Εισαι καλος εσυ.Να εισαι ετοιμος οταν μπει ο εθνι να σε βαλει στο κινημα.enaon έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:18αν απάντησε πριν φύγει πάντως απο την έκθεση, είναι μισά μισά και στον μπουφέ που έτρωγε μόνος του. Που το ξέρει η κοπέλα οτι ήταν τσάμπα, ας μην της το πει.GoBack έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:11 Καλα το πηγες αλλα αυτη επρεπε να κερασει επειδη της εκανες τη χαρη και απαντησες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχεις ραντεβού στις 9...
Re: Έχεις ραντεβού στις 9...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
που να μπει, πάμε Πόλη;
Οταν γινει ελληνοτουρκικη ενωση.Θα στα πει μωρε μη με κουραζεις τωρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
πότε χωρίσαμε με τους Τούρκους; Τεσπα, αν είναι και ο εθνι έρχομαι.
Το κατάστημα με τα γλυκά κλπ στο ισόγειο- εσωτερικά - του εμπορικού κέντρου της Ν Ιωνίας το συνιστώ για ράντεβού.
Εχει και καβάτζα πατάρι( μικρό και ζεστό
) και πίσω πόρτα.
Εχει και καβάτζα πατάρι( μικρό και ζεστό
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ έπαθα το κλασικό.Θα περάσω από το σπίτι σου κατά τις 8 έμπλεξα μετά,ξεχάστηκα τελείως και το θυμήθηκα στις 10. Μετά πείσμωσε δεν επικοινώνησε καν, πείσμωσα και εγώ που δε μου απαντησε κάτι. Μετά από μια εβδομάδα ξεπείσμωσε.shrike έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:13Πλάκα κάνειςNaida έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:39 Θέλω να είμαι στην ώρα μου αλλά δε μου βγαίνει. Συνήθως αργώ χωρίς να το επιδιώκω. Απλά συμβαίνει.Το ανώτατο που έχω αργήσει πάντως είναι μια εβδομάδα![]()
![]()
Ακριβώς αυτό πήγα να γράψω, έχω αργήσει μια βδομάδα.
Είχα ραντεβού με κάτι φιλαράκια, ας πούμε Παρασκευή 8 το βράδυ. Το ξέχασα εντελώς και για κάποιον λόγο δεν έτυχε να βρεθώ για μέρες με τους συγκεκριμένους. Την επόμενη Παρασκευή, ξαφνικά μου 'ρθε μια φλασιά για το ραντεβού (το θυμήθηκα, αλλά με χρονοκαθυστέρηση). Πήγα μάλιστα και... "μισή ώρα νωρίτερα", κι επειδή ήταν ένα από τα στέκια που πηγαίναμε τότε πού και πού, μετά από καμιά ώρα περίπου κάποιοι από την παρέα έτυχε να έρθουν.
Περιττό να σου πω, ότι τους κατσάδιασα κιόλας επειδή... "αργήσανε" (καλά, στη συνέχεια τα άκουσα βέβαια).
Έτσι ήμουν τότε, πιτσιρικά. Σταπαυτάμ όλα. Μετά έγινα το ακριβώς αντίθετο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ξέχασες το ραντεβού, το έστησες 2 ώρες και φταίει αυτός που πείσμωσε ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
να μην ξέχναγε, έτσι είναι, καλώς πείσμωσαν και οι δύο.Otto Weininger έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Ξέχασες το ραντεβού, το έστησες 2 ώρες και φταίει αυτός που πείσμωσε ;
Όποιος αγαπά δεν ξεχνά, όποιος αγαπά, πεισμώνει. Και ακούει πίσω από την πόρτα του μπάνιου που είσαι κλεισμένος τι λες, χωρίς να το πεις. Αυτό είναι αγάπη.
Δε πείσμωσα που πείσμωσε.Πεισμωσα που εστειλα μήνυμα και απολογήθηκα και δε μπήκε καν στο κόπο ν' απαντήσει.Otto Weininger έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Ξέχασες το ραντεβού, το έστησες 2 ώρες και φταίει αυτός που πείσμωσε ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το δικό σου πείσμα ήταν ευγενές, μην το συζητάς καν.
- Otto Weininger
Άντε καλά.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:14Δε πείσμωσα που πείσμωσε.Πεισμωσα που εστειλα μήνυμα και απολογήθηκα και δε μπήκε καν στο κόπο ν' απαντήσει.Otto Weininger έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Ξέχασες το ραντεβού, το έστησες 2 ώρες και φταίει αυτός που πείσμωσε ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν εστελνε αμεσως ενα αντερεγαμησουμωρηκαρχια πως θα αντιδρουσες;Naida έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:14Δε πείσμωσα που πείσμωσε.Πεισμωσα που εστειλα μήνυμα και απολογήθηκα και δε μπήκε καν στο κόπο ν' απαντήσει.Otto Weininger έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Ξέχασες το ραντεβού, το έστησες 2 ώρες και φταίει αυτός που πείσμωσε ;
εγω ειμαι εγγλεζος. ακριβως στην ωρα μου.Custom_F έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:36 ...τι ώρα φτάνεις, συνήθως;
Παλαιοτερα, και ακομη το προσπαθω, αλλα δεν τα καταφερνω παντα, θα ημουν ενα δεκαλεπτο νωριτερα. Ενα τεταρτο... μπορει και μισαωρο! Θα ημουν παντως αρκετα νωριτερα, εκτος απροοπτου. Πλεον, αν ειναι να παμε καπου τσουρμο, οχι επειδη δε θελω, αλλα επειδη πριν φυγουμε θυμουνται οοοοτι τους κατεβει στο κεφαλι, ισως να καθυστερησω λιγο, αν και εχω μαθει να υπολογιζω ΚΑΙ αυτο. Οταν λεω καθυστερηση, εννοω κανα δεκαλεπτο. Αν εξαρταται αποκλειστικα απο μενα ειμαι στην ωρα μου ή νωριτερα, εκτος απροοπτου παντα, φυσικα.
Εσεις ποσο Εγγλεζοι ειστε;
εσυ παλι, αν ειναι αληθεια τα παραπανω, δεν εισαι γυναικα, μας κοροιδευεις
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
θα έπαιρνε την κολλητή μάλλον, τελικά είναι εκείνος πράγματι.GoBack έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:17 Αν εστελνε αμεσως ενα αντερεγαμησουμωρηκαρχια πως θα αντιδρουσες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Μάιος 2018, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κτήνος .Naida έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:14Δε πείσμωσα που πείσμωσε.Πεισμωσα που εστειλα μήνυμα και απολογήθηκα και δε μπήκε καν στο κόπο ν' απαντήσει.Otto Weininger έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Ξέχασες το ραντεβού, το έστησες 2 ώρες και φταίει αυτός που πείσμωσε ;
Καλά έκανες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1