ Λόγου
καὶ ψυλλιάστηκα....
Αυτό μου αρκεί.

Cecily Anne έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:18 Να σε παγιδέψουμε για ποιό λόγο; Τι θέλαμε να κερδίσουμε;
Δεν πιστεύω πως τίθεται τέτοιο θέμα, είναι παρεξήγηση.
Απλώς ήταν αρχή, εδώ γινόταν το σώσε και ο Σπύρος προσπαθούσε να βάλει μια σειρά με δύο συντονιστές ... ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
Θυμάμαι που η Argouen τα έφτυσε και έλεγε ότι τώρα ξέρει τι τραβάνε οι συντονιστές.

Και προφανώς θεωρήθηκε δεδομένο ότι ο κύριος Κλινοσοφιστής θα συμφωνήσει να συμμετέχει οπότε η ερώτηση θεωρήθηκε περιττή. Αυτά συμβαίνουν, το θέμα είναι να λύνονται οι παρεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Πάνας έγραψε: 08 Μάιος 2018, 17:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:00 Δηλαδή ο Κλινό δεν ήθελε να είναι συντονιστής μας λέει, αλλά παρεξηγήθηκε που τον διώξανε.
Αστειότητες.
Θεωρώ ότι δεν το επεδίωξε να γίνει συντονιστής, πιστεύω ότι του έγινε η πρόταση και δέχτηκε, βάζω και το κεφάλι μου στην καρμανιόλα για αυτό. Από την άλλη φυσικά και θα παρεξηγιόμουν αν με έδιωχναν... δεν ψώνισες πακέτο, ήξερες ποιος είμαι και που βάζω χέρι... Στην αγραμματοσύνη και τα αγγλικά!
Θέμα ημερών ήταν να γίνει διπλωματικό επεισόδιο.

Είσαι άδικος. Πρώτα έγινε συζήτηση και παράκληση να μην ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ τις δημοσιεύσεις των χρηστών. Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο βασικά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Εντάξει βρε παιδιά, ο τρόπος που έγινε όλο αυτό ήταν λάθος.
Ο κύριος Κλινοσοφιστής δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και ξέρεις τι προσπάθεια ήθελε να μην τσακωθείς στο παλιό. Εγώ δεν θέλω να χάσουμε τέτοιο μέλος του phorum.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”